Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik was tien jaar lang gelukkig bij Manchester City en ben nu hier’

Laatste update:

Joe Hart is de eerste Engelse doelman in de hoogste afdeling van Italië sinds 86 jaar en is vastberaden om naam te maken in de Serie A. De 29-jarige huurling van Manchester City zegt dat hij hard werkt om aan de verwachtingen te voldoen.

/

“Ik was tien jaar lang gelukkig bij Man City en ben nu hier. Het is voor een voetballer normaal om eens een stap te maken en ik ben Torino dankbaar voor de kans om ervaring op te doen en om mezelf uit te testen in de Serie A. Ik heb van kinds af aan wedstrijden uit de Italiaanse competitie bekeken en kende de geschiedenis van Torino al”, zo vertelde de 64-voudig international vrijdag op een persconferentie.

“Manchester City heeft mij veel kansen gegeven, maar ik ben nu bij Torino om mijzelf te verbeteren. Ik wil het nu goed gaan doen in de Serie A. Dit is een fantastische kans in mijn carrière”, besluit Hart, die zondagmiddag met Torino met 2-1 verloor van Atalanta.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De titel suggeert alsof hij niet blij is met de stap xd maar volgens mij is hij er blij met de stap naar torino en italie. Toch stuk minder druk bij torino, veel mooier land en een icoonische competitie met totti,Buffon,de rossi, di natale. Serie A heeft toch iets bijzonders. De clubliefde van veel spelers is ongevenaard in italie.

16 september 2016 om 15:42

Edit: oja, di natale is gestopt.

16 september 2016 om 17:14

Di Natale zit zonder club, die is volgens mij niet gestopt hoor.

16 september 2016 om 17:14

Hij is vast blij met deze stap door de omstandigheden. Maar we mogen wel stellen dat hij het liefst gewoon bij Manchester City op doel stond.

16 september 2016 om 19:09

Hij zal vast en zeker echt niet zo blij zijn met deze overgang hoor. City was zijn thuis en hij werd gedwongen om weg te gaan. Hij zegt dit natuurlijk als standaard pers praatje over zijn nieuwe club. Als de keuze aan Hart lag dan was hij 100 van de 100 keren gewoon bij City gebleven.

Komt een beetje over als iemand die baalt maar dit niet toe wil geven. Ik kan me niet voorstellen dat hij dit echt ziet als 'een stap maken' en een kans om ervaring op te doen. Sowieso klinkt het apart, iemand met bijna 300 wedstrijden in de Engelse top die ervaring op gaat doen. Natuurlijk begrijp ik dat de Italiaanse competitie, cultuur en stijl nieuw is voor hem, maar hij komt uit de absolute top en gaat nu naar de Italiaanse subtop.

Als niemand uit de absolute top of de subtop van Engeland zich heeft gemeld voor hem is zoeen stap best begrijpelijk. Hij wilt liever aan spelen toekomen dan de bank van City warm houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren