Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kwam naar Inter om prijzen te winnen, maar ben nog niet geslaagd'

Laatste update:

Samir Handanovic maakte in de zomer van 2012 de overstap van Udinese naar Internazionale en liet destijds weten dat het zijn ambitie was om de Champions League te winnen. Vier jaar later heeft de doelman echter nog niet eens in dit toernooi gespeeld; Handanovic haalt zelf een prima niveau, maar Inter is ver afgezakt. “Dit had ik nooit verwacht en ik ben natuurlijk niet tevreden.”

/

“Als ik wat anders zou zeggen, zou ik liegen”, vervolgt Handanovic in gesprek met Corriere dello Sport. “Ik kwam naar een topclub als Inter om prijzen te winnen, maar daar ben ik nog niet in geslaagd. Dat komt door verschillende factoren: er is twee keer van eigenaar gewisseld, er zijn veel spelers vertrokken, een generatie van kampioenen ging met pensioen en we hebben de nodige trainerswissels gehad.”

Volgens Handanovic is het belangrijk om nu eens een groep bij elkaar te houden: “Het duurt twee of drie jaar om een winnend team te formeren, maar als er steeds dingen veranderen, duurt het nog langer”, denkt de keeper. “Ik geloof niet in wonderen, het kost nu eenmaal veel tijd om een winnend team te blijven. De Champions League? Ik dacht dat ik deze prijs zou gaan winnen met Inter, maar het blijft een belangrijke doelstelling voor mij.”

Samir Handanovic moet op zoek gaan naar een nieuwe club

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De signalen waren er anders wel overduidelijk, toch snap ik zijn ontgoocheling, je gaat niet naar een club als Inter om niks te bereiken, maar Inter is altijd al zo geweest, ofwel winnen ze jarenlang alles, ofwel halen ze niet eens Europees. Club van grote hoogtes en diepe laagtes.

19 juli 2016 om 16:09

Goed gezegd. Ik ben het overgins ook helemaal eens met zijn statement. Het bestuur koopt en verkoopt spelers alsof ze niks te doen hebben. Met Kovacic, Brozovic, Kondogbia en Icardi hadden ze in principe een goede kern met veel potentie. Met daar om heen de ervaren spelers als Handanovic, Miranda en Jovetic.

Nee in plaats daarvan wordt Kovacic verkocht en worden Icardi en Brozovic ook vaak gelinkt met een vertrek. En wie halen ze daarvoor terug? Spelers als Felipe Melo.

Eeuwig zonde

19 juli 2016 om 18:00

Daarom zingen de supporters ook pazza inter amala (crazy/insane inter). Overigens was inter afgelopen decennia's wel regelmatig aanwezig op CL niveau. Dat het sinds 2012 zover is afgezakt had ik zelf ook niet verwacht. Ongetwijfeld zal naast bovengenoemde redenen maar ook Financial Fair Play een rol hebben gespeeld. Ik geloof dat inter dit seizoen gewoon in top 3 komt en met de nieuwe eigenaren weer in de top van Serie A en ook Europa terug zal terugkeren. Handanovic had gewoon pech dat inter in een transitie fase terecht kwam.

19 juli 2016 om 23:34

Dat klopt, maar als je naar de historie van Inter kijkt blijf je die tendens zien. Inter heeft in haar historie periodes gehad dat ze 6x achter elkaar de Serie A wonnen bijvoorbeeld, en daarna dan 10e-6e-9e-5e worden in de opeenvolgende 4 seizoenen. Het lijkt wel alsof het met Inter veelal alles of niets is op de een of andere manier.

20 juli 2016 om 01:45

Ja klopt. Het kan alle kanten op. De club is instaat wonderen te verrichten en maar ook wat dalingen te tonen. Niet onbekend bij inter supporters. Historisch gezien komen ze wel altijd sterk terug. Het is te hopen dat de slechte periode nu weer voorbij is.

Financieel hebben we het niet zo breed meer als bijvoorbeeld 10 jaar terug. Inter werd niet elk jaar kampioen en soms deed het ook jaren voor een titel. Soms zelfs 15 jaar, maar ze hebben wel altijd topspelers in de selectie gehad. Dat is nu ook stukken minder. Inter heeft niet meer het geld om echte toppers te halen. Ze halen meer suptop garnituur of zelfs eronder. De hele Italiaanse competitie zit in een dip. Op Juventus na is het allemaal wat povertjes. Vooral Milan en Inter zijn geen schim meer als 5 of 10 jaar terug. Inter moet vaak hun beste spelers noodgedwongen verkopen. Vroeger kocht Inter juist de beste spelers en dat is het verschil. Sowieso hoop ik dat ze de Europa League dit jaar gaan winnen en dat ze zich via die weg voor de Champions League plaatsen!!

19 juli 2016 om 23:38

Inter heeft altijd een golvende beweging gemaakt op de ranglijst. Van 6 jaar op rij de titel winnen naar 5 jaar niet hoger dan 5e komen. Van de CL winst naar geen eens kwalificeren. Het lijkt wel alsof ze continu in een golfbeweging zitten. Wat je zegt over de Serie A ben ik niet helemaal met je eens. Ja Inter en AC Milan zijn weggezakt, maar daarvoor in de plaats zijn fris spelende ploegen als AS Roma, Napoli, Fiorentina en in mindere mate ook Lazio in de plaats gekomen. De Italiaanse competitie zit in mijn ogen juist weer in de lift. Juventus is gewoon een flinke kanshebber voor CL winst geworden, en Napoli kan ook doorzetten. AS Roma maakt gestaag een ontwikkeling door, en in de Europa League doen de Italiaanse ploegen het toch behoorlijk goed vind ik. Dus op dat punt ben ik het niet met je eens.

20 juli 2016 om 01:27

Hier ben ik het met @Ajax4xCL eens. Clubs als AC Milan & Inter zijn ver afgezwakt. Ze hebben het geld niet meer om sterspelers te halen en hun sterspelers te behouden. Kijk bijvoorbeeld naar Kovacic. De enige italiaanse ploeg die in staat is om sterspelers te halen en te behouden of goeie vervangers te halen voor topspelers die weg zijn gegaan is Juventus. De Italiaanse competitie is ver omlaag gegaan. En wat @Jackieboy010 zei over dat er fris spelende clubs als AS Roma, Napoli en Fiorentina en Lazio in de plaats zijn gekomen daarvoor ben ik het ook niet helemaal mee eens. Clubs als AS Roma en Napoli etc. hebben ook niet het geld om hun eigen topspelers te behouden. Kijk naar Pjanic, en ik zie Higuain ook voor een fors bedrag weggaan. En over Lazio gesproken, vorig seizoen zijn ze 8e geëindigt, ik schat ze zelfs onder Inter en AC Milan in.

20 juli 2016 om 20:31

Maar slechter dan dit kan gelukkig niet. Ik heb veel hoop voor de komende jaren. Wie gaf in 2006 nog een stuiver voor Juventus. Nu halen ze 4 titels op rij en een CL finale vorig jaar.
In de jaren negentig was Juve ook goed, maar had het veel concurrentie van Milan, wat altijd topspelers in de gelederen had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren