Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind dat de bondscoach mij ten onrechte negeert’

Laatste update:

Dimitri Payet is het oneens met het selectiebeleid van bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk. De middenvelder speelde dit jaar zeven interlands, maar speelde in juni voor het laatst mee bij les Bleus. Deschamps negeerde Payet voor de ontmoetingen met Portugal, Servië, Denemarken en Armenië, wedstrijden die stuk voor stuk gewonnen werden.

/

Afgelopen zomer stapte Payet over van Olympique Marseille naar West Ham United en daar doet hij het uitermate goed, met vier goals in zijn eerste acht wedstrijden. Toch heeft Deschamps hem al een tijd niet opgeroepen en Payet heeft het gevoel dat er niets niet in de haak is. “Het voelt als ongerechtigheid”, geeft hij toe in een vraaggesprek met de Franse sportkrant L’Équipe.

“Ik verkeer nu al een jaar in de vorm van mijn leven, ook al denk ik dat ik nog steeds beter kan. In mijn ogen is het onjuist dat de bondscoach mij niet oproept voor Frankrijk. Aan wie ligt het? Misschien aan mij, omdat ik niet datgene doe waarvan ze hopen dat ik het doe. Maar wat het dan is? Geen idee. Ik hoor geruchten dat ze mij met gefronste wenkbrauwen bekijken. Maar je moet mij nemen zoals ik ben”, vindt Payet.

“Misschien is het mijn eigen schuld, hoor. Maar misschien schuilt er meer achter. Hij (Deschamps, red.) moet kiezen en hij moet ook aan de groep denken. Misschien ligt het daaraan. Ik hoor dat ik niet goed in de ploeg pas. Prima. Als je het bij al mijn trainers gaat navragen, denk ik niet dat je hoort: Dimitri is een idioot. Waar ik vooral moeite mee heb is het onrecht in de zaak”, aldus Payet.

Zou Dimitri Payet opgeroepen moeten worden bij Frankrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inderdaad vreemd, hij was in de maand september de beste speler in de Premier League, dan verdien je volgens mij toch wel een oproep.

13 oktober 2015 om 15:45

Misschien hebben ze wel betere rondlopen of is het huidige selectie gewoon goed genoeg. Coaches maken beslissingen, Payet valt er buiten. Simple as that.

13 oktober 2015 om 17:34

Daar heb je een punt, maar de historie van Deschamps en de slechte relaties met individuele spelers bezorgt achterdocht. Bijvoorbeeld Samir Nasri.

13 oktober 2015 om 17:39

Vind t ook raar. Kijk als hij nou nooit opgeroepen is geworden oke. Maar in dit geval werd hij ooit opgeroepen en nu die beter dan ooit is opeens niet. Vind zelf dat hij er zeker bij moet!

13 oktober 2015 om 19:04

Payet hoort er echt absoluut bij te zitten, echt een zeer goede speler die echt wat extra kan brengen

Die Fransen hebben een goeie selectie nu. Weet niet of Payet wel de sterren van de hemel speelt.

Hoop eigenlijk dat Ribery fit wordt en speelt, op het EK. Blijft een wereld speler.

13 oktober 2015 om 15:48

Ribery heeft bedankt voor het nationale elftal, die zullen we niet meer zien op het EK

Tja, ik weet niet in hoeverre er in zo'n gesprek suggestieve vragen gesteld worden, maar in mijn optiek zijn er teveel spelers die menen recht te hebben op een plek in een nationale ploeg en die dit dan vervolgens via de media spelen.
Als je dan echt zo graag uit wilt komen voor het nationale elftal en je denkt ook echt iets te kunnen toevoegen of je hebt het idee dat je om onjuiste redenen niet wordt opgeroepen, dan pak je de telefoon en bel je de bondscoach. Zo simpel.

In Nederland had je pas ook iemand (ik denk Dost). Was 1x opgeroepen, de keer daarna niet, en dan lees je in de media dat hij het vreemd vindt dat niemand van de bond hem gebeld had. Come on!

misschien is de engelse competitie niet echt bekend en interessant in frankrijk waardoor fransen engelse competitie niet echt volgen. dat zal de reden zijn waarom payet er niet bij zit

13 oktober 2015 om 15:56

Waarom zit giroud er wel bij ? En kos en lloris?

13 oktober 2015 om 16:02

Misschien niet, maar Sakho, Debuchy, Lloris, Mangala, Giroud, Martial, Koscielny, Cabaye is al een aardige club. En ik vergeet er ongetwijfeld een paar.

Ik heb Payet een paar wedstrijden zien spelen bij West Ham. Speelde erg goed. Dit zegt toch ook wel iets over het niveau verschil tussen de top en Nederland. Want Payet was zeker een aanwinst voor Oranje geweest. En bij Frankrijk staat hij niet eens bij de reserves. Het moet raar lopen wil Frankrijk , Spanje of Duitsland het EK niet winnen. Want die hebben echt veruit het beste materiaal.

Leuke speler maar niet goed genoeg en ook op leeftijd.

13 oktober 2015 om 16:03

Op leeftijd? 28 jaar valt vind ik toch nog wel mee, niet dan?

Payet lijkt me toch wel goed genoeg voor het Franse elftal.

Wie is een betere, Franse aanvallende middenvelder dan ik? Kan me er niet echt eentje bedenken eerlijk gezegd. Valbuena is momenteel echt wel een klasse minder en speelde eerst bij Frankrijk ook rechtsbuiten. Misschien dat Fekir wel aardig in de buurt komt, of zelfs beter is, maar dan kunnen ze me op z'n minst als back-up meenemen. #nogaltijdwachtendeoptelefoontje

13 oktober 2015 om 17:30

Fekir is toch ook geblesseerd dacht ik? Payet verdient zeker een uitnodiging. Van Nasri word je ook niet vrolijk.

13 oktober 2015 om 18:34

Een middenveld met Pogba, Matiudi en Griezmann lijkt me best aardig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren