Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik sta nog een jaar onder contract bij PSV, ik ga kijken wat goed is’

Laatste update:

PSV lijkt dit seizoen op de winst van de Johan Cruijff Schaal na af te gaan sluiten zonder prijzen na de nederlaag tegen Feyenoord van afgelopen weekend. De Eindhovenaren verloren in De Kuip met 2-1 van koploper Feyenoord en dat leidde na afloop tot kritiek van technisch directeur Marcel Brands, die de honger naar een nieuwe landstitel in de groep mist.

Andrés Guardado kan zich echter niet vinden in de woorden van de bestuurder: “Het is de mening van Brands. En zo voel ik dat niet. Het team wil spelen voor de titel. Nu gaat het een keer minder. Dat is normaal”, vertelt hij in gesprek met de NOS. Volgens de Mexicaan moet er dan ook niet te hard ingegrepen worden: “Je kan van alles veranderen, maar dat is niet goed. Je moet de boel niet drastisch veranderen. Natuurlijk is kampioen worden nog steeds speciaal. Kijk naar Real Madrid en Barcelona. Die willen ook meer winnen.”

Of Guardado zelf volgend seizoen nog van de partij is in het Philips Stadion, durft hij niet met honderd procent zekerheid te zeggen: “Ik heb nog een contract voor een jaar. Ik denk er nog niet over na. Ik voel me goed hier en dat is belangrijk. Ik moet kijken wat er interessant is voor mijn carrière.”

Denk jij dat Andrés Guardado aankomende zomer vertrekt uit Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen in Nederland liep de polonaise en was onder de indruk van zijn komst, en dat was meer dan terecht! Jammer genoeg lijkt hij in niets meer op die topper die psv door de groepsfase van de Champions League heen loodste.. Als je ziet hoeveel wedstrijden hij ook gespeeld heeft in die korte tijd voor club en land, vind ik het niet gek dat hij nu vermoeid oogt! Psv zou er denk ik goed aan doen om zijn contract te verlengen en hem dan te verkopen of hem een goede periode rust te geven en ook zomers van hem te eisen dat hij het rustiger aan doet. Dan kan hij misschien wel weer de beste speler van de Nederlandse velden worden!

Het zou slim zijn van psv om hem naar de VS te laten vertrekken en zo nog wat geld voor hem te vangen. Ook voor Guardado zelf zou dat leuk zijn: dichter bij Mexico en een veel hoger salaris.

Guardado wil graag verder kijken en ook voor PSV is dat gewoon ideaal. Hendrix moet nu honderd procent het vertrouwen krijgen en volgend jaar basis staan. Voor PSV scheelt het een flink salaris en misschien kun je nog 1-3 miljoen voor hem krijgen.

2 maart 2017 om 17:21

Guardado heeft al eerder aangegeven dat hij denkt nog een jaartje bij PSV te blijven.

2 maart 2017 om 18:12

Dat kan gewoon niet. Hendrix moet nu gaan spelen en de voorkeur krijgen. Hoop niet dat Cocu zo conservatief blijft.

2 maart 2017 om 18:21

Hoezo? Hendrix speelde vorig seizoen alles samen met Guardado en Propper. Door de blessure van Hendrix was Psv genoodzaakt om van Ginkel te halen. Die zeer waarschijnlijk na dit seizoen niet meer terugkomt. Waardoor er altijd plek is voor Hendrix.

2 maart 2017 om 20:18

Je moet nu ook rekening houden met Ramselaar die eigenlijk gewoon op het middenveld hoort te staan.

2 maart 2017 om 23:27

Hij heeft ook gezegd dat hij heel graag in de MLS wil spelen. Die vertrekt gewoon aan het einde van het seizoen.

3 maart 2017 om 10:16

Dit dus. Lijkt me onwaarschijnlijk dat ie nog blijft, zeker na zo'n jaar.

Misschien dat hij nog even 3,4 jaartjes kan cashen in China om vervolgens zijn carierre te eindigen om te zwemmen in het geld.

PSV moet Guardado gunnen wat hij zelf wil en niet te hoge financiele eisen stellen. Hij is belangrijk geweest en heeft PSV veel gebracht. Beloon hem daarvoor!

2 maart 2017 om 20:31

gewoon ook net zoveel vragen als je voor hem hebt betaald (3 a 4 miljoen) dat tikken die clubs uit amerika moeiteloos af en hem een geweldig afscheid geven. Deze man was zo ongelooflijk belangerijk voor Psv.

Ondanks zijn mindere seizoen is Guardado natuurlijk een gouden kracht voor Psv. Ik zie hem voor volgend seizoen uiteraard graag blijven. Alleen zit hij Hendrix in de weg en die kun je niet nog een jaar zoet houden. Terwijl hij juist de gewezen man op die positie is voor de komende jaren. Bovendien kan hij Guardado moeiteloos opvolgen, dus in dat licht is het niet erg dat de Mexicaan zou vertrekken natuurlijk.

Sowieso ben ik het niet eens met de conclusie dat PSV geen schoonmaak behoeft. Het is natuurlijk niet zo dat er rotte appels zijn, maar voor sommige hoofdrolspelers zit hun rol erop; is het beter dat er ververst wordt. Hun kwaliteiten staan buiten kijf, maar voor volgend seizoen is het nu gewoon op. Zo denk ik niet dat Arias bij PSV nog beter, en al helemaal niet gemotiveerder, zal worden, net als zijn collega aan de linkerkant Jetro Willems. Ook over Luuk de Jong heb ik mijn twijfels of een derde jaar de club en hem veel goed gaan doen en ik betwijfel of Locadia van een ander niveau gaat blijken dan zwakkere ex-collega's als Jozefszoon en Narsingh. En ten slotte lijkt het me waarschijnlijk dat Zoet zijn zaakwaarnemer aan het werk zet en denk ik niet dat de matte indruk die Cocu na vier seizoenen maakt genoeg basis geeft voor een vijfde termijn. Met daarnaast het vertrek van de huurlingen, zou Brands wel eens voor een flinke opgave moeten komen te staan.

Haal Verbeek of Van Marwijk als coach, trek voor de vleugelverdedigers Kenny Tete en Riechedly Haps aan, trek daarnaast de knip voor de komst van Sam Larsson voor een creativiteitsimpuls en leg Van Ginkel definitief vast. Maak van Sam Lammers je vaste tweede spits en oriã«nteer je in het buitenland op een groot talent als aanvalsleider. In landen als Colombia, Peru, Chili of Argentinie zal toch heus een spits rondlopen die voor max 7 miljoen bij PSV de pannen van het dak komt spelen?

2 maart 2017 om 22:54

Ik vind dat het tijd wordt dat Hendrix de plek overneemt van Guardado. Hendrix moet toch het gezicht worden van PSV voor de aankomende jaren! Hiernaast hoop ik dat Zoet nog een jaar blijft zodat Jurjus klaargestoomd kan worden voor PSV 1 dit is echt een groot keeperstalent.
Ik denk niet dat Coco zijn tijd erop zit, maar vind wel dat hij zich meer oriënteren op diverse speeltstijlen. Als je bijna al je buitenspelers verkoopt dan moet je niet vasthouden aan een 443 opstelling maar schakelen naar bijvoorbeeld een 442 aangezien je middenvelders in overvloed hebt. Ik ben het zeker eens met de vleugelverdedigers dat deze toe zijn aan een nieuwe stap. Voor zowel PSV als hen is dit het beste, met Brenet hebben we een eredivisie waardige back in huis dus zou je er 1 of 2 moeten aankopen aangezien de Wijs ook kan spelen op de linksback positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren