Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik leer van iedereen bij Chelsea, want dit is de beste club in de wereld’

Laatste update:

Ruben Loftus-Cheek is een middenvelder, maar stond zaterdag in de met 2-0 verloren oefenwedstrijd tegen Rapid Wien als aanvaller opgesteld. “Het was de eerste keer dat ik daar speelde, dus ik moest wennen. Maar het is wel leuk”, zegt de twintigjarige Loftus-Cheek in een interview met Goal.

/

“Ik probeer zoveel mogelijk te spelen. Ik zal de manager (Antonio Conte, red.) vragen wat hij van mij verlangt en dan probeer ik te doen wat hij vraagt. Ik moet gewoon mezelf blijven op het veld en spelen zoals ik normaal gesproken ook speel. Dat heeft mij namelijk hier gebracht. Ik kan op het middenveld uit de voeten, maar heb de manager al verteld dat ik overal speel waar hij mij nodig heeft.”

“Als hij wil dat ik als spits speel, dan speel ik daar. Op dit moment wil ik gewoon wedstrijden spelen”, aldus de jeugdinternational van Engeland, die zegt veel op te steken van Diego Costa. “Diego traint goed en daarom is hij ook zo goed geworden. Daarom is hij ook zo’n goede speler voor Chelsea. Ik leer veel van hem, maar niet van Diego alleen. Je kunt van iedereen wat opsteken, want ik zit bij Chelsea, de beste club in de wereld.”

Denk jij dat Ruben Loftus-Cheek komend seizoen een vaste basisplaats afdwingt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea de beste club van de wereld? Van iedereen wat leren? Er komt weinig zinnigs uit deze jongen. Lekker slijmen bij supporters en collega's..

20 juli 2016 om 21:49

Hoezo mag hij dat niet vinden. Iedereen heeft een eigen mening.

20 juli 2016 om 21:58

Hij zegt nergens dat hij dat vindt. Hij brengt het als feit. Chelsea is de beste club ter wereld, punt.

20 juli 2016 om 21:58

Iedereen mag een mening hebben uiteraard, maar is altijd wel leuk als een mening een soort van intelligente insteek heeft en die is hier niet te vinden

20 juli 2016 om 22:07

Zit al sinds zijn 8ste of 9de bij de club. Dus ik snap best waarom hij dit zegt.

20 juli 2016 om 22:37

Hij mag het best vinden. Maar het komt allemaal zo dom en naief over. Zo zinloos, dit soort praatjepot. In het voetbal is gewoon in de resultaten zichtbaar wie er bij de wereldtop horen. Chelsea hoort daar nu gewoonweg niet bij.

Ik kan ook wel zeggen dat ik beter kan voetballen dan Messi. Da's tenslotte ook een mening. Maar dat wil niet zeggen dat het ergens op slaat.

21 juli 2016 om 15:17

Ik vind PSV toch ook de beste club van de wereld

21 juli 2016 om 15:18

Dat heet een mening en je mag in Engeland zeggen wat je wilt

Wat mensen allemaal wel niet zeggen om aardig en geaccepteerd te worden,,,dan ga je Chelsea de beste club ter wereld noemen haha wat een onzin Chelsea

Hij is zo goed. Waarom word hij niet verhuurd naar Vitesse denk je? Wij vinden Bazoer, Hendrix of Vilhena al hele grote talenten, maar vergeleken met hem en Renato Sanchez bijvoorbeeld zijn ze een stuk minder.

Chelsea is grote club en een van de beste ik snap dat hij het zegt dat is zijn mening

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren