Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik mocht niet klagen met spelers als Bergkamp en Henry voor me’

Laatste update:

Nwankwo Kanu maakte in het seizoen 2003/04 deel uit van the Invincibles, het team van Arsenal dat ongeslagen kampioen werd. De inmiddels veertigjarige Nigeriaan kijkt met trots terug op de prestatie van destijds en denkt niet dat een club er op korte termijn in zal slagen om eveens ongeslagen kampioen te worden van de Premier League.

/

“Records zijn er om verbroken te worden, maar ik denk niet dat ons record er snel aan zal gaan”, zegt Kanu op de clubsite van Arsenal. “Het was ongelofelijk om deel uit te maken van the Invincibles. Het zal mensen altijd bijblijven en het is mooi voor een voetballer om zoiets voor elkaar te krijgen. Het is fijn om te weten dat je iets hebt achtergelaten. Dat seizoen viel alles op zijn plaats.”

Kanu zelf kende ook een sterk seizoen. “Maar ik mocht dan ook niet klagen met spelers als Dennis Bergkamp en Thierry Henry voor me. Door met hen samen te spelen ben ik een betere voetballer geworden. The Iceman is iemand waar ik altijd bewondering voor heb gehad. Hij scoorde altijd mooie doelpunten en dat wilde ik ook doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

The ice man. Meest technische speler die we ooit hebben gehad. en ook nog eens functioneel.

4 oktober 2016 om 17:08

Hoe Bergkamp Montero dol draaide in de CL tegen Juventus zal ik noooooit vergeten, dat was misschien wel de meest mooie technische slimme actie die ik ooooit gezien heb op een voetbalveld, een actie die uitmonde in een steekballetje dat door Ljungberg werd gepromoveerd tot assist.

Bergkamp was echt uniek, dat oranje toen had het in zich om het Oranje van 1974 te doen vergeten. Had hem graag een WK gegunt.

4 oktober 2016 om 21:45

Hiddink heeft helaas in 1996 het lef niet gehad om het Ajax elftal wat net de CL had gewonnen als basis te gebruiken waarbij Bergkamp op de plek van Litmanen kon en Rob Witschge op de plek van finidi George. Beide spelers die gewend waren in dit systeem te spelen.

Probleem voor een bondscoach is om een mix van spelers van verschillende clubs in te passen in en elftal en ze in korte tijd om te vormen tot een geolied team. Spanje is succesvol geweest met een vrijwel volledig Barca kader. Duitsland met een Bayern kader.

Helaas durfde Hiddink dit niet aan.

On topic; wat een combi was dat Henry-bergkamp en kanu. Snelheid, pure techniek, inzicht, lengte. Heb ze een keer zien spelen en nog steeds trots dat ik ze live in actie heb gezien.

Ik neem het Wenger nog steeds hoogst kwalijk dat hij Bergkamp niet liet invallen in die CL finale

4 oktober 2016 om 17:22

Absoluut, schande.

4 oktober 2016 om 17:54

En dan was zn laatste wedstrijd de allerbelangrijkste wedstrijd in clubverband geweest die hij had verloren. Dat is nou ook niet echt een mooi afscheid. Maargoed, ik was toen 10 en kan me niet echt voor de geest halen hoe dat zat, kan me alleen de wedstrijd nog herinneren, lehmann rood, goal campbell en daarna etoo en belletti.

Geweldige speler. Als trainer en persoonlijkheid beduidend minder. Maar goed zoals gezegd, een hele-hele grote speler.

4 oktober 2016 om 17:30

Als trainer minder. Maar wat niet is kan nog komen.

Bergkamp is na Ronaldinho mijn favoriete voetballer. Ik vond hem nog beter dan Zidane.

@BikoBike je kan het Wenger niet kwalijk nemen , omdat bergkamp net aan kwam met de boot want hij durfde niet te vliegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren