Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik mag niet vertrekken van Bayern en dat heb ik maar te accepteren’

Laatste update:

Nu Franck Ribéry sukkelt met blessures komt Xherdan Shaqiri regelmatig aan spelen toe bij Bayern München, maar als de Fransman weer fit is moet de Zwitser serieus rekening houden met een plek op de bank. Dat weet Shaqiri zelf ook en hij werd en wordt genoemd bij clubs als Atlético Madrid, AS Roma, Juventus en Liverpool. Bayern is echter nog altijd niet van plan om Shaqiri te laten gaan.

/

“Ik heb een contract tot medio 2016 en de clubleiding heeft laten weten dat ik voorlopig niet mag vertrekken. Dat heb ik maar te accepteren”, laat de 22-jarige vleugelspeler zelf weten aan Sport 1. “Ik zal altijd alles blijven geven. Ik doe mijn best op de training en als de coach mij beloont met speelminuten, dan is dat geweldig.”

“Ik vind het altijd prachtig om wedstrijden te mogen spelen, dat heb ik volgens mij ook laten zien”, gaat Shaqiri verder. “Iedereen kan zien dat ik hongerig naar de bal ben.” Zaterdag speelde Shaqiri precies een uur in het met 4-0 gewonnen duel met Hannover 96.

Xherdan Shaqiri is te goed voor een plek op de bank

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Borussia Dortmund doet er goed aan om hem te halen in de zomer, mocht Marco Reus vertrekken.

7 oktober 2014 om 19:58

Ik zie hem daar echt een topper worden. Geen wereldtopper, maar net iets eronder. Heeft op het WK wel laten zien wat hij kan.

7 oktober 2014 om 21:11

Ik zie hem ook wel spelen bij Sevilla of Benfica en daar een sterspeler worden

7 oktober 2014 om 22:06

Ik denk dat hij zich te groot voelt voor dit soort clubs
Hij is nogal vol van zichzelf

7 oktober 2014 om 21:27

Borussia Dortmund zou een prachtige club zijn voor hem inderdaad! Ik denk ook dat Reus aan het einde van het seizoen vertrekt en met Shaqiri wordt Dortmund niet heel veel minder in mijn optiek.

7 oktober 2014 om 21:53

Ik snap niet wat jullie allemaal in Shaqiri zien. Ok, hij heeft talent. Maar niet het soort talent waaruit toppers worden gemaakt. Hij komt simpelweg te kort voor de top. Ik ben dan ook van mening dat Dortmund veel te hoog gegrepen is voor deze speler en ze er 100 klasses op achteruit gaan als ze hem halen als vervanger van Reus. Nee Shaqiri, Hannover 96 of een anders middenmotor is meer zijn niveau.

7 oktober 2014 om 22:33

Ik heb hem een aantal keer zien spelen bij Bayern en op het afgelopen WK. Je ziet gewoon dat hij veel talent heeft, weliswaar niet zoals Robben bijvoorbeeld, maar ben van mening dat hij bij bijvoorbeeld Dortmund prima past. Of als opvolger van Ribéry.

Hij is best goed, maar niet Bayern-materiaal. Nog niet tenminste, want hij is nog vrij jong en kan beter worden.

7 oktober 2014 om 20:39

Iturbe en Gervinho zijn anders ook niet de minste..

8 oktober 2014 om 00:15

Florenzi ook niet

7 oktober 2014 om 22:30

Hij kan waarschijnlijk naar heel veel clubs als Bayern hem zou willen laten gaan..

Heerlijke voetballer. Helpt verdedigend sterk mee, positioneert goed, erg snel, prima finish en een prima houding. Lijkt mij gezien zijn wk, talent en leeftijd voor bijna elke club een aanwinst.

Waarom bied Bayern niet Shaqiri plus geld voor Reus okee Dortmund vind het niet tof enzo maar je heb wel geld plus een vervanger dat is toch ideaal!

Hij blijft gewoon bij Bayern. Bayern en Ribery weten zelf ook dat hij niet meer lang top is of gaat zijn. Ik geef Ribery nog max 1-2 jaar.

7 oktober 2014 om 20:23

en jij denkt dat shaqiri 2 jaar lang geen transferverzoek indient

7 oktober 2014 om 20:47

Ik denk dat Bayern Shaqiri voor september (dus volgend seizoen) een verbeterde aanbieding gaat doen waardoor hij gaat blijven.

7 oktober 2014 om 20:58

Denk dat dit ook tot de opties hoort ja.. Dat hij dan voor het geld blijft en zijn kans afwacht..

ontevreden voetballers moet je in mijn ogen altijd laten gaan ,kan nooit goed zijn voor het teambelang .

7 oktober 2014 om 20:46

Dan moet die speler maar zorgen dat ie tevreden is. Door je te soepel op te stellen stelt geen enkele overeenkomst nog wat voor. Precedentwerking.

7 oktober 2014 om 20:49

Moet die speler daar voor zorgen, of werkt een overeenkomst twee kanten op?

Bayern zou hem beter voor 1-2 jaar verhuren (eerst contract verlengen natuurlijk).
Denk dat met een jaar of 2 Ribery en/of Ribben wel vertrekken naar Quatar ofzo om te cashen, dan is hij de ideale persoon om een van de 2 te vervangen als basisspeler.
Om nu 1-2 jaar te banken is ook zonde voor een speler met zijn kealiteiten

7 oktober 2014 om 20:30

Waarom zouden ze gaan cashen als ze al bakken met geld hebben

7 oktober 2014 om 21:28

Er zijn zoveel voetballers die al geld zat hebben maar toch nog even gaan cashen in het midden-oosten hoor...

7 oktober 2014 om 20:58

Zou ook wel iets zijn ja..

Wereldspeler, ik koop hem altijd met Fifa hij is dan vet goed met schieten, boem

8 oktober 2014 om 02:31

En vies snel, ideaal als je de bus parkeerd en counterd

9 oktober 2014 om 07:38

Dan speel jij echt een vies spelletje ik speel aanvallend maar ja ik heb Doumbia en emenike in de spits dus ik kan ook niet zeggen dat ik een goed spelletje speel

Dat is juiste instelling. Je ziet helaas vaker dat spelers, die een gewenste transfer niet krijgen, maar wat lopen te morren. Shaqiri heeft echter met z'n volle verstand een contract tot medio 2016 getekend en Bayern heeft zijn diensten dan nodig. Gelukkig heeft Shaqiri dat ook door. Denk overigens dat zijn tijd nog wel komt, hij pas 22. Heeft genoeg talent om het bij een club als Bayern te maken.

Dat gezeur van spelers in Nederland vaak... Natuurlijk verdient hij bij Bayern uitstekend, maar het principe dat een speler een contract dient te respecteren is in Nederland helaas erg vervaagd. Veel spelers c.q. Zaakwaarnemers leggen het uit hoe het hen op dat moment het best uitkomt. Geen ruggengraat.

Jammer. Van mij mag hij voor een leuke prijs in de zomer weg. Kan het niveau niet aan. Volgend jaar kan Julian Green mooi zijn plek overnemen. Iemand uit de jeugdopleiding waarvan ik wel gecharmeerd ben. Hopen dat hij bij HSV zo veel mogelijk minuten kan maken.

Zo door blijven spelen en je mag snel genoeg vertrekken. Vraag het in de zomer nog eens, ben er vrij zeker van dat je dan gewoon kan vertrekken.

Bayern is wel slim bezig, Shaqiri laten banken (terecht), want Robben zijn op dit moment wel nog in vorm beter dan hem en over 2 a 3 jaar zijn zij wat ouder en kan Shaqiri hun overnemen. Dit vindt ik wel jammer, want Shaqiri is echt heel goed, deze speler wil je elke wedstrijd zien spelen

7 oktober 2014 om 20:58

Edit: Robben en Ribery*

Ik dacht dat spelers tegenwoordig zelf mochten beslissen of ze weg gingen of niet.

Tja.. wil hij Ribery uit de basis spelen dan moet hij wel veel beter zijn best doen. Een Ribery op 50% is momenteel nog beter dan een Shaqiri op volle toeren.

Op het WK heeft hij het goed gedaan voor Zwitserland. Maar bij Bayern komt het er niet echt uit en nu heeft hij zelfs de kansen/speeltijd. Ik lees regelmatig dat mensen roepen hoe hij zich heeft bewezen en dat refereren naar het Wk.. Vraag me echt af waarom men zo'n waarde hecht aan het goed presteren op het WK? Als er een toernooi is waar de hype factor "sky-high" is dan is dat wel het Wk.

Maar goed, hij moet gewoon veel beter presteren wil hij series kans maken om de plek van een Ribery in toekomst over te nemen. Als hij zoals tot nu toe blijft spelen dan kan hij het vergeten. Dit seizoen misschien een handvol goede momenten! gehad. Maar nog geen enkele wedstrijd waarvan men kan zeggen dat hij het echt uitstekend deed.

Een speler 2 jaar laten banken heeft als prijs dat hij zich niet doorontwikkelt en waarschijnlijk minder word dit heeft in mijn ogen dus geen zin .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren