Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik vind hem op dit moment de beste Braziliaan op de Europese velden'

Laatste update:

Fernando werd afgelopen zomer voor circa veertien miljoen euro door Manchester City overgenomen van FC Porto, maar de middenvelder heeft het lastig in de Eastlands. De 27-jarige international van Brazilië verzekert dat zijn beste tijd nog gaat komen.

“Het is erg lastig”, laat Fernando optekenen in de Daily Mail. “Ik heb mijn niveau hier nog niet gehaald en de taal is een probleem. De Premier League is een enorm uitdagende competitie. Het seizoen gaat aardig, maar ik hoop dat volgend seizoen een stuk beter is. Als het niet goed gaat, komt er altijd kritiek. Soms is het gericht op aanval of verdediging, maar nu is het middenveld aan de beurt.”

Manchester City kreeg onlangs in de strijd om de titel een tik van Liverpool (2-1) en het winnende doelpunt in dat duel werd gemaakt door Philippe Coutinho. “Na afloop heb ik hem een compliment gegeven. Ik vind hem op dit moment de beste Braziliaan op de Europese velden."

Gaat Fernando het nog laten zien bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind neymar en en Thiago silva op dit moment beter maar countinho speelt idd fantastisch. Blij dat er wel is een gekocht talent echt doorbreekt bij liverpool

13 maart 2015 om 09:41

Silva ook alleen omdat hij tegen Chelsea scoort. Zo goed doet hij het niet.

13 maart 2015 om 10:42

Afgelopen 5 wedstrijden speelde hij uitstekend

13 maart 2015 om 11:29

Hahaha dat dacht ik ook, als hij niet had gescoord was hij niet genoemd, ben ik zeker van.

Neemt niet weg dat hij het idd goed doet.

Beste Braziliaan op de Europese velden? Lijkt me sterk. Hij komt niet in de buurt van Neymar, noch Marcelo. Danilo is ook aardig in vorm. En zo zijn er nog een paar die wel in vorm zijn die in Rusland spelen.

13 maart 2015 om 09:34

Niet in de buurt van Marcelo?? Haha dit kan je niet menen, Coutinho is zoveel beter dan die overschatte back die niet eens altijd basis speelt..
Je bent t WK toch niet vergeten..

Nee Coutinho heeft een perfecte keuze gemaakt om naar Engeland te vertrekken, hij heeft iets wat bijna geen 1 Braziliaan heeft in z'n spel, z'n dynamiek. Alleen Ramires heeft dit ook maar die heeft bij lange na niet de techniek en trap die Coutinho heeft.

13 maart 2015 om 09:41

Ja een back met een aanvallende middenvelder vergelijken...

13 maart 2015 om 11:30

Alsnog is in hun rol te peilen welk van de twee beter in vorm steekt. Coutinho is onbetwist in dat geval.

13 maart 2015 om 19:29

Zie dat ik het verkeerd gelezen heb. Coutinho is wel een leuke voetballer. Toch is je inschatting van Marcelo slecht.

Waar Coutinho dit jaar schittert, heeft Marcelo dat toch al wat langer laten zien. Een wedstrijdje op het wk doet daar niets aan af.

13 maart 2015 om 09:41

Coutinho is al sinds vorige jaar mijn favoriet van liverpool samen met Sturridge maar als hij constant zou presteren dan lijkt het me sterk dat Marcelo of de rest in zijn buurt komt. Hij is echt een mooie voetballer en veel intelligenter dan Neymar.

13 maart 2015 om 19:34

Ik heb het niet goed gelezen. Coutinho is een heerlijke voetballer. Dat is Marcelo echter ook, en al wat langer op een hoger niveau.

13 maart 2015 om 14:53

Hij zegt "ik vind hem de beste".. dat is zijn mening dus je kan er op antwoorden wat je wil maar zijn mening is zijn mening, Ik ben wel met je eens dat Neymar misschien wel beter is, maar op dit moment is Coutinho wel lekker in vorm

13 maart 2015 om 19:35

Wat je zegt slaat als een tang op een varken. In die zin zou je dus nooit op een mening mogen reageren.

Hij speelt natuurlijk fantastisch bij liverpool..
Maar op dit moment is neymar gewoon de beste Braziliaanse speler..!!

Man City heeft maar 3 wereldspelers (yaya Toure, Aguero en Kolarov) de rest van de team vind ik arrogant en jongens die zichzelf overschatten. Nasri en Silva zijn het net-niet. Misschien dat later Mangala een sterkhouder zal zijn in de team maar City heb ik nooit denderend gevonden. Ik weet niet wat mensen in Hart of Kompany zien want het zijn gewoon middelmatige spelers. Ze zijn niet slecht maar ook niet de niveau en salaris van City waard.

13 maart 2015 om 09:36

Silva is gewoon wereldtop en 1 vd beste spelers Vd PL al jaren hoor, verder ben ik t wel met je eens, al mag je ook Zabaleta niet vergeten.

13 maart 2015 om 09:47

Ik vind Silva wel top maar geen wereldtop, ik irriteer me mateloos dat hij een bal niet normaal kan schieten of bij het afronden is die echt ondermaats. Hele simpele ballen kan hij niet afmaken voor de goal daarom zal hij nooit wereldtop zijn. Die zelfde mening heb ik ook over Mesut Ozil. Ze kunnen allebei heel veel mooie dingen met de bal maar bij momenten waar het moet! zijn ze echt frustrerend, makkelijke ballen en simpele keuzes bij het afronden lukt ze niet.

13 maart 2015 om 11:31

Silva net niet, ben je echt serieus. Volgens mij speelt hij nu ook nog eens zijn beste seizoen ooit.

14 maart 2015 om 03:29

Ronaldo en Messi zijn m wel, Silva net niet. Het is waar jij zelf genoegen mee hebt Ik vind Silva die salaris niet waardig. Hij is een voetballer die 1 van de meeste verdiend in de wereld.

13 maart 2015 om 14:00

Jij bent de eerste en laatste op de hele wereld die Kolarov een wereldspeler noemt

14 maart 2015 om 03:35

5% van de wereld is maar slim, als ik met 95% van de mensen mee zou gaan dan was ik ook dom.

Misschien in de premier league, neymar is de beste Braziliaanse speler en er zijn nog wel wat andere die ik hoger inschat, maar het word wel tijd voor coutinho om deel uit te maken van de selecao hij is toch wel echt een hele goeie volwassen speler aan het worden.

Toch apart dat mensen in de voetbalwereld niet op een normale manier complimenteus kunnen zijn zonder zich direct belachelijk te maken. Coutinho doet het goed bij een subtopper in Engeland, maar komt niet in de buurt van het niveau van bv Neymar.

Denk dat Neymar een stapje hoger staat, maar Coutinho is natuurlijk geweldig. Bij Inter ben ik hem gaan volgen en ben ik ook echt fan van hem geworden. Blij dat die nu in de Pl speelt en enorm dom van Inter om het zo goedkoop te laten gaan. Eén van de grootste talenten op zijn positie.

Die Fernando is me trouwens ook een partij slecht..

De brazilianen van Shaktar , Willian , Thiago Silva , Neymar. Om er een paar te noemen die beter zijn. Kan er nog meer noemen.

13 maart 2015 om 13:43

Ja dat denk ik ook. En er komen er nog veel meer met de tijd naar Europa. Aanvaller Neilton, Leandro Damiao (cruzeiro), Ademilson (sao Paulo, verhuurd aan Yokohama F. Marinos), middenvelders Arouca (palmeiras), Ganso (sao Paulo), Douglas Coutinho (atlético Paranaense), Wellington Aparecido (sao Paulo, verhuurd aan Internacional) en verdedigers Dede (cruzeiro), Samir (flamengo), Elivelton, Marlon (fluminense) dat zijn volgens meeste mensen die competitie volgen de spelers die naar Europa moeten komen. Verder heb je ook nog Victor Andrade van Benfica dat is ook een talentje. Wanneer haalt Ajax weer een Braziliaan. Na Wamberto, Maxwell, Felipe Luis, Márcio Santos, Danilo, Kerlon, Zé Eduardo en Leonardo hebben we geen Braziliaan meer gehad. Wordt weer eens tijd. Douglas Coutinho mag van mij komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren