Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet dat PSV mij in de gaten houdt, want ik heb veelvuldig contact met ze’

Laatste update:

Sam Lammers kon zaterdagavond geen rol van betekenis spelen in de wedstrijd tussen PSV en sc Heerenveen (3-0). De spits, door de Eindhovenaren verhuurd aan de Friezen, baalt van het wedstrijdverloop: in zijn ogen begon Heerenveen niet slecht in het Philips Stadion, maar kantelde de rode kaart van Morten Thorsby in de 37ste minuut de wedstrijd.

Op het moment van de rode kaart stond PSV al met 1-0 voor, maar volgens Lammers stond Heerenveen in de eerste helft op enkele momenten na 'goed compact'. Na de 2-0 van Luuk de Jong, in het begin van de tweede helft, was het echter 'alleen nog maar wachten op het laatste fluitsignaal'. Het was voor Lammers evenwel bijzonder om terug te keren in Eindhoven. "Het is leuk om iedereen weer te zien", vertelt hij aan FOX Sports.

De 21-jarige aanvaller speelde twaalf competitieduels voor PSV, waarin hij tweemaal scoorde. Bovendien kwam hij in 63 optredens voor Jong PSV tot 30 doelpunten..Bij Heerenveen staat de teller op zes goals in dertien duels. "Ik weet dat PSV mij in de gaten houdt, want ik heb veelvuldig contact met ze. Ik ben hard aan het werk in Heerenveen, maar uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat ik in Eindhoven eerste spits word."

Trainer Jan Olde Riekerink van Heerenveen erkent dat zijn ploeg geen vuist kon maken. "Met elf tegen elf is het al moeilijk tegen PSV, laat staan met tien tegen elf'", verzucht hij. De focus wordt nu verlegd naar het duel met Fortuna Sittard, waarin Heerenveen de eerste thuiszege van het seizoen wil boeken. Dat het nog niet is gelukt om te winnen in het Abe Lenstra Stadion, noemt Riekerink 'vervelend'. "Het is gewoon iets dat je je publiek wil geven, volgende week is daar een mooi moment voor."

Zie je Sam Lammers ooit eerste spits van PSV worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In potentie een van de betere apitsen vd ED. Denk wel dat hij nog minimaal een seizoen hierna bij Heerenveen moet blijven en zich verder moet ontwikkelen.

25 november 2018 om 10:24

Lijkt me inderdaad verstandig. We weten natuurlijk niet wat Luuk gaat doen, maar we hebben ook Romero nog. Alhoewel we van Romero nog erg weinig hebben mogen zien....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren