Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik vind het apart dat een speler als Schaken de directie 'advies' gaat geven'

Laatste update:

Feyenoord deed er een heel seizoen alles aan om in ieder geval als tweede te eindigen in de Eredivisie en dat lukte. Het Champions League-avontuur van de Rotterdammers was echter al snel voorbij: Feyenoord raakte vier basisspelers kwijt en verloor zowel thuis als uit van Besiktas. De ploeg van Fred Rutten moet nu gaan proberen om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League.

/

Diverse spelers van Feyenoord waren in de afgelopen week kritisch op het werk van Martin van Geel, die er niet in slaagde om het elftal te versterken. Ook Ruben Schaken reageerde teleurgesteld, maar daar snapt Kenneth Perez niets van: "Ik vind dat een speler als Ruben Schaken, die zijn handen dicht mag knijpen dat hij bij Feyenoord mag spelen, zich niet ongevraagd met technische zaken moet bemoeien", zegt de analist tegen de NOS.

"Ik vind het apart dat zo'n speler de directie 'advies' gaat geven", vervolgt Perez. "Iedereen wil versterkingen, behalve op zijn eigen positie. De directie moet tegen zo'n speler zeggen: concentreer jij je maar op je spel, dan doen wij de rest."

Kenneth Perez heeft gelijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruben wilde gewoon weer mondjes snoeren. Snoert op deze manier vooral zijn eigen mond.

8 augustus 2014 om 13:59

Zijn tijd is geweest. Behalve rennen kan hij niet heel veel en de leeftijd werkt ook niet echt mee...

8 augustus 2014 om 14:04

Haha! Dat was ook gelijk mijn eerste gedachte. Door de versterkingen is hij juist degene die straks overbodig is en op de tribune plaats mag nemen. Door zich flexibeler op te stellen had hij nog kans op speeltijd gekregen als opkomende rechtsback mochten we weer eens 5-3-2 spelen bijvoorbeeld. Maar nee daar heeft meneer geen zin in. Laat deze man alsjeblieft zo snel mogelijk vertrekken. Heeft geen toegevoegde waarde meer en is eigenlijk zonde van het salarisbudget. Als hij nu vertrekt kunnen we nog met een goed gevoel afscheid nemen en zeggen "ruben, bedankt voor je inzet en veel succes bij je nieuwe club". Als hij nog een jaar blijft vertrekt hij door de achterdeur.

8 augustus 2014 om 14:08

Haha inderdaad. Dat mondjes snoeren moment van hem was toen hilarisch. Sindsdien beschouw ik zijn interviews altijd als cabaret.

Hij moet blij zijn dat er geen goede nieuwe spelers worden gehaald want hij zou de eerste zijn die dan kan gaan banken. Ik verwacht dat Bilal komende wedstrijd start.

8 augustus 2014 om 14:21

Wat noem jij dan Bascicikoglu!?

Ben het dit keer eens met Kenneth. Mathijssen teert teveel op zijn verleden en Schaken heeft het te hoog in zijn bol gehad na zijn Oranje debuut. Ze hebben prima dingen laten zien hoor, maar het zijn geen touwtrekkers en het laatste jaar al helemaal niet.

Beetje zelfreflectie kan geen kwaad bij deze gast.

8 augustus 2014 om 14:03

Ben het niet altijd met Kenneth eens maar deze keer heeft hij 100% gelijk. Schaken mag god op z'n blote knieën danken dat ie bij Feyenoord mag voetballen en daar een goede boterham mee kan verdienen. Laat ie zich vooral daar mee bezighouden en alle overige zaken aan de mensen die daar voor ingehuurd worden overlaten. En volgens mij was Schaken juist op zoek naar een buitenlandse uitdaging, dan moet ie helemaal zijn mond houden over het beleid.

8 augustus 2014 om 14:13

Wat een onzin. Schaken mag niks zeggen maar Clasie en Immers wel? Kritiek hebben heeft niet altijd wat met kwaliteit te maken. Schaken had gewoon 100% gelijk en zei het, net als Immers en Clasie, heel netjes. Wie is Kenneth Perez dan eigenlijk? Goed bij AZ en weggetrapt bij Ajax en PSV? En dan nu wel hoog van de toren blazen als analist?

8 augustus 2014 om 14:40

Nee je houdt allemaal je mond in de pers en praat hier intern over, Mathijsen had ook zijn mond moeten houden over die kans van Immers, sowieso omdat je een medespeler niet afvalt, maar helemaal omdat hij zelf schuldig was aan 2 tegentreffers.

9 augustus 2014 om 09:38

Eindelijk, helemaal mee eens. Perez moet z'n hoofd eens dichthouden, heeft ook niet veel gepresteerd, wordt altijd zo moe van hem.

Ik vind dat hij gelijk heeft dat een speler zijn mond moet houden over dit soort zaken. Ongelijk heeft hij in het feit dat hij alleen Schaken benoemt, omdat hij volgens hem niet goed genoeg voor Feyenoord zou zijn. Naar mijn mening geldt dit voor iedere speler..

Beetje makkelijk om onderscheid te maken in wie kritiek mag hebben en wie niet. Kongolo, weet niet of die kritiek had, is mee naar het WK geweest en lijkt me een van de grotere talenten en een speler die 'verdiend' bij Feyenoord speelt, maar is aan de andere kant ook pas 19, deze Schaken is 32 en heeft veel meer levenservaring en dus meer recht om zijn mening te geven. Zo kun je het ook bekijken.

En zo is het.
Net als Mathijssen, die gaat lopen roepen dat Immers de kleine kans die hij kreeg moest verzilveren op dat niveau terwijl Joris keer op keer in de fout ging achterin.

Beetje vreemd gedrag allemaal, maarja...de spelers zien de bui ook wel hangen voor dit seizoen.

8 augustus 2014 om 14:07

De bui dat ze allemaal vervangen gaan worden en voorbij zullen worden gestreeft door de nieuwe lichting bedoel je? Voor zover dat niet al het geval was. Misschien proberen ze op deze manier hun straatje weer een beetje schoon te vegen maar het werkt eigenlijk alleen tegen ze.

Dus omdat Ruben niet van het kaliber Dennis Bergkamp en Arjen Robben is zou hij zijn mening niet mogen geven? Hij is toch ook onderdeel van het team?

Het is juist te prijzen dat hij zijn mond open doet! Zegt veel over zijn karakter en wil om te winnen!

Rara jongen die Perez.

8 augustus 2014 om 14:05

Nee dit soort zaken slinger je niet de media in, als je al die mening hebt bespreek je dat intern. Dan ga je geen collega's publiekelijk af lopen vallen. Helemaal niet als je niet weet wat er op directieniveau speelt en welke afwegingen daar gemaakt worden.

8 augustus 2014 om 14:07

Daar heeft Perez het niet over. Hij speelt het op de man. Indirect geeft hij aan dat een speler als Bergkamp wel kritiek mag hebben, maar dat Schaken in zijn ogen een mindere speler dat niet mag

8 augustus 2014 om 14:27

@rodg Perez zegt dat Schaken geen recht van spreken heeft, omdat hij niet goed genoeg is. Dat is belachelijk.

Of Schaken of welke speler dan ook zijn mening in de pers moet verkondigen is een andere discussie.

Ik wil ook wel het advies geven als het apart is dat Schaken het doet.

Iedere gek ziet hoe groot de noodzaak is dat er een spits bij komt. Daar hoef je geen Ruben, Jordy of Lex voor te heten.

Ik vins het nog steeds raar dat mensen kritiek blijven hebben op Schaken. Sinds hij bij Feyenoord is heeft hij absoluut mindere wedstrijden gespeeld. Maar vaak was hij ook de dreigende factor. Vooral in combi met Guidetti en Pelle. Schaken is gewoon een prima speler die het de meeste backs lastig maakt. Perez doet nu net alsof Schaken als een soort goed doel bij Feyenoord speelt. Mja van Perez kan je het wel verwachten, die doet alsof hij het voetbal heeft uitgevonden

Spijker op zijn kop Kenneth! Voetballers bemoeien zich tegenwoordig overal mee. Het technische beleid, en vooral zaakwaarnemers die speeltijd eisen voor hun nog geen 20jarige talent. Dit soort onzin past totaal niet bij het profvoetbal, het voetbal wordt gerund als een bedrijf en daar gaat het al mis. Je krijgt meer speeltijd doordat je beter bent dan je concurrent en niet omdat je een zaakwaarnemer hebt die het wel even voor je onderhandelt.

Schaken heeft niets, maar dan ook echt niets te vertellen over het beleid van Feyenoord.

8 augustus 2014 om 14:45

Dit is van alle tijden. Een paar jaar gelden was er ook zo'n speler die altijd wat aan te merken had op besturen en directies.... eh..... hoe heet hij ook alweer...? Ah: Kenneth Perez!

Kenneth Perez heeft wat mij betreft gelijk. Alleen spelers met een bepaalde status kunnen zich dit soort 'adviezen' veroorloven. De rest moet gewoon lekker voetballen, dat is vaak al moeilijk genoeg voor ze.

8 augustus 2014 om 14:29

Dus schaken mag dit niet zeggen, maar bijvoorbeeld Kongolo wel?

8 augustus 2014 om 14:43

Ik geloof niet dat je me helemaal begrepen hebt... Welke status heeft Kongolo dan in jouw ogen?

Overigens, om je vraag alvast te beantwoorden, niemand heeft bij Feyenoord op dit moment ook maar enige status om eisen te stellen aan de directie. Op termijn Boëtius, Vilenha en wellicht Kongolo wel, maar dat duurt nog wel even.

Oneens met Perez. |waarom zou Schaken zijn mening niet mogen geven? Dat toont alleen maar betrokkenheid. Net als in een gewoon bedrijf: je hebt niks aan een werknemer die niet betrokken is en het allemaal niets kan schelen wat er gebeurt in het bedrijf. Of het nou een topspeler is of een reserve iedereen moet zijn mening kunnen geven over welke kant het op moet. Zolang die het maar netjes en fatsoenlijk doet.

In een transparante organisatie is het alleen maar goed wanneer iedereen zich kan uitspreken.

Iedereen mag kritiek leveren. We leven tenslotte in een vrij land. Begrijp overigens niet waarom Perez zich ermee bemoeit. Wie is dat eigenlijk?

Ah dus Ruben mag niet bemoeien, maar Kenneth wel...?

hij heeft gewoon gelijk! Het hele seizoen gevochten voor plek 2... en het in paar weken tijd weer weg gegooid...?!

Dus je mag alleen wat zeggen als je goed kan voetballen?

Louis van Gaal was ook geen goede voetballer nu coacht hij Man utd, daarvoor Nederlands elftal, Bayern en Barcelona.
Ik bedoel maar..

Hahaha Perez heeft gelijk! Neemt niet weg dat en Clasie, Immers en Matthijssen ook gewoon hun mond moeten houden. Clasie word op zn vingers getikt en geeft na de 2e wedstijd tegen Besiktas een poeslief interview. Zogenaamd goed gespeeld in Turkije. Pffff poppenkast! Speelde zelf als een natte krant.... Allemaal grote bek na een zogenaamd goed WK.

Waarom geeft men hier af op Schaken. Het gaat toch om de boodschap, niet te bezorger. Hij heeft gelijk. Schandalig wat Feyenoord heeft gepresteerd op management niveau. Wanbeleid. Wat is de opbrengst? Gaat men nu direct een nieuw stadion bouwen? Komt er nu een spits die Feyenoord kampioen gaat maken? Gaan ze nu eindelijk prijzen pakken, dankzij die paar miljoen? Nee, Nee en Nee. Wat is dan de winst. Wedrom op je donder krijgen in Europa!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren