Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik vind Maher ook helemaal geen speler voor PSV'

Laatste update:

Luciano Narsingh en Adam Maher verkeren duidelijk niet in hun beste vorm en werden zaterdagavond gepasseerd voor de uitwedstrijd van PSV bij Willem II. De aanvaller en middenvelder mochten nog wel invallen, maar konden niet voorkomen dat de landskampioen punten liet liggen (2-2). Adri van Tiggelen is in De Telegraaf erg kritisch op Narsingh en Maher.

/

Van Tiggelen, die zelf drie jaar voor PSV speelde, zag geen getergde invallers, die het ongelijk van de trainer wilden bewijzen. De voormalig verdediger zegt dat hij Narsingh sowieso een beperkte speler vindt, die altijd dezelfde actie doet. “En Maher kreeg, geloof ik, acht ballen en leverde ze alle acht in bij de tegenstander of speelde ze over de zijlijn”, merkt Van Tiggelen op.

“Ik vind Maher ook helemaal geen speler voor PSV”, vervolgt de Spijker. “Hij heeft veel te weinig power, is gewoon te licht. Met zijn fysiek moet je wel heel bijzondere kwaliteiten hebben om je te handhaven op dat niveau en die kwaliteit heeft hij in mijn ogen niet.” Maher is bezig aan zijn derde seizoen bij PSV; Narsingh zit in zijn vierde jaar in Eindhoven.

Adam Maher is geen speler voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Me heel erg lopen ergeren aan de beste man weer tijdens zijn invalbeurt.. Denk dat we langzaamaan inderdaad wel kunnen concluderen dat het er niet uit gaat komen. Zou graag een fysiek sterkere speler aan het middenveld (fer) zien worden toegevoegd ipv Maher

23 november 2015 om 10:46

ik begrijp dat heel erg lopen ergeren stuk niet zo. Maher was de absolute smaakmaker van AZ en een heel logische aankoop voor PSv destijds dat wel wat creativiteit op het middenveld kon gebruiken. Dat hij dan de volgende stap in zn ontwikkeling niet kan zetten, is iets wat heel vaak voorkomt bij spelers uit de subtop die naar een topclub gaan. Jammer, maar vooral voor Maher zelf lijkt me.
Fer verdeint bij QPR zo 1,5 miljoen euro netto. Denk je echt dat PSV hem 3 miljoen bruto kan bieden? Stop believing in fairy tales...

23 november 2015 om 11:07

Precies, Maher doet niet moeilijk en heeft absoluut geen bar slechte instelling. Hij komt gewoon kwaliteit tekort, dat is voor Maher meer een domper dan voor Psv. Ik hoop dat die jongen een stap terug maakt (az, Groningen, Heerenveen enz) en dat hij daar zijn zelfvertrouwen terug kan krijgen. In potentie kan hij PSV aan, maar het komt er niet uit. Ergeren aan een speler omdat hij simpelweg niet goed genoeg is, gebeurt vaak maar ze kunnen er meestal zelf ook niks aan doen. Het was een hele logische aankoop van Psv, en misschien als je hem echt een seizoen op 10 had neergezet dat het er anders uit had gezien. Maar dat hij moet vertrekken lijkt me duidelijk. Fer lijkt me ook niet haalbaar, Propper is eenzelfde type speler en heeft ook nog een langdurig contract. Een middenveld Guardado-Hendrix-Propper is ook niet zo verkeerd.

23 november 2015 om 11:09

Fery tales?

On: Niet geschoten is altijd mis. Spelen in de CL en weer in beeld voor het NL elftal komen zouden prima motivaties kunnen zijn.

Noem ook gewoon een voorbeeld he.. een sterke gozer zou een prima aanvulling zijn op
Guardado, Pröpper en Hendrix

23 november 2015 om 11:14

Denk je dat Fer niet liever in de CL speelt, dan in de championship zijn minuten maakt dan? Daarbij, psv wil wel investeren in salaris, en durft gokjes te nemen. Iets wat andere clubs in nederland in mindere maten durven!

23 november 2015 om 13:21

@clarkkent2, Guardado is de captain van het Mexicaanse elftal; die kan ook gewoon cashen in Rusland maar blijft bij PSV voor 1,5 miljoen euro bruto. Met die komst van Guardado én Moreno mogen de PSV fans wel degelijk in 'fairy tales' geloven..

23 november 2015 om 13:43

In dat geval kun je Robben ook wel terug halen voor op rechts ; )

Ot.
Beetje makkelijk altijd zulke verhalen. Toen maher werd aangetrokken dacht heel Nederland dat dit een topper zou worden. Nu blijkt het allemaal wat tegen te vallen en krijg je ineens zulke verhalen.

Het is jammer, mager heeft niet kunnen aanhaken en moet miss weer een stapje terug doen om er ooit weer 2 vooruit te zetten (hopelijk). Hij zal heus niet ineens verleerd zijn hoe te voetballen. Het talent is er echt wel.

23 november 2015 om 13:44

Guardado en Moreno hebben al enige jaren flink geld verdient en in het geval van Guardado ook de andere kant van de medaille geproeft van spelen in een grote competitie.. Jongens als Chery of Fer zijn pas begonnen met poenscheppen, en hoor ik alleen maar lyrisch over engeland praten. Die gaan nu echt niet naar de eredivisie terug komen.

23 november 2015 om 17:21

Clarkkent
Ik begrijp het wel van Ohmyjosh.
Hij heeft het ook over zijn invalbeurt in het afgelopen weekend (en in het verlengde daarvan, misschien zijn periode bij Psv. Niet over zijn tijd bij Az.
Dan heeft hij toch gewoon gelijk?

23 november 2015 om 13:14

ik zou zelf eerder maher vervangen door ziyech als ze dat geld uit willen geven, fysiek sterke spelers hebben ze genoeg op het middenveld met guardado schaars en hendrikx eventueel..

maar van tiggelen kan makkelijk lullen achteraf, bijna iedereen was het er wel over eens dat hij het niveau wel aan zou kunnen want bij AZ was hij echt heel erg goed, als fysiek het probleem is kan je hem meer kracht training laten doen maar dat had hij niet nodig als hij speelt zoals bij AZ

23 november 2015 om 14:26

Jullie zijn hater voetbalzone.. Waarom geen narsing op de poll?!

Ik vraag me al een tijd af,waarom zit hij niet wat vaker in de krachthonk!investeer in jezelf man,hij heeft nog steeds het zelfde lichaam als bij az.

Had toch vooral van maher meer verwacht. Hij oogt ook alsof hij 0,0 zelfvertrouwen heeft.

Volgens mij zijn de verwachtingen te hooggespannen. Maher heeft in zijn tijd bij AZ ook nooit meer dan 7 goals gemaakt in een seizoen. Meer zit er niet in bij hem. Komt hij tot 8 of 9 goals dan heeft hij gewoon een heel goed seizoen gedraaid.

23 november 2015 om 10:38

Het maken van goals is niet rullevant voor middenvelders.

23 november 2015 om 10:38

Nou ja dit is al zijn derde jaar Psv. De verwachtingen waren aan het begin van zijn overstap (logischerwijs) erg hooggespannen, maar inmiddels zijn die verwachtingen er niet meer. Nu is het 'gewoon' een speler, die toevallig niet presteert. Dan passeren ze hem op den duur natuurlijk.

23 november 2015 om 10:50

Maar dan kunnen we inmiddels toch concluderen dat er niet meer in zit?

23 november 2015 om 10:53

O zeker, denk ook dat dit het niveau is. Ik kan me niet voorstellen dat hij nu al op zijn max zit, maar wat we wekelijks zien: dat is Maher.

23 november 2015 om 13:49

Nou ja, los van het onderwerp van deze barazite discussie is een van de grootste problemen van deze dag dat iedereen maar vind dat hij alles zelf mag bepalen. Dat mensen bijvoorbeeld "vrijheid van meningsuiting" gebruiken om naar van alles naar iedereen te mogen roepen.

23 november 2015 om 13:52

Sorry, in mijn telefoon stond nog een oud onverstuurd bericht op een discussie over barazite...die wilde ik weghalen en nu staat ie hier.

Ontopic: ik heb maher heel lang verdedigd, omdat ik persoonlijk vond dat hij slechter werd gepraat dan dat hij werkelijk speelde. Dat was vorig seizoen. Ik hoopte dat hij dat extra stapje dit seizoen zou gaan maken, maar ik vind dat hij er niet in slaagt. Jammer voor PSV en voor hem. Maar uitfluiten zal ik niet doen.

Maher wat een overhypte speler is dat bij az het mannetje en roepte toen nog ik heb laten zien dat ik beslissend kan zijn haha in die drie jaar bij psv nog nooit echt een goede wedstrijd van de beste man gezien komt te kort voor de top in nederland zijn tekort maken andere teamleden weer goed in het veld zo balanceert het wat

23 november 2015 om 10:35

Ooit van punten en komma's gehoord? Misschien wel handig als je zoveel onzin achter elkaar probeert te vertellen.

23 november 2015 om 10:45

Ik heb nog meer moeite met dat "roepte"

23 november 2015 om 11:47

Hij heeft zeker zijn waarde gehad en goede wedstrijden gespeeld, het waren er alleen te weinig. Volgens mij was hij de man tegen cska de tweede helft bijvoorbeeld. Oja, interpunctie is ook handig.

Leuke speler voor de subtop. Maar inmiddels is duidelijk dat hij voor het echte werk simpelweg te kort komt.

Mist power, snelheid en venijn om het in de top waar te maken. En gezien de flauwe invalbeurt mist hij de mentaliteit om terug te knokken.

En wat Narsingh betreft, die kan 1 kunstje; diepgaan en hardlopen. Dat hij zelfs Oranje gehaald heeft, zegt genoeg over de malaise in het Nederlandse voetbal.

23 november 2015 om 13:02

Maher liet bij AZ in onderlinge duels met de topploegen in Nederland wel degelijk een niveau zien dat goed genoeg was. Hij blonk zelfs met regelmaat uit. Dat hij het bij PSV niet zou redden heeft mijn inziens weinig met zijn voetballende of fysieke kwaliteiten te maken, maar meer met zijn mentaliteit.

Hartstikke zonde dat het er niet uit is gekomen bij Maher. Ik vond hem bij AZ fantastisch en had echt verwacht dat hij binnen een korte periode één van de uitblinkers zou zijn bij Psv.

23 november 2015 om 13:32

Als ik eerlijk ben gaat Nederland kapot door mensen die geen verstand van voetbal hebben maar wel een mening klaar hebben. Narsingh is een geweldige buitenspeler met een prachtig voorzet en is veruit de snelste speler van PSV en van de Eredivisie. Ik vind hem uitblinken in nog een paar dingen maar laat dat maar zitten. Maher is gewoon matig en heel erg overhyped in zn tijd bij AZ. Geweldige overzicht maar voor de rest komt hij in alles te kort

23 november 2015 om 16:01

HAHAH

Ziyech kopen voor een miljoen of 5 plus Maher. Twente heeft 5 miljoen en levert kwalitatief niet gigantisch veel in en PSV heeft een potentiele wereldspeler in huis

23 november 2015 om 10:48

Dat zou mooi zijn maar ik denk dat zowel Twente als Maher dit niet willen.

23 november 2015 om 10:55

Twente raakt Ziyech hoe dan ook kwijt en ik denk dat Maher weer de oude Maher van AZ kan worden bij Twente. PSV is gewoon net een stapje te hoog gebleken

23 november 2015 om 12:19

Alsof Maher voor de helft van z'n salaris tegen degradatie gaat voetballen bij Twente haha.

Maher gaat hem niet worden bij Psv. Naast dat het voetballend niet lukt mis ik ook gewoon de inzet. Hij roept zelf dat hij geen speler is die het van hard werken moet hebben maar ik vraag me af waar hij het dan wel van moet hebben.

Voor Narsingh kan ik nog wel begrip opbrengen, hij werkt hard maar hij mist gewoon kwaliteit. Daar kan hij ook niks aan doen.

Het grote talent is niet meer dan een ideale 12e man zo blijkt nu!

23 november 2015 om 10:57

De ideale 12e man zou zijn best doen wanneer hij binnen de lijnen wordt gebracht, zoals een Jozefzoon of Schaars. Maher laat z'n koppie hangen bij de eerste beste tegenslag en geeft alles behalve zichzelf de schuld. In deze vorm en met deze mentaliteit heb je helemaal niks aan Maher.

23 november 2015 om 11:49

Precies. Als je vergelijkt met hun of brenet zie je het verschil. Zij weten hun plek maar zijn niet bang om er ook voor te vechten.

Aankomende zondag schiet hij er weer twee in tegen AZ ..

Maher komt er wel gewoon even meer vertrouwen in je spel daarna komen de goals en assist vanzelf! Eigenlijk staat hij sinds dit seizoen op zn eigen plek.

Daarbij is hij nog maar 22

Maher #8

Maher kwam als een groot talens binnen bij Psv. Bij AZ speelden toen de middenvelders in dienst van Maher waardoor hij makkelijker kon functioneren. Toen hij bij PSV kwam liep daar nog Wijnaldum rond (denk dat PSV had verwacht dat Wijnaldum verkocht zou worden). Cocu begon met 2 aanvallende middenvelders en maar 1 verdedigende middenvelder. Voor Maher lastig omdat hij fysiek hier niet sterk genoeg voor is. Ik vind eigenlijk dat dit meer PSV is aan te rekeken dan Maher omdat PSV wist wat voor soort speler ze kochten.

Alle zelfvertrouwen van Maher is in dat jaar weggegaan. Niet raar voor een jonge talantvolle speler.

De start "verwijt" ik PSV maar Maher had wel de handschoen kunnen oppakken en meer aan zijn tekortkomingen kunnen werken. Gelet op zijn potentie heeft hij voldoende kwaliteit om zich moeiteloos in de basis van PSV te spelen. Moet wel het knopje bij hem om.

Inmiddels is hij zover afgegleden dat het maar de vraag is of PSV ooit nog een redelijk transferbedrag voor hem kan vangen.

Jammer op papier een geweldige aankoop maar het blijft toch een gok met talentvolle spelers van kleinere clubs (zie Sinkgraven bij Ajax, Toornstra bij Feyenoord)

23 november 2015 om 11:39

Toornstra is 26-27, niet te vergelijken met Maher. Er zijn daarnaast ook goede voorbeelden zoals Strootman.

23 november 2015 om 11:58

Ik heb zelf nooit de aankoop van sinkgraven begrepen. Paar leuke acties bij heerenveen maar aan alles zag je dat hij nog niet klaar voor ajax was. Bovendien was hij ook weer niet bijzonder jong met zijn 20jaar. Ajax blijkt ook nog eens (volgens vz bezoekers) 2 wereldtalenten op die positie te hebben.

Verlos iedereen uit zijn lijden en loos deze twee gasten zo snel mogelijk. Dit is gewoon echt niet leuk meer. Maher verbaasd je soms dan opeens in de Champions League, om vervolgens tegen clubs als Willem 2 weer als een C-junior te spelen. Het heeft lang genoeg geduurd.

23 november 2015 om 11:18

Wat moet Feyenoord met Maher? Daar speelt die Zweed toch al. Daar zit op dit moment veel meer rek in. Daarnaast heeft Feyenoord met El Ahmadi en Vilhena 2 'krachtpatsers' die lekker op zijn Rotterdams spelen. Maher past helemaal niet in de speelstijl van Feyenoord.

Maher is een speler die al maanden, jaren speelt met de ziel onder de arm. Ik denk dat hij een speler is die op zijn best is als hij vertrouwen krijgt, vaak een aai over de bol en een compliment krijgt.
Alleen bij grote clubs als Psv, Ajax en Feyenoord is dat niet aanwezig. Daar ben je een van de 22 spelers en moet je gewoon presteren! Het is gewoon anders als bij Az.

Verder vind ik ook dat hij zichzelf niet ontwikkeld. Als je hem ziet lopen in dat net iets te groot shirtje dan erger ik me dat hij niet bezig is om zijn lichaam te ontwikkelen. Zorg voor meer body! Zo kan je, als het niet loopt, ook fysiek wat inbrengen .

Ik zou er alles aan doen om Zyech te halen. Een zak geld en Maher erbij moet voldoende zijn!!

23 november 2015 om 11:37

Dat ligt een beetje aan de clubcultuur. Ik denk dat ze bij Ajax heel anders omgaan dan bij Feyenoord of Psv. Tussen het Amsterdamse, Rotterdamse en Brabantse (publiek, organisatie) zit een wereld van cultuurverschil. Amsterdam is wat meer bravoure, Rotterdam wat meer aanpakken en PSV wat meer brein. Het moet je uiteindelijk wel een beetje liggen natuurlijk.

Het grote probleem van Maher is denk ik 'gewoon' kwaliteit. Hij kan een grote man zijn bij een laagvlieger (zoals Aissati dat wel kon zijn bij Vvv, maar niet bij PSV en Ajax), maar dat is zijn top. Op zich ook geen schande natuurlijk, maar dat moet je je op een gegeven moment realiseren.

23 november 2015 om 12:00

Nouja ik vind psv tactisch wel het sterkst. Als je ze ziet in de cl pakken ze het goed aan. Niet zoals ajax, az en vitesse dit jaar lekker op zn nederlands lekker aanvallen en van bijna iedereen verliezen maar je aanpassen aan de tegenstander.

23 november 2015 om 12:21

PSV meer brein? Verklaar u nader.

Wat PSV als beste kan is omschakelvoetbal. Dit komt er goed uit in Nederlandse topwedstrijden en in de champions Leaque.

Tactisch zijn ze niet beter. Ajax en Feyenoord staan voorlopig met mindere spelers boven PSV en doen het tactisch dus (voorlopig) beter.

Dat van Tiggelen over de fysiek van Maher begint verbaast mij. Hij was zelf de gespierde spijker. Zelf al is een spijker gespierd hij blijft mager.... Fysiek zegt dus niet alles heeft vooral met zelfvertrouwen te maken. Zie messie, zie hazard.

23 november 2015 om 12:30

PSV wat meer brein.??

Geweldig, zo jij bent er vroeg bij.

Maar je verliest niet je gevoel voor humor haha

23 november 2015 om 21:00

Ik weet niet hoe oud je bent, maar op zich is het niks nieuws hoor. Elke regio heeft zo zijn eigen manier van doen/ cultuur zeg maar. PSV speelt van oudsher vanuit een gesloten verdediging, loerend op de counter en ze zijn razendsnel in de omschakeling. Doorgaans passen ze zich aan op de tegenstander. Echt dominant (echt zelf het spel maken) zijn ze doorgaans niet. Vroeger ook vaak met minimaal verschil winnen. Een zakelijke overwinning, berekenend, saai... Dat zijn woorden die wel bij de club passen. Je kan ook dodelijk effectief zeggen. Op zich is die regio ook wel zo met zijn brainpark, Asml en Philips. Berekende mensen die vooral met carnaval/ na vijven alle remmen los gooien. Totaal niet te vergelijken met 'boven de rivieren'.

Amsterdam zitten toch wat meer de spirituele mensen, kunstenaars e.d. Veel creativiteit, veel individualisme en vooral nieuwe dingen ontdekken/ jezelf ontdekken. Ajax is daardoor vaak wat dominanter, wil de bal hebben en willen een actie maken. Publiek wil ook vaak iets spannends en nieuws, waardoor jonge talenten vaak snel een publiekslieveling worden, en 'gevestigde orde' wat sneller wordt afgedankt.

En Feyenoord in Rotterdam is weer totaal wat anders. Daar is het echt meer vanuit kracht en het samen. Komt weer vanuit de Rotterdamse haven. Aanpakkers, doorpakkers en rauwdouwers.

Over AZ kan ik niks zeggen, ik ken Alkmaar niet. Maar die dingen zijn toch niks nieuws hoop ik?!

Eens kijken wat men nu van Brands vindt en doel ik met name op ajacieden die Overmars continu afzeiken. Narsingh en Maher zijn samen voor een miljoen of 13 aangetrokken. Veel te veel geld.

23 november 2015 om 11:41

Brand mag hier best op afgerekend worden. Maar destijds was Maher uitblinker bij AZ en daarom zeer interessant voor Ajax en Psv. Toentertijd was het een logische aankoop.

23 november 2015 om 13:32

Eens, maar men doet vaak alsof als wat Brands aanraakt in goud veranderd en alles wat Overmars aanraakt een miskoop is. Het wordt tijd dat, dat misverstand uit de wereld wordt geholpen. Ik mis vaak de nuance en bovendien zullen er altijd wel miskopen zijn, soms ligt dat niet eens aan de technische man, kan ook gewoon pure pech zijn door bv. een blessure.

Ik vind Brands het ok doen, hij geeft meer uit in vergelijking met overmars, kijkt wat minder naar de opleiding (ja, psv leidt wel steeds beter op maar er nog steeds een gat) maar koopt wat betere ervaren spelers, al denk ik dat het ook komt omdat PSV naar horen zeggen meer dan 1 miljoen per jaar betaald voor bv. Luuk de Jong. Prima, maar het is allemaal net een andere strategie.

23 november 2015 om 11:41

Er is een plekje waar de zon niet schijnt, daar mogen die Ajacieden waar jij het over hebt hun mening kwijt .

Elke aankoop is in principe een risico. Gaat erom dat je gericht inkoopt. Mis je snelheid op de flank en creativiteit op het middenveld, dan haal je daar een speler voor. Narsingh en Maher waren op dat moment gewoon logische aankopen. En die 13 miljoen kan je voor hen nog wel terughalen. Zeker voor het buitenland is een Narsingh (international) en Maher (stond bekend als een enorm talent) nog altijd interessant. Clubs als Watford of Norwich hebben tegenwoordig ook al een betedingsruimte van tientallen miljoenen....

23 november 2015 om 13:35

Klopt maar het gaat mij erom dat veel ajacieden als het hun uitkomt Brands in de hemel prijzen, maar als het om mindere aankopen gaan niet thuis geven. Bij Overmars is dat andersom.

Ik denk dat PSV een Narsingh zelf op kan leiden (bakkali, Bergwijn) alleen het moet wel durven om deze talenten meer speeltijd te geven.

23 november 2015 om 13:36

Hoe kom je daar dan bij? Overmars heeft deze spelers niet gehaald, daar staat El Ghazi uit de opleiding in de basis bv. Ja hij haalt ook Sinkgraven, maar daarvoor is het nog te vroeg om hem af te schrijven.

23 november 2015 om 12:06

Het waren logische aankopen destijds vind ik. Klinkt misschien alsof we op alles van ajax zeiken en alles van psv verdedigen maar ik kan dat niet zeggen over de aankopen van ajax. Vdhoorn, sinkgraven, zivkovic hadden net een seizoen achter de rug bij een subtopper waarin ze goed meededen, maar alleen opvielen vanwege hun leeftijd. Dan heb je duarte waar ik geen hol van snap waarom die gehaald is voor miljoen(en?) terwijl hij bij heracles (laagvlieger) het leuk deed terwijl de absolute uitblinker (overtoom) het geeneens redde bij az. Bovendien had ajax ook interesse in maher en narsingh.

23 november 2015 om 13:40

Mmm.. dat een psver dat doet, ok. Maar ajacieden dat snap ik echt niet, vooral omdat men compleet nuance mist. Het is bv. een feit dat de selectie van PSV meer heeft gekost dan die van Ajax, velen gaan daar aan voorbij.

Duarte is in mijn ogen een miskoop. Van der Hoorn logisch en ik vind hem het niet eens slecht doen, Veltman is helaas nog beter maar met een beetje pech hadden en hebben we van der Hoorn nog hard nodig.

Zivkovic is voor 2 miljoen gehaald wel een stukje minder dan 7-8 voor maher en op jongere leeftijd, die kan het nog steeds maken, is nog steeds 19 jaar. Sinkgraven is een soort gelijke aankoop als Maher, maar of hij het maakt is afwachten.

Interesse is wat anders als ook daadwerkelijk kopen, Ajax heeft destijds voor Eriksen gekozen uit de opleiding.

Maher is gewoon een enorm overhypte speler die ook in zijn az periode helemaal niet zo goed was als iedereen zegt. Waarschijnlijk is het niveau dat hij nu laat zien gewoon zijn gemiddelde niveau. Dat is dan 1 van de weinige dingen die Frank de Boer goed gezien heeft op transfergebied.

Ajax twijfelde toen al aan Maher en dat was ook de rede dat ze afhaakte en wat Narsingh betreft, hij heeft een goed rendement als hij veel ruimtes voor zich heeft maar ook PSV heeft nu te maken met compact spelende tegenstanders en dan heb je niets aan hem.

Ik ben geen psv watcher dus hoop dat jullie me verder kunnen helpen. Wat is er in Godsnaam gebeurd met de maher van AZ? Die maher die een dodelijke buitenkantje voet steekpass gaf op benschop of altidore (weet niet meer welke van de 2) tegen Ajax. Of die maher die in het 16 meter gebied iedereen van (ik dacht) Heracles het bos in stuurde. Niet te omvatten wat er met hem is gebeurd de laatste jaren. Ik kan me Gert-Jan Verbeek toen hij werkzaam was bij AZ nog horen zeggen: 'maher is een natuurtalent hij kan bij elke club mee ook bij Arsenal'.

Lachwekkend dat dit wordt gezegd door de man die met twee benen minder balgevoel had dan Maher in zijn dikke teen. Heet niet voor niets de(stijve) spijker. Mensen die gaan roepen dat Maher bij AZ ook niet zoveel voorstelde hebben of een kort geheugen of geen idee. Briljante speler, in de jeugd al. Wat zou het mooi zijn als Maher terugkeert bij AZ ipv Henriksen. Maher en van Overeem is een gouden koppel op het middenveld.

23 november 2015 om 13:10

Haha. Een 56-voudig international die zijn gehele carrière onomstreden is geweest op zijn positie en onder meer het EK heeft gewonnen zou niets mogen zeggen over de geweldige Maher die het bij PSV niet lijkt te redden? Het moet niet gekker worden. Als deze man al geen commentaar mag hebben wat doen jij en ik dan op dit forum?

23 november 2015 om 13:17

Als van Tiggelen niet mag oordelen over Maher, wie ben jij dan dat je zo'n onzin over iemand mag verkondigen die meer dan 50 interlands heeft gespeeld en basisspeler was toen Nederland het EK won?

Oja en hij heette 'spijker' vanwege zijn vlijmscherpe tackles. Hij zou in deze tijd met verre, verre afstand de beste verdediger in de eredivisie zijn. Hoort bij de 5 beste linksbacks die Nederland ooit heeft gehad.

En Maher was altijd een momentenvoetballer. Alleen in de subtop kom je daar mee weg. Bij PSV niet, daar wordt constant niveau verwacht.

23 november 2015 om 15:10

We hebben het toch over Adrie van Tiggelen. De man die de mazzel had met de beste Nederlandse lichting aller tijden te spelen. Hij kon inderdaad wel een mannetje uitschakelen, maar was stijf links en struikelde over zijn eigen schijnbeweging. Tuurlijk mag hij een mening hebben.

Het grootste probleem van Maher is hoogstwaarschijnlijk z'n mentaliteit. In Alkmaar was het zijn team, alles draaide eigenlijk rond hem. In Eindhoven niet. Dit is in mijn idee meer de reden en niks anders. Qua voetballend vermogen past deze speler bij elke Nederlandse club.

23 november 2015 om 16:41

Klopt. Hij speelde bij AZ in een systeem wat volledig op hem was gericht. Hij hoefde zich alleen maar te focussen op het aanvallen en verdedigde zelden tot niet mee. Destijds had hij een verdedigend blok achter zich met twee defensieve middenvelders die al het vuil werk opknapten voor hem. Daardoor kon hij zich focussen op de aanval.

Zijn mindere prestaties hebben ook deels te maken vanwege het feit dat hij op een voor hem redelijk onbekende positie speelt in Eindhoven. Hij is niet iemand die houdt van mee verdedigen. Af en toe echt schrijnend om te zien hoe hij de duels ingaat, alsof het een speler van de E-jeugd is die nog moet leren verdedigen.

Maher heeft het lichaam van een 16 jarige Marokkaanse straatvoetballertje zoals de vele honderden die we hier in de wijk hebben, die gozer moet echt aan zijn lichaam gaan werken en wat meer spieren gaan kweken.

Het is jammer, af en toe laat Maher toch wel goede dingen zien voorheen vooral in de topwedstrijden maar dat lukt dit seizoen ook nog niet echt. Niet ieder talent word een goede speler en dat heeft niet alleen met inzet te maken sommigen spelers worden gewoon nooit echt goed.

Maher is gewoon niet van het niveau PSV. Hij is technisch goed maar fysiek en mentaal kan hij gewoon niet meekomen. Als dit zijn eerste seizoen in Eindhoven was kon ik er nog wel mee leven maar hij speelt inmiddels al zijn 3de seizoen bij PSV en heeft zich totaal niet ontwikkeld. Gewoon proberen te verkopen en Ziyech proberen te halen, die wil toch weg.

Het is heel simpel denk ik. Zowel Maher als Narsingh missen de echte kwaliteit om PSV beter te maken. Volgend seizoen beter doorselecteren en een paar goede veravngers aan trekken. ook de echte mentaliteit ontbreekt vaak. Bij AZ ging het nog wel maar bij PSV nog weinig dingen laten zien.

Inmiddels kunnen we concluderen dat Maher tekort komt voor de Nederlandse top. Sommige mensen denken dat het met zijn fysiek te maken heeft. Ik denk zelf dat zijn mentaliteit de doorslaggevende factor is voor zijn prestaties bij PSV die ver onder de maat zijn dan wat aanvankelijk werd verwacht.

Weinig mensen hadden dit zien aankomen denk ik. Maher was bij AZ echt de uitblinker. Een geweldige speler. Ik dacht dat hij de smaakmaker zou worden bij PSV maar jammer genoeg is dat er nooit van gekomen. Technisch is hij zeker goed genoeg voor de top maar aan mentaliteit en ook fysiek ontbreekt het bij hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren