Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vond hem altijd al goed genoeg voor Arsenal en dat vind ik nog steeds’

Laatste update:

Sinds de wedstrijd tegen Southampton op 1 januari startte Wojciech Szczesny geen enkele keer meer in de basis bij Arsenal; trainer Arsène Wenger verwees de Poolse doelman naar de reservebank en gaf het vertrouwen aan David Ospina. Bob Wilson, die tussen 1963 en 1974 meer dan 230 competitieduels keepte voor the Gunners, ziet het niettemin nog zitten in Szczesny.

/

De 73-jarige Schot zou er niet vreemd van opkijken als de sluitpost op een dag weer de nummer één wordt in het Emirates Stadium. “Vanaf het eerste moment dat Wojciech bij Arsenal in de hoofdmacht kwam, zijn er veel mensen geweest die zich afvroegen of hij wel goed genoeg was. Maar ik vond dat die jongen de potentie heeft om een uitstekende, degelijke keeper te zijn”, vertelt Wilson aan Sky Sports.

“Daar ben ik nog steeds van overtuigd. Voor een goalie is hij immers nog altijd relatief jong”, zegt de Schotse oud-doelman over zijn 24-jarige opvolger. Wilson hoopt dat Szczesny geduld heeft en niet aanstuurt op een vertrek, nu hij op de bank zit. “Ik zou tegen hem willen zeggen: ‘Kijk, Arsenal is een van de mooiste clubs. Als je daar weggaat, weet ik niet of je zoiets terug zult vinden’”, laat de Engels kampioen van 1971 weten.

Welke keeper vind je beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ospina is toch wel duidelijk beter dan sczesny, ospina doet me denken aan sander boschker hij is net zo goed

7 maart 2015 om 23:22

Nou, denk dat hij toch echt iets beter is als Sander Boschker. Meer het niveau Verhoeven, denk ik zo?

Wat een vergelijkingen haha zal wel sarcasme zijn

Ospina straalt meer rust uit en geeft de verdediging meer vertrouwen, dus het is terecht dat Szczesny er naast staat. De reflexen van Ospina zijn ook wel om van te smullen. Het enige nadeel is dat hij nogal klein is vergeleken met Szczesny en andere keepers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren