Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet waar je info over Barça vandaan komt, maar het klopt niet’

Laatste update:

Antoine Griezmann werd afgelopen zomer hardnekkig in verband gebracht met een vertrek naar Manchester United, maar besloot uiteindelijk bij Atlético Madrid te blijven en zelfs zijn contract te verlengen. Bijna een jaar later is de Fransman opnieuw het onderwerp van veel speculatie en Barcelona zou nu de club met de meeste interesse zijn. Geruchten over een overstap naar Catalonië doet de Fransman vooralsnog echter af als pure speculatie.

“Ik weet niet waar jullie deze informatie vandaan hebben, maar het klopt niet”, reageerde hij tegenover Téléfoot nadat het Franse sportprogramma claimde informatie te hebben over vergevorderde gesprekken tussen Griezmann en de Spaanse koploper. De aanvaller herhaalde wel dat hij voor het WK duidelijkheid wil hebben over zijn toekomst: “Om vrij te zijn en alleen aan Frankrijk te kunnen denken.”

“Anders blijf je steeds gebeld worden. Ik wil op het WK alleen maar hoeven te denken aan winst van het toernooi.” Afgelopen zomer leek de aanvaller nog onderweg naar Old Trafford en Griezmann geeft aan dat die transfersoap een rol heeft gespeeld in de moeizame start die hij in het huidige seizoen beleefde: “Het kwam door wat ik over Manchester United heb gezegd. Ik heb mezelf niet goed uitgedrukt en fouten gemaakt. Daarna kwam ik fysiek sterk terug en was ik mentaal ook frisser. Sinds januari loopt het weer en ik hoop dat ik zo door kan blijven gaan”, sloot hij af.

Geïnteresseerde clubs zullen overigens als zij voor het WK willen handelen wel flink in de buidel moeten tasten. De Fransman is na 1 juli voor honderd miljoen euro op te pikken, maar kost tot die tijd het dubbele, zo maakte Atlético-directeur Miguel Ángel Gil Marín eind vorig jaar duidelijk: “Het heeft ons veel moeite gekost om Griezmann en Diego Costa samen op het veld te krijgen en ik denk dat dit goed gaat uitpakken voor Atlético. Tot 1 juli is Griezmanns transferclausule tweehonderd miljoen euro”, liet hij destijds weten.

Denk jij dat Antoine Griezmann volgend seizoen nog voor Atlético Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af hoe Barça met hem zou spelen moest die komen. Misschien dat ze in hem de vervanger zien van Suarez maar die lijkt nog even mee te kunnen. En zo'n spelers laten banken voor die prijs is ook geen goed idee volgens mij.

9 april 2018 om 12:14

1 van de spelers Griezman, Dembele en Coutinho zullen dan niet alles spelen. Waar ik uitga van Dembele, maar daar ben ik gewoon geen fan van.
en als je echt veel beter bent dan je tegenstander, dan kan je eventueel alleen met Busquets of Rakitic spelen, dan kan coutinho op die andere plek, griezman vanaf links, dembele vanaf rechts en messi op 10.

zoiets denk ik?

Ter Stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
Rakitic
Busquets
Messi
Griezman
Coutinho
Suarez
9 april 2018 om 16:43

4231 - Suarez in de punt, Coutinho vanaf links, Griezmann vanaf rechts, Messi op 10. Controlerend Iniesta met Busquets, maar je wisselt Rakitic en Dembele af met die spelers.

9 april 2018 om 16:45

En het dominante spel van Barcelona loopt toch iedereen uit positie.

Weet eerlijk gezegd niet waar hij zou moeten spelen bij Barca. Zij hebben al veel geld uitgegeven voor Dembele, Coutinho en eerder voor Suarez. Verder hebben ze nog die kleine baas voorin lopen. Dat betekend dat er 5 spelers zijn voor 3 posities waarvan 4 100 +/- miljoen euro hebben gekost. Dat lijkt me iets te veel van het goede.

Wat moet Barcelona met Griezmann? Voor wie gaat hij spelen? Je zit opgescheept met Coutinho die moet spelen en een opstelling met Messi, Suarez,coutinho en Griezmann Dan heb ik het nog niet over Dembele die een fortuin heeft gekost. Dit is te aanvallend. Laat Barcelona maar investeren in een vervanger voor Iniesta.

9 april 2018 om 12:06

Coutinho is de vervanger van Iniesta en dat is de beste vervanger die momenteel beschikbaar is. Messi laat zich meer en meer zakken op het middenveld en wordt ook steeds een dagje ouder en kan niet meet alles spelen, evenals Suarez. Dembele is nog absoluut niet constant genoeg om belangrijk te zijn voor Barca, een van de grootste talenten ter wereld, maar gaat nog wel 2 jaar duren voordat hij volledig tot bloei komt. Griezmann kan een hele belangrijke speler, zeker als Messi een keer niet mee doet, want het is echt schrijnend om te zien hoe weinig creativiteit er in de ploeg zit als Messi een keer niet meedoet.

9 april 2018 om 12:35

Precies wat he zegt. Met Griezman kan Barca echt compleet zijn in de aanval. Dembele moet gewoon de tijd krijgen en Griezman is iemand die er gelijk staat' Coutinho hoort gwn op het middenveld te spelen oo de plek van Iniesta. Mensen zien hoeveel moeite Suarez heeft om een man te passeren en wnr Messi beschermd wordt door2/3 man dan kom je aanvallend al zwaar in de problemen. Met een Griezman erbij schrik je de tegenstander vanuit elke aanvallende positie en een middenveld die met Coutinho vanuit links kan scoren en een Raketic die ook een goed schot heeft dan ben je volgens mij pas echt compleet. Spelers als Alba en Samedo/Sergio kunnen ook mee aan allend maar dan ook met kracht besparen om te verdedigen. Barca heeft Iemand alsGriezman gwn hard nodig. Als Messi weken geblesseerd raakt pff dan verlies je echt al heel wat punten in de competitie

Veel mensen vragen zich af wat barca met Grizzi moet. Ik denk dat het gewoon beetje jaloezie is dat er nog een wereld speler zich bij barca gaat toevoegen en het team nog completer wordt, want als je beetje logisch nadenkt dan weet je wat barca met Grizzi moet. Als Messi niet speelt dan is er 0.0 creativiteit of dreiging van de kant van Barca. Met Grizzi erbij heb je een aanvaller die wat kan forceren en nog is achter de verdediging kan rennen om een team open te breken. Ik zou het alleen maar toejuichen en zeker voor de ‘kleine’ 100 miljoen ( in vergelijking met de huidige markt)!

9 april 2018 om 13:06

Je haalt een gebrek aan creativiteit wanneer Messi niet speelt aan als argument. Alsof Grizzi dat gaat oplossen kerel.

Daarna spreek je over kwaliteiten van Griezmann die absoluut niets met creativiteit te maken hebben, nl goede looplijnen, diepgang en werklust voorin. Aspecten die Suarez als geen ander beheerst en dus al aanwezig zijn in het team. Dan kan je wel 2 zulke spelers hebben lopen maar het gebrek aan creativiteit betekend dus dat ze niet vaak genoeg bereikt worden, zo'n type speler lost dus niets op.

Je typt heel veel maar zegt enorm weinig. Nergens geef je een goede reden aan waarom Barca Grizzi zou moeten halen. Natuurlijk is elk team gebaat bij het hebben van zo'n goede speler. Maar is dat het kostenplaatje waard? 100 miljoen valt inderdaad goed mee maar is echt geen koopje, ook niet op de huidige markt. Daarnaast krijg je dan weer een speler met een dik salaris erbij, ik denk aan om en nabij de 18 miljoen per jaar. Dit terwijl Barca 18 maanden geleden al even in de problemen leek te komen met hun salarisuitgaven en nu al op nummer 1 staat op die lijst in Europa.

Daarnaast is het allemaal leuk en wel om te zeggen dat Dembele misschien nog niet klaar is voor een basisplaats en dan 12e man wordt terwijl Griz, Messi en Suarez starten maar het is geen Fifa. De kans dat Dembele na nog zo'n seizoen zijn conclusies trekt en een transfer forceert is erg groot. Waarschijnlijk raak je dan een van de grootste talenten ter wereld kwijt en maak je nog eens verlies op hem ook.

9 april 2018 om 13:18

Griezmann vind ik een hele creatieve speler, die heft beste speelt rondom een fysiek sterke spits die ook flink irritant kan zijn. Zijn speelstijl past uitstekent bij Barca, daarnaast is het zoals je zegt geen Fifa en speelt niemand 50 wedstrijden 90 minuten, en zal ook Dembele gewoon zijn minuten maken, komt makkelijk aan 30 wedstrijden, net zoals bijv Gomes dit seizoen. En Dembele gaat nergens heen tenzij een club zijn afkoopclausule van 400 miljoen zal gaan betalen wat ik niet zie gebeuren.

9 april 2018 om 13:24

Luis Suarez en uitstekende looplijnen? Mijn god zeg, die meneer staat per wedstrijd minimaal 5 keer buitenspel. Dan heb je naar mijn mening geen goede looplijnen. Misschien heb ik het slecht verwoord door te zeggen dat ze creativiteit missen als Messi er niet is, maar ik bedoel meer dat er niks geforceerd kan worden. Suarez wordt oud en kan met moeite kansen forceren, terwijl het bij Grizzi een stuk makkelijker gaat. Iniesta loopt aan het einde van zijn magistrale carriere en ik moet nog maar zien of Coutinho de rol van Iniesta kan overnemen. Zoals laatst Alba zei; Met messi erbij krijgen wij als team een boost. Ik denk dat dit Met Grizzi ook het geval kan zijn. Bovendien kan hij op meerdere posities uit de voeten.

9 april 2018 om 15:05

Hahahahha, Suarez wordt oud? Ja, hij staat wel is buitenspel, maar hij speelt altijd op het randje.. Suarez speelt ook compleet in dienst van Messi, maakt ruimte voor Messi, kaatst naar Messi, begrijpt Messi perfect.. En alsnog heeft Suarez in 27 wedstrijden 22 goals gemaakt, maar ik snap je, hij wordt oud.

Met griezman heb je voorin veel meer voetballend vermogen iemand die aanspeelbaar is en een bal kan vast houden zeer weinig balverlies plus een geweldige afmaker een completere aanvaller perfect als barca speler, suarez is voetballend veel minder

Hij moet dit jaar echt een stap gaan maken naar de absolute top. Hopelijk gaat ie naar de PL!

9 april 2018 om 14:48

Absolute top en de PL gaat niet samen in een zin, de absolute top is Barca, Real, en Bayern. de rest komt op gepaste afstand.

9 april 2018 om 15:02

Zet daar City ook maar bij hoor.

9 april 2018 om 15:23

Op basis van wat? 1 goed seizoen? Juventus speelt al jaren sterk en 2x finale CL afgelopen jaren, zelfde verhaal met Atletico. Die ploegen zijn eerder absolute top dan City. Laat ze eerst maar eens Europees presteren dan praten we verder.

Het verbaast me ook echt elke keer dat mensen maar blijven roepen wat Barca nou eigenlijk met Grizzie moet. Deze meneer brengt zoveel creativiteit met zich mee en zal me dan ook echt niet verbazen als bij een daadwerkelijke transfer de komende jaren gaat blijken dat G-S-M met daarachter Busi - Raki - coutinho een succesverhaal wordt. Niet te vergeten dat je met Grizzie zoveel meer tactische mogelijkheden oplevert om te rouleren en daarbij ook voor de komende jaren al goed inspeelt op het vervangen van Suarez.

Dus als een club of dus Barca hem wil halen moeten ze 200 mil euro neerleggen. Dacht dat zijn clausule 100mil maar niet dus en hij wil duidelijkheid voor het WK al, dus 16 juni. Of wordt zijn clausule na 1 juli 100 mil? Dan is het allemaal soepeler en minder voordelig voor Atleti.

9 april 2018 om 14:51

Ja zn afkoopsom wordt per 1 juli verlaagd naar 100 mil euro. De geruchten lijken toch allemaal te wijzen op een overgang naar Barca. Zo zou rugnummer 7 al voor hem zijn gereserveerd. Het enige wat volgens de geruchten nog een struikelblok zou vormen is de financiele afhandeling van de transfer. Zo zou Barca opteren voor een bedrag van iets meer dan 100 mil euro, maar dan wel verspreid over meerdere termijnen, waar Atletico de 100 mil in 1x wenst te ontvangen...als de geruchten kloppen...

9 april 2018 om 17:18

Idd, las het later nog even goed. Maar man, als dit zover komt dan heeft Barca straks een aanval waar je u tegen zegt hoor. Coutinho, Griezmann, Messi en daarvoor Suarez en dan heb je nog Dembele. Opzich ook positief voor La liga als hij blijft in Spanje. Wel grappig vond ik Costa die riep van, Grizzy wilde mij graag erbij hebben en nu ik ben gekomen kan hij mij niet zomaar verlaten hoor. Dit wordt nog wel wat, ben benieuwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren