Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik moet nu de balans vinden, de juiste momenten kiezen’

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius komt zaterdagavond in actie met Feyenoord en kan niet wachten tot het beginsignaal klinkt. De buitenspeler kwam twee weken geleden voor het laatst in actie met zijn club en daarna kwam de interlandonderbreking. Boëtius hoopt tegen Willem II een doelpunt mee te pikken, want scoren lukte dit seizoen nog niet. Hij probeert zijn momenten echter wat beter uit te kiezen.

/

“Ik wil mezelf altijd graag in de kijker spelen en als het dan wat minder gaat, probeer je soms dingen te forceren”, heeft hij ontdekt. In gesprek met RTV Rijnmond zegt de flankspeler dat daar naderhand over werd gesproken. “Ik moet nu de balans vinden en de juiste momenten kiezen in een wedstrijd. Ik kan op trainingen nog zo goed spelen, maar uiteindelijk wordt een speler afgerekend op de wedstrijden.”

Boëtius ziet niet alleen uit naar het duel met Willem II in De Kuip, maar ook naar de duels die erna komen. Eerst gaat Feyenoord op bezoek bij Sevilla, daarna wacht thuis de Klassieker tegen Ajax en vervolgens staan er nog wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Standard Luik op de rol. Vorig seizoen had Boëtius een redelijk aandeel in de productie van Feyenoord, met tien goals in de Eredivisie.

Jean-Paul Boëtius zal scoren tegen Willem II of Sevilla

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem vorig seizoen echt geweldig, begin nu meer te denken dat dat kwam door Pelle, die een perfecte aanspeelpunt was en elke voorzet erin kopte.

13 september 2014 om 13:20

Want hij gaf zoveel voorzetten op pelle. Lol, jij kijkt dus geen feyenoord.

13 september 2014 om 13:24

Hij had wel aardig wat voorzetten, precieze aantal weet ik niet maar ik kan me een paar mooie voorzetten zeker herinneren.

13 september 2014 om 13:52

Volgens mij moest boetius meer van zijn individuele acties hebben.. die mislukken nu.. dat is het verschil met verleden jaar. Daar had fischer ook last van, daar hebben meer jonge spelers laat van. Terugval heet dat. Depay zal dat misschien ook nog krijgen dit seizoen.

13 september 2014 om 15:15

10 doelpunten en 9 assists. En ja, van die assists waren de meeste op Pellè.
Vaak maakt hij zijn acties door naar binnen te komen, maar hij gaat ook vaak naar buiten voor de voorzet.

13 september 2014 om 13:28

Alsjeblieft stop met onzin praten 9 goals 10 assists kwamen allemaal door pelle... Hij is gewoon uitvorm dat gebeurt wel vaker met jongens van zijn leeftijd...

13 september 2014 om 14:13

ja hij nog jong en het komt vanzelf wel weer terug, hij heeft heeft toch wel laten zien dat hij het kan.

De uitspraken zeggen me niet zoveel, alsof iemand de onjuiste momenten uitzoekt. zijn Dezelfde uitspraken van voetballers na een wedstrijd die dan zeggen we scoorden op een goed moment, want scoren op een slecht moment.......

13 september 2014 om 14:41

Ga je echt ontkennen dat het veel lekketder speelt met een Pelle dan met een te Vrede? Pelle houdt balle vast en is een prima aanspeelpunt, dat is altijd een voordeel voor buitenspelers.

Hahaha leuke foto zeg.Boetius zit even in een dip en voor hem is het zaak zo snel mogelijk eruit te komen anders word het banken voor hem en dat zou zonde zijn.

13 september 2014 om 13:26

Inderdaad hopen dat hij snel uit zijn dip komt, wanr hij is samen met Depay, Promes, Narsingh en John de toemost van het Nederlands Elftal op de vleugels. Vorig seizoen na Pelle de belangrijkste speler voor Feyenoord en hij heeft nog volop doorgroei mogelijkheden, heb er vertrouwen in

13 september 2014 om 13:52

Valt weinig over te zeggen. Aan de andere kant heb je ook nog Kishna en El Ghazi bij Ajax lopen, en moet de ontwikkeling van Bilal nog afgewacht worden. Er is weinig verloren als een aantal van deze jongens zich niet ontwikkelt tot de wereldtop. Persoonlijk zie ik van deze 5 alleen Depay en Narsingh (vanwege specifieke kwaliteiten en zijn enorme snelheid) een permanent aanwezige in de Nederlandse selectie worden.

13 september 2014 om 18:08

Bilal heeft voor Turkije gekozen

Ik denk dat het wel goed komt. Deze jongen bulkt van het talent. Het is waarschijnlijk geen Arjen Robben maar deze jongen moet voor Feyenoord 1 toch een belangrijke waarde kunnen zijn.

Ik denk dat ze alleen tegen ajax kans maken de komende wedstrijden.

13 september 2014 om 13:26

Want tegen Willem 2 zijn we kansloos natuurlijk

13 september 2014 om 23:32

Behoorlijk kansloos de 1e helft ja

13 september 2014 om 13:27

Tegen Willem II zal Feyenoord ook wel winnen ookal zal het niet makkelijk gaan. Willem II heeft voorin een paar leuke spelers lopen. Boetius moet gewoon weer ff in een flow komen en ondertussen zijn acties blijven maken.

Domme draver en een magere lat hij is nog dunner dan mn zusje , Depay zit op een niveau die hij nooit zal evenaren

13 september 2014 om 13:57

Dik Trom is nog dunner dan je zusje... Dank je wel voor de voorzet.

On: Boetius komt er wel. Hij jeeft techniek, snelheid en inzicht. Na dit dipje zal hij weer wedstrijden beslissen voor Feyenoord.

13 september 2014 om 13:59

Oh daar heb je jou weer, ouwe feyenoord hater. Jij bent zelfs nog dunner dan je zusje, eng mannetje jij.

13 september 2014 om 14:32

Wat in hemelsnaam is feyenoord?
In nederland kijk ik alleen de grote drie, twente ,ajax en psv.

13 september 2014 om 14:46

grote drie en je noemt een club met maar één kampioenschap en 3 jaar op rij afwezig buiten de top 3. Provocerende kleuter.

13 september 2014 om 15:33

Twente? Die stonden volgens mij 3 jaar achter elkaar achter Feyenoord en hebben Europees voetbal misgelopen en in 3 jaar is PSV maar 1 keer boven Feyenoord uitgekomen. En wat is Feyenoord in Nederland? Afgelopen WK de meeste internationals afgeleverd. Blijf proberen Goudklomp.

13 september 2014 om 15:43

Internationals die nu door de man vallen, de vrij zn ze super blij mee in Rome, vooral die twee goals tegen milan whahahahhahaha

13 september 2014 om 15:47

Wanneer was het de laatste keer dat feyenoord een titel won?
Kinderen van nu weten niet beter dan dat Twente een grotere club is dan feyenoord.

13 september 2014 om 16:40

Reageer en kijk dan ook niet naar Feyenoord topics sukkeltje

13 september 2014 om 16:49

Waarom niet kneusje.
Het is voetbal gerelateerd wat ik zeg, die man is nog dunner dan een groep 6s
Hij valt altijd en nu daagt het hem dat hij iegenlijk niet zo goed is als hij denkt, hij valt door de mand, kon niet eens het verschil maken tegen besiktas in Turkije.

13 september 2014 om 14:13

Het gaat toch ook niet over Depay, nergens in het stukje staat dat hij beter/even goed is als Depay.

13 september 2014 om 15:31

Goudklomp is een zielige Feyenoord hater die elke spelers van Feyenoord de grond in wilt boren als het fout gaat. Leuk dat Depay dunner is dan die obesitas zusje van jouw!
Heb je verder ook iets zinnigs te melden?

13 september 2014 om 15:44

feyenoord kan je niet eens haten, ze presteren toch nooit.

Beetje overschat zoals bijna alle (ex)feyenoorders, op de Vrij na, allemaal middelmaat tot redelijk goed! Deze jongen komt er wel begrijp me niet verkeerd hij heeft nu ook gewoon een dipje zoals veel jonge spelers, maar het is geen super talent imo.

13 september 2014 om 14:53

Kongolo dan? Of Vilhena

13 september 2014 om 14:59

Vilhena, die nu weer slachtoffer word wss, vind ik persoonlijk een geweldig talent, kan zijn mannetje staan, mannetje passeren, rendement kan omhoog maar mensen zeuren dan net als bij Eriksen, op zijn creativiteit moet je Feyenoord bouwen imo. Kongolo vind ik in ieder geval beter als Indi, fysiek ziet hij er minder imponerend uit maar hij kan tenminste beter nadenken Zag laatst nog een aanvallende middenvelder volgens mij, super talentvol, maar ben zijn naam kwijt

13 september 2014 om 16:15

Vilhena en Boëtius moeten dit seizoen stappen maken. Ik denk dat vooral Vilhena dat gaat doen. Zijn niveau zal denk ik omhoog gaan met spelers zoals Clasie, El Ahmadi en Toornstra om zich heen.

13 september 2014 om 15:34

Overschat? Heb je vorig seizoen geen wedstrijden gezien? FOX sport is misschien te duur voor jou, geeft niks, maar ook niet praten dan

13 september 2014 om 15:46

Overschat is het juiste woord, net als vilhena, kongolo
daarbij gaat dit iel mannetje vaker neer dan jij tegenover een meisje in de kroeg.

13 september 2014 om 15:46

Ja kindje, beetje overschat, een goed talent maar geen super talent zoals velen hem wel bestempelden. Maja 1 goede pot tegen Ajax en je bent werelds he.. En Haha kindje ik kijk Fox sports gratis Maar nu ga ik naar de mooiste stad, om wat mooi voetbal te zien!

13 september 2014 om 16:41

Ga je naar Rotterdam?

Ik denk dat je het bij Boetius moet gaan zoeken in het volgende zinnetje: Ik wil mezelf graag in de kijker spelen. Voetbal is een teamsport en niet om jezelf in de kijker te spelen. Als je gewoon het teambelang voor laat gaan ipv jezelf in de kijker te willen spelen, dan kom je met het talent van een Boetius een aardig eind.

Dit is een zwaar overschatte en voornamelijk in rotterdam omhoog geschreven speler. Ik zie hem niet beter worden het zelfde geldt voor vilhena. Ik zie hem dezelfde kant opgaan als Cabral daar hoor je ook niemand meer over, en hij werd ook gebracht als groot talent. We zullen zien hoe het met Boetius eindigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren