Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet dondersgoed dat FC Twente gaat proberen om mij te verkopen’

Laatste update:

Trainer Alfred Schreuder heeft bij de clubleiding van FC Twente aangegeven dat hij Andreas Bjelland wil behouden en de verdediger hoeft zelf ook niet zo nodig weg uit Enschede. Dat zegt de 26-jarige Deen in gesprek met Bold. Hij gaat er echter wel van uit dat Twente na dit seizoen wel van hem af wil.

/

“Ik heb nog anderhalf jaar op mijn contract te gaan en weet dondersgoed dat de club mij komende zomer gaat proberen te verkopen”, aldus Bjelland. “Dat is misschien ook wel een goede gelegenheid om de volgende stap te maken. Mijn zaakwaarnemer Michael Stensgaard houdt zich nu met alle geruchten bezig en doet gewoon zijn werk.”

“We zien wel of er komende zomer iets interessants ligt”, vervolgt de negentienvoudig international. “Op het moment denk ik niet verder dan Twente. We spelen zondag de volgende competitiewedstrijd en ik kijk daar naar uit.” Aanvoerder Bjelland werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met FSV Mainz.

Denk jij dat Andreas Bjelland deze maand bij FC Twente vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat denk ik weg voor 4 à 5 miljoen. Prima vervangers al in huis (ook voor Bengtsson) met Lachman, Martina, Bijen en Andersen. vooral van de laatste 2 ben ik erg gecharmeerd.

15 januari 2015 om 20:21

4 a 5 miljoen? Benieuwd welke club dat wil betalen.

15 januari 2015 om 20:29

Geen enkele dat is het antwoord dat je zoekt. Elke club weet dat fc twente ervan af wil dus ik denk iets van 1/2 miljoen.

15 januari 2015 om 20:40

Zo hoog is de nood niet dat ze gaan verkopen voorwat een gek ervoor geeft .
Joop is een van de beste zakenmensen met voetbalverstand die er in Nederland rondlopen .
En elke club heeft wel een periode dat het even wat tegenzit , Feijenoord als lichtend voorbeeld de afgelopen bijna 8 jaar zelfs !!!!!

15 januari 2015 om 20:41

twente heeft zelf al 2 miljoen voor hem betaald, hij is deens international en hij is een van de betere zo niet de beste verdediger van de nederlandse competitie, die 5 miljoen gaat hij dus zeker wel opbrengen

15 januari 2015 om 20:56

Haha de beste verdediger van de Eredivisie? Yeah right! Heb het vaker gehoord dat hij zo goed zou zijn, nou ik zie het niet! Bovendien is deze jongen straks in de zomer al 27. Wie betaalt er nou 5 miljoen euro voor een 27 jarige kleurloze centrale verdediger die nog een contract heeft voor 1 seizoen? Juist, niemand.

15 januari 2015 om 21:07

wie is dan beter volgens jou? kongolo die nog maar een jaar op dit niveau speelt
moisander die elke week staat te stuntelen veltman idem dito
of is het misschien rekik die ook keer op keer als een wijf verdedigd

15 januari 2015 om 21:21

Botteghin schat ik hoger in dan Bjelland. Speelt dit seizoen zéér sterk.
Is helaas ook al redelijk op leeftijd voor profvoetbal (edit: om nog veel beter te worden).

15 januari 2015 om 21:26

ohja ik was even botteghin vergeten, die is inderdaad wel iets beter dan bjelland

15 januari 2015 om 23:17

Op leeftijd? Hij is nog geen 30. 28 ofzo? We schieten echt teveel door hier als het om jeugd gaat.

15 januari 2015 om 23:59

Ik bedoelde eigenlijk meer dat zij daarom al op hun top zitten en waarschijnlijk niet veel meer zullen groeien. De leeftijd 27-28. Ik pas het even aan.

16 januari 2015 om 00:27

Zijn we in Nederland nu gehersenspoeld door te denken dat je op die leeftijd op je top bent? Dat verschilt erg per speler. De top van Ronaldo, Robben en Zlatan is/was bijv al op (veel) latere leeftijd.

15 januari 2015 om 22:13

Lachman prima vervanger? ha ha
Heeft n nog slechtere vorm dat Bengtsson

Bjelland is een hele goede verdediger en vooral voor dit Twente. Een echte leider die moeilijk te vervangen is. Al hoop ik wel dat Twente het gewoon gaat proberen met Lachman, Martina, Bijen en Andersen. Al is dat misschien wel ietwat te ligt. Lachman is nog niet helemaal van het niveau, Bijen en vooral Andersen zijn grote talenten. Martina is centraal achterin juist beter dan wanneer hij als back speelt.

Overigens las ik ergens dat Rajkovic genoemd word. Na dit seizoen transfervrij.

15 januari 2015 om 21:40

Die kunnen we niet betalen, weet nog een wedstrijd van hem dat hij een bal de tribune inschoot en het publiek begon te fluiten. Die hadden liever gezien dat hij de bal naar voren schopte.

15 januari 2015 om 21:49

beter de tribune in dan terug op de keeper

15 januari 2015 om 21:57

Dat misschien niet, maar hij is wel bikkelhard. Dat ontbreekt bij onze huidige spelers haha

Ik hoop dat ie blijft, goede verdediger. Veruit de sterkste achterin. Als hij vertrekt moet er wel iets goeds voor terug komen.

15 januari 2015 om 21:08

inderdaad!

Het kan toch ook zomaar dat het contract verlengt wordt?
Toch de beste centrum bij Twente die inzet naar voren heeft.
Ook wel de beste van de Eredivisie of bijna beste dan.

Waarom wilt Twente altijd verkopen?

15 januari 2015 om 22:23

omdat twente elk jaar minimaal 1 speler van rond de tien miljoen moet verkopen, als straks het stadion is afbetaald is dit niet meer nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren