Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kon ook naar Ajax of Engeland, maar achteraf is het makkelijk praten'

Laatste update:

Ola John liet zich met het oog op deelname aan het WK in Brazilië verhuren aan Hamburger SV, maar een succesverhaal werd zijn verblijf in Duitsland niet. Na het vertrek van Bert van Marwijk kwam de 22-jarige aanvaller van Benfica niet meer aan spelen toe. In gesprek met Helden zegt John het dan ook ‘logisch’ te vinden dat hij niet is opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal.

/

“Maar ik baal er wel erg van. Ik zal met een dubbel gevoel naar het WK kijken deze zomer”, aldus John. De vleugelspeler kon in de winterstop ook naar Ajax en een club uit Engeland. Hij koos er dus voor om naar HSV te vertrekken en dat pakte niet goed uit, maar van een foute keuze spreekt hij niet.

Volgens John is het achteraf makkelijk praten. “Ik heb niet het gevoel dat ik stil heb gestaan in m'n ontwikkeling. De competitie en trainingen in Duitsland zijn namelijk van hoog niveau.” John is opgenomen in de selectie van Jong Oranje en hij hoopt te gaan spelen. Hij wil topfit worden. “Ik heb de kwaliteiten om in de basis van Benfica te spelen, maar ik eis van mezelf dat ik nog fitter word”, klinkt het.

Ola John had opgeroepen moeten worden door Louis van Gaal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou.. Zeker bij Louis van Gaal was het altijd het slimste geweest om naar de Eredivisie te komen indien je serieus mee had gewild naar het Wk... (geldt ook voor een Elia vorig jaar zomer trouwens) of Babel die nog een jaartje beter had kunnen blijven bij Ajax hiervoor..

Maar goed.. zo jammer dat we nu al zoveel spelers kunnen opnoemen die toch echt te vroeg weggaan voordat ze een basis plaats hebben bij een Europse (sub)topclub.. Benfica is nl, natuurlijk nog altijd niet de absolute top..

23 mei 2014 om 10:54

Elia, Babel, Ola Jhon hmm beetje zelfde trend als die talenten die vroegtijdig hun club verlaten.

23 mei 2014 om 11:21

Als je nergens van op de hoogte bent praat dan niet.. John moest namelijk weg van munsterman omdat hij Tadic wou halen

23 mei 2014 om 12:27

Hij is toch zelfs akkoord gegaan met een vertrek? Dan is hij toch zelf vroegtijdig vertrokken? Hij had gewoon een contract dus Munsterman kon willen wat hij wil. Als John wou blijven was hij gewoon gebleven.

23 mei 2014 om 18:50

Rugu ook jij bent niet op de hoogte dus stil gewoon. Hij werd gedwongen te vertrekken en voelde zich nogal buitenspel gezet. Waarom zou je blijven als je het gevoel hebt dat je niet nodig bent.

26 mei 2014 om 13:37

Sinds wanneer ga jij bepalen wie er zijn mond moet houden. Ola Jhon had toevallig ook aanbiedingen binnen Nederland.
Hij had inderdaad te horen gekregen dat hij beter kon vertrekken, maar het is niet alsof hij niet had gespeelds als hij niet was vertrokken. Munsterman of wie dan ook is namelijk gewoon aan een contract gebonden.

zonde dat zulke talenten keer op keer de foute keuzes maken.ben er van overtuigt dat als hij bij twente was gebleven hij nu een veel betere voetballer al was geweest met waarschijnlijk basisplaats in het nederlands elftal en eerste keuze op de linkervleugel.

Jammer jongen, talent heb je zat. Inderdaad achteraf is makkelijk praten. Had je liever nog wat langer bij Twente gezien, dan was je kans trouwens ook aanzienlijk groter geweest om opgeroepen te worden.

Hahaha dat is toch wel een standaard uitspraak van een speler die flopt bij zijn club: de trainingen zijn van hoog niveau . Met andere woorden, ik speel niet genoeg om me in de wedstrijden te kunnen ontwikkelen.

Hij is tenminste beter dan lens kijk bij welke club hij speel slaat werkelijk nergens op

23 mei 2014 om 11:19

Beter dan Lens? John komt niet eens aan de bak bij een degradatie kandidaat.

23 mei 2014 om 12:01

Precies en ik was in het begin sceptisch over Lens, maar hij begint het steeds beter bij ons te doen. John heeft op één leuk seizoen bij Twente na helemaal niets laten zien, terwijl Lens toch al aardig wat jaren mee weet te draaien.

Ik vind het toch vreemd wat er met John is gebeurd, vorig seizoen speelde hij nog redelijk veel wedstrijden bij Benfica geloof ik. Hopelijk kan hij volgend jaar vlammen, of het nou bij Benfica is of bij een andere club.

Had je maar betere keuzes moeten maken Ola. Als je nu verstandig genoeg bent dan zoek je een club waar je wekelijks kan spelen, zodat je niet je broer achterna gaat.

23 mei 2014 om 11:04

Hij wilde destijds bij Twente blijven, maar Twente wilde cashen! En hebben hem verkocht!! Its all about the money, Helaas!!! Zonde van zijn talent!

Waarom koos hij voor Hamburg? Bij Ajax had hij in de basis gestaan en kon hij na 1 jaar weer terug komen naar Benfica of een mooie transfer maken.

23 mei 2014 om 11:11

Wie zegt dat Ola John bij Ajax in de basis had gestaan? Sorry hoor, maar Hamburg had afgelopen jaar het niveau van een degradatiekandidaat en daar speelde John al heel erg weinig. Ajax was afgelopen jaar echt wel een niveautje hoger dan Hamburg..

Ola John was bij Twente een erg goede speler, maar dat kwam ook echt vanwege de manier van spelen bij Twente. Het was daar ook geen natuurtalent, maar iemand met een zeer functionele techniek die perfect in dat systeem paste. Snel en een goede voorzet. Het was ook nog geen topspeler op Eredivisie niveau... Hij was niet als Tadic, Strootman, Vertonghen.. Hij was geen speler die er duidelijk bovenuit kwam over twee jaar gezien.. Deze jongen kwam net kijken en deed het in zijn eerste periode meteen heel aardig.

Iedereen doet nu, na dat jaar, alsof John een grote speler is voor Eredivisiebegrippen, maar serieus.. Op basis van een jaar in een ploeg die lekker liep?

23 mei 2014 om 11:36

Wie zet je anders op de flanken, sowieso met een geblesseerde Fischer. Ik zie liever Ola daar dan De Sa of Sigi.

23 mei 2014 om 11:47

Sterker nog.. John speelde slechts een half jaar sterk (waaronder de wedstrijden tegen Benfica). De tweede seizoenshelft kreeg hij een behoorlijke terugslag en kon hij het niveau van de eerste seizoenshelft niet halen.

23 mei 2014 om 11:57

De Sa heeft het nog redelijk goed gedaan.. Hij maakt heel veel goed met een uitstekende instelling, is redelijk snel en zijn voorzet is ook niet heel verkeerd. Ik zie het nog wel gebeuren dat hij net als Anita en Blind ineens opstaat als hij echt een kans krijgt.

23 mei 2014 om 11:46

Ajax wilde tevens niet de huurprijs bieden die Benfica vroeg.
Achteraf niet slim van Benfica, omdat hij zich bij Ajax waarschijnlijk toch beter zou kunnen ontwikkelen. Maarja, ook dat is achteraf.

Jammer dat hij niet bij Twente is gebleven of kon blijven (wat ik ook wel eens hoor, laatste zou bizar zijn) Mocht Tadic vertrekken zie ik hem liever terug komen dan een David.
Ola Ole!

Het is toch ongelofelijk dat je nu kan spreken van "geen foute keuze"...

Je gaat van bank portugal naar een degradatie kandidaat in duitsland, waar de beste speler op jou plek loopt. Bij ajax hadden ze niks op die positie lopen. Daar had je waarschijnlijk alle wedstrijden gespeeld. Nu was het Lesley de Sa die daar speelde of weet ik het wat.

Als je ergens een foute keuze hebt gemaakt is het juist wel om niet naar ajax te verkassen. Zowel in afgelopen periode, als in de periode daarvoor als 2 jaar terug toen je naar portugal ging. Toen kon ik er nog enigzins inkomen, maar als je aan spelen toe wil komen, en je bent een aanvaller. Dan kijk je toch 1 keer naar de situaties bij deze clubs en dan was er maar 1 optie overgebleven en dat was ajax geweest. Begrijp echt niet dat je zo naief kan zijn. Maarja, hij vind ook nog steeds dat naar portugal gaan een goede keuze was, maar hij staat al sinds zijn vertrek stil in ontwikkeling. Zonde, want potentie is er zeker.

Had beter naar Ajax kunnen gaan of langer bij Twente moeten blijven. Het zit de familie John niet in de genen om goede keuzes te maken op het gebied van clubs uitkiezen.

“Ik heb de kwaliteiten om in de basis van Benfica te spelen, maar ik eis van mezelf dat ik nog fitter word”

Wat een bullshit man. Als je bij HSV niet weet te imponeren en merendeels op de bank zit, hoe kun je dan zeggen dat je de kwaliteiten bezit om in de basis van Benfica te spelen.... Hij had gewoon terug naar Nederland moeten komen, waar hij zich wekelijks had kunnen bewijzen voor Van Gaal. Voorheen was het goed om in het buitenland te spelen, om in beeld te komen bij het Nederlands elftal. Bij Louis is dat absoluut niet het geval, dat had je kunnen weten Ola.

Mooi voor hem dat t geen "verkeerde" keuze was. Dat is wel mooi aan vgaal. Hij heeft al die talenten die zich te goed vonden voor de ED genegeerd.
Ook grappig dat bijna alle spelers die in Ned 1-2 jaar succes hadden bakten er niks van in t buitenland. Laat dat een les zijn voor jonge spelers, je moet echt langer uitblinken hier voordat je stap hoger op wil.
L. De Jong, elia, babel, john, bouy, dost, labyad, bruma, Aissati ( weet iemand hoe hij t doet?), ebicilio(2x), sarpong, v wolfwinkel and the list go on & on. Dus het zijn eigenlijk de "nederlanders" zelf die de competitie naar de k7*te hebben geholpen. dus voor mij mogen de topclubs(psv&twente) deze spelers ook negeren. Je moet toch een stand nemen, want nu is de gedachte ach als ik misselijk kan ik altijd naar de top in Ed terug.

23 mei 2014 om 18:52

Is het nou zo moeilijk om niet eens te snel een conclussie trekken. Zoek het verhaal van John maar eens op en oordeel dan. Hij werd namelijk gedwongen te vertrekken bij Twente, dus niks te goed voelen.

Nederlanders lijken steeds minder goed te slagen in het buitenland, tenzij je van uitzonderlijke klasse bent als een Robben, Van Persie. Ola John was wat mij betreft 2 jaar geleden de gedoodverfde kandidaat om dit wk de 4-3-3 van het Nederlands elftal te completeren, maar hij heeft (ondanks dat hij dit zelf ontkent) echt stilgestaan in zijn ontwikkeling. Waarom zorgen spelers niet dat ze tot ze 23 zijn de zekerheid hebben dat ze spelen en niet voor het geld kiezen bij een club waar je zonder pardon wordt vervangen voor een nieuwe aankoop. Dit is echt jammer. Ola John, Ricky van Wolfswinkel, Royston Drenthe, Luuk de Jong, Marco van Ginkel, Jeffrey bruma, patrick van Aanholt, Rekik, Aké, Babel, Ebecilio, etc etc. Allemaal spelers die het wel even dachten te gaan maken in het buitenland, maar naar mijn idee nog beter n jaar of 2 in Nederland hadden moeten blijven, dan waren ze allemaal verder geweest dan ze nu zijn. Van Ginkel is alleen wel misschien een ongelukkig voorbeeld in dit rijtje.

Gaat langzaam de kant van zijn broer op. Zien we straks vast terug in Vietnam ofzo...

In het seizoen voorafgaand aan een EK of WK lijkt het mij beter te spelen in de Nederlandse competitie. Helemaal voor de spelers in de categorie John/elia. De mogelijkheid om je hier te onderscheiden is gewoon vele malen groter, elke week op tv en je bent meer in beeld bij de bondscoach.

Wat een gast. Misschien wel de kwaliteiten om bij Benfica te spelen, maar absoluut niet de mentaliteit.

Begon aardig bij Benfica, maar wat was het een teleurstelling om hem te zien tijdens de voorbereiding van het afgelopen seizoen. Die kerel komt als een papzak terug van zn vakantie. Niet om aan te zien. Terecht verhuurd. Nu heeft hij genoeg tijd om aan zn fysiek te werken. Mocht dat bij aankomst van het nieuwe seizoen niet zo zijn, doe hem dan maar weg.

Benfica heeft een pracht seizoen gedraaid, als hij zn kopie erbij had gehouden had ie zeker wel een mooi aantal wedstrijden mogen meepikken. Zou dan waarschijnlijk ook naar Brazilie zijn gegaan.

Gemiste kans Ola.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren