Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind het hartstikke mooi om nu al in Amsterdam rond te lopen’

Laatste update:

Op sportpark De Toekomst heeft Jong Ajax de eerste training van het nieuwe kalenderjaar afgewerkt. Onder de spelers twee opvallende gezichten: keeper Peter Leeuwenburgh is terug van een vehruurperiode bij FC Dordrecht en talent Frenkie de Jong is vervroegd overgekomen van Willem II.

/

“Ik vind het hartstikke mooi om hier nu rond te lopen”, laat De Jong weten via de officiële kanalen van de club. “Ik moet natuurlijk nog wel wennen. Ik heb wel een goed gevoel over 2016. Ik hoop dat ik veel wedstrijden kan gaan spelen om mezelf te laten zien. Ik ga in ieder geval heel erg mijn best doen.”

Leeuwenburgh, die bij FC Dordrecht niet de eerste keeper was, geeft aan dat hij weer ‘thuis’ is. “Ik ben heel blij om weer terug te zijn en ik heb veel zin om weer op het Ajax-niveau te trainen. Uiteraard hoop ik ook wat wedstrijden mee te gaan pakken. Het belangrijkste is nu dat ik mezelf ga ontwikkelen en daar is deze omgeving ideaal voor.”

Denk je dat Frenkie de Jong in de toekomst gaat uitblinken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom heeft hij geen kans gekregen bij willem 2

6 januari 2016 om 14:54

Waarom zouden we een jeugdspelers van een andere club moeten laten invallen als we op die plek betere spelers hebben die wel van ons zijn? Je kan je beter afvragen waarom Ajax een jeugdspeler terug verhuurd terwijl die pas net een half jaar ervaring in het eerste heeft? Die is echt nog niet rijp voor de basis of 1ste reserve anders had ie zn contract wel verlengt. Ze wisten dat De Jong zekerheid had gevraagd op speelminuten en dat was hem niet toegezegd. Dat is de reden dat ie wilde vertrekken. Deze constructie was gedoomd om te mislukken en dat zien ze bij Ajax nu ook in.

Het slimste wat Ajax nu kan doen is hem of een van die andere 2 soortgelijke talenten daar verhuren aan een JL ploeg. Dan kan die jongen echt stappen gaan maken. snap ook niet waarom Willem II hem dat zelf niet heeft aangeboden zodat ze dat met een aantal andere talenten ook hebben gedaan.

Dan wil ik elke wedstrijd in de JL minimaal 2 van de 4 talentvolle middenvelders zien. Liefste Vlnr De Jong - Nouri - vd Beek, als 1 van hun mee zou zijn met het eerste El Mahdioui in de basis. Als dat te aanvallend is ( wat het ook is ) el Mahdioui graag op 6 met 2 van bovenstaande 3 ervoor.

Mijn perfecte opstelling voor Jong: Op doel Onana; RB Owusu - RCV Lartey-Sanniez ( die beter als RB is ) - LCV Mirani ( komt eigenlijk te kort maar dat komen alle CV's vind ik) en als LB Savastano; rcm vd Beek - CAM Nouri / CVM El Mahdioui - LCM de Jong/Nouri mochten ze met een 6 spelen; RW Muric - Spits Dolberg - LW Cerny. Leuk team al is het veel te aanvallend en zou het weinig punten pakken vrees ik.

5 januari 2016 om 16:46

Wat een ingewikkelde post met al die streepjes, slashes en tussen haakjes.
Maar ben het deels met je eens. Zoals je zelf al zegt is het eerste niet realistisch omdat het te aanvallend is voor het 'fysieke' in de Jupiler.

5 januari 2016 om 17:05

Haha, heb je gelijk in, excuses daarvoor. Zit op de app van voetbalzone dus kan het niet in alinea's plaatsen wat toch al meer overzicht zou geven of het gewoon als opstelling neerplaatsen met wat uitleg. Toch hoef ik Vissie en Bakker niet meer te zien die na dit jaar toch uit hun contract lopen en 0.0 toekomst hebben. Dan zie ik liever een team vol talent die het om de zoveel tijd eens goed op hun klote krijgen maar wel goed kunnen voetballen dan een team vol spelers zonder toekomst om 4 plaatsen hoger te eindigen.

5 januari 2016 om 17:20

Zeker en het is ook niet verkeerd om jonge jongens eens te laten wennen aan het fysieke aspect van voetbal. Omdat de gemiddelde leeftijd in de Jupiler gewoon een stuk ouder en forser is.
Maar daar in tegen staat dat Jong niet bovenin meedraait, en dus niet zijn typische 'ajax' spel kan spelen.
Dat kan nadelig zijn voor jongens uit de A1 dat hun vaste patronen systemen een tijd niet meer gespeeld worden.

5 januari 2016 om 17:35

Nee dat klopt, maar zorgen Bakker/Vissie of Hendriks/Acolatse er wel voor dat je bovenin meedraait en je normale spelen kan spelen? Gewoon brutaal zijn, hoge lijn spelen en met veel pressie, ze zullen zeker wel eens 6-1/6-2 over de knie gaan maar dan hebben ze er wel iets aan, doet gewoon pijn als je Nouri op 35 meter van het eigen doel de bal ziet krijgen om dan te moeten wachten op aansluiting voor ze weer 30 meter kunnen overleggen en hij in het gebied komt waar hij dodelijk is.

5 januari 2016 om 17:33

Over 2 jaartjes hebben we de beste rechtsbuiten! Chunnely 😆

5 januari 2016 om 17:34

Excuus ik bedoel Che Nunnely typen ging even verkeerd!

5 januari 2016 om 17:36

Ik vind Che Nunnely best wel stil staan momenteel, moet oppassen dat hij Kluivert voorblijft want die vond ik afgelopen halfjaar steedgoed. Dat Nunnely goed kan voetballen spreekt voor zichzelf als B-junior in de A1 is niet mis.

Ik vind dit toch een beetje rela madrid gedrag van ajax. Zo van we willen gewoon alle grote talenten van nederland hebben... Ajax heef voor de aanvallende middenvelder positie al Sinkgraven, Klaassen, vd Beek en Nouri. Waarom dan óók nog Frenkie de Jong?
Van Frenkie gbegrijp ik het ook niet. Had ie beter voor n andere club kunnen kiezen waar hij sneller gaat spelen.

5 januari 2016 om 17:01

Ajax is bang dat anders talenten naar concurrent gaan daarom kopen ze alles maar hebben ze en weer "eigen ". Jeugd en andere clubs niet de spelers zonde van die spelers

5 januari 2016 om 17:47

Wordt je nou nooit moe van elke keer hetzelfde geblaat? Nogmaals, dat bepaalt de Uefa, niet Ajax. Na 3 jaar zijn ze gewoon eigen jeugd, klaar.

6 januari 2016 om 20:18

klopt dat de Uefa dat bepaald maar ik mag toch vinden dat ik het niet terecht vind en dat je er dan zo mee te koop loopt terwijl sommige pas 3 jaar daar spelen. Ze doen altijd alsof ze zo een fantastische opleidingsclub zijn terwijl de helft maar een paar jaar daar speelt dus ze verder weinig opleiden. dat is mijn punt dus nee wordt er niet moe van mijn mening te geven

5 januari 2016 om 17:09

Vd Beek zie ik meer als een nummer 8 RCM achtig, beetje zoals Klaassen/De Jong als je met een 6 speelt. Sinkgraven heb ik nooit begrepen, gewoon onverklaarbare transfer. Nouri en Andersen zijn echte nummer 10's vind ik. De Jong vind ik beetje tussen Nouri en vd Beek inzitten qua speelstijl. Kan het Ajax niet kwalijk nemen dat ze op meer dan 1 paard gokken, laat de beste maar winnen zo verlies je minder kwaliteit als bvb Klaassen vertrekt.

5 januari 2016 om 17:17

klopt wolter maar je verneukt wel 2,3 talemnten hiermee, maar in principe hoeft ajax dat niks te boeien. Dat zon Frenkie dan toch de concurrentistrijd denkt te winnen vind ik misschien nog wel opvallender. Of een mega zelfvetrouwen. Of gewoon dom en blind doordat ajax komt.

5 januari 2016 om 17:42

Klopt zeker maar bij Ajax breken elk jaar wel nieuwe spelers door, als je dan al de strijd niet wint van een leeftijdsgenoot hoe moet later dan? ( onder de Boer dan, Jol had dat niet zo ) Er gaan zeker talenten verloren maar zo staan er ook nieuwe talenten op, uiteindelijk haalt de beste het toch wel of dat via Ajax is of via een andere club. Denk dat elke club wel een middenveld met Nouri-Eiting- vd Beek in de jeugd wilt hebben en dan nog een Ajunior als De Jong achter de hand hebben. Luxeprobleem lijkt het zo, maar snap best dat zo'n de Jong beter naar een Heerenveen/Groningen had kunnen gaat en zich daar "makkelijker" de basis in kan spelen voor hij de overstap maakt.

Ik begrijp niet waarom nouri geen kans krijg vind hem zelf beter dan van de beek jullie ook.........

5 januari 2016 om 16:55

2 verschillende spelers. Ook is Van de Beek fysiek sterker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren