Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik sprak met Roma en Real Madrid en Barcelona toonden interesse’

Laatste update:

Rio Ferdinand speelde twaalf jaar voor Manchester United en won vele prijzen. Hij pakte zes landstitels, twee League Cups, de Champions League en de wereldbeker, maar hij had ook elders om de prijzen kunnen spelen. De 35-jarige centrale verdediger zegt in de Daily Express dat hij in het verleden diverse topclubs een ‘nee’ heeft verkocht.

/

“Ik heb met AS Roma gesproken en er was ook interesse van Real Madrid en Barcelona”, zegt de Engelsman van Queens Park Rangers. “Maar toen die clubs interesse toonden, was ik net aan de winnende hand met Man United. Ik heb er daardoor nooit over nagedacht om te vertrekken. Als je zoveel prijzen wint, dan is het moeilijk om te gaan.”

“Als Gareth Bale bij United had gezeten en hij had er prijzen gewonnen, dan was hij niet naar Real Madrid gegaan”, vervolgt Ferdinand. “Ik was ook net lekker bezig met prijzen pakken en had helemaal geen interesse in een transfer.” Wanneer Real en Barcelona de stopper wilden overnemen, is niet bekend. Ferdinand verbond zich op 17 juli voor één seizoen aan QPR.

Is Rio Ferdinand volgens jou nog goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo deed het toch ook? Dus dat garath bale het niet had gedaan bij united kan rio helemaal niet weten..zelf is hij natuurlijk een Brit en daarom speelt het sentiment ook een rol.

4 augustus 2014 om 23:04

Jaaa indd maar volgens mij ( weet niet zeker hoor) is/was Real Madrid Ronaldo's droomclub. Dus ik denk dat dat ook zeker heeft meegespeeld!

4 augustus 2014 om 23:07

Klopt alhoewel ik denk dat het bij Ronaldo een ander verhaal is omdat zo beetje alles had gewonnen en als 1 van de grootste clubs zo niet qua prijzen de grootste aan komt kloppen dan zeg je geen nee.. Bale had wss hetzelfde gedaan

4 augustus 2014 om 23:20

Gareth Bale vind ik een ander verhaal die spreekt de taal gewoon vloeiend het zijn min of meer dezelfde omstandigheden als in Cardiff dus heimwee zou ook niet echt een rol spelen en je hebt daar natuurlijk een legende van Wales in de vorm Ryan Giggs.

"Ik sprak met Roma en Real Madrid en Barcelona toonden interesse". Is dat een kloppende zin, of ligt het aan mij?
En @ poll, Ferdinand vind ik zéker nog goed genoeg voor de PL. Gaat veel toevoegen aan QPR!

4 augustus 2014 om 23:10

Ja, die zin klopt, hij bestaat hij twee delen:
- Ik sprak met AS Roma
- Real Madrid en Barcelona toonden interesse

Verbind deze twee delen aan elkaar met 'en' en je hebt een kloppende zin

4 augustus 2014 om 23:12

Ach tuurlijk, nu zie ik het. Tof, bedankt haha!

4 augustus 2014 om 23:11

Ik sprak met Roma - Real Madrid en Barcelona toonden interesse.

4 augustus 2014 om 23:11

Verschrikkelijke zin, maar mijn zinsopbouw is ook niet sterk. Zou het zo beter zijn 'ik sprak met Roma, en Real en Barcelona toonden interesse'?

4 augustus 2014 om 23:15

Soms is het beter om een komma te gebruiken om twee zinsdelen te scheiden ja.

4 augustus 2014 om 23:45

En mag nooit na een komma komen.

5 augustus 2014 om 01:14

Ik denk dat het beste was geweest om het zo neer te zetten;

Ik sprak met Roma en ook Real Mardrid en Barcelona toonden interesse.

5 augustus 2014 om 05:50

Of: ik sprak met roma, real Madrid en Barcelona toonden interesse

Zit nu nog gemakkelijk in top 30 beste verdedigers in de wereld.

4 augustus 2014 om 23:35

Echt niet...

Van United naar Roma is ook al jaren geen stap vooruit geweest en financieel al helemaal niet denk ik.

Snap niet helemaal wat hij hier mee wil zeggen, bedoel alleen Roma is volgens dit bericht concreet geworden en Barcelona en Real niet, dan is het voor mij ook geen moeilijke keuze als je naar het sportieve en financiële kijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren