Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kon naar Barcelona, maar het was duidelijk dat ik naar Atlético wilde’

Laatste update:

Kévin Gameiro heeft nog maar eens bevestigd dat hij in de zomer naar Barcelona kon overstappen. De aanvaller opteerde echter voor een transfer naar Atlético Madrid en zag de Catalaanse club zich uiteindelijk versterken met Paco Alcácer.

/

“Ik had de mogelijkheid om naar Barcelona te gaan, maar in mijn hoofd was het duidelijk dat ik naar Atlético wilde. Toen Atlético contact met mij opnam, was het voor mij verder duidelijk”, aldus de 29-jarige Fransman in een interview met Cadena COPE.

Diego Simeone zei dat hij Diego Costa wilde, maar dat dat moeilijk zou worden en dat ik de andere optie was”, voegt Gameiro eraan toe. Hij kwam tot dusverre tot twee doelpunten en twee assists in zeven wedstrijden voor zijn nieuwe werkgever.

Wie is een betere spits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gameiro is beter, Alcácer word beter. Goeie keus van gameiro, in de bloei van zijn leven en past prima bij Atletico. Al had ik liever Costa gezien, wat een held is dat. Met hem zou Atletico meer punten hebben.

27 september 2016 om 12:12

Bij Barcelona had hij waarschijnlijk weinig uitzicht op speelminuten gehad. Hij was bij Barcelona in het visier omdat hij niet zo duur was. Lijkt me ook vervelend als spits, dat een club geintresseerd in je is omdat je binnen het budget past en andere mogelijkheden financieel niet haalbaar zijn voor Barcelona.

27 september 2016 om 12:21

In mijn ogen heeft hij bij beide net zoveel kans op speeltijd. Aangezien Enrique redelijk rouleert met zijn ploeg. En Messi tegenwoordig zeer gevoelig is. Bij Atletico ben je ook afhankelijk, als de trainer meer wil aanvallen maak je meer kans. Maar dat zit niet in de aard van het beest Simeone

Ik snap wel dat gameiro naar atleti wilt en niet naar barca. Hier heeft hij speeltijd, terwijl hij in camp nou alleen aan de slag mag gaan als msn geblesseerd is (en zelfs dan niet altijd want arda kan ook rv spelen als messi geblesseerd is). Daarnaast kan die leren van een van de beste coachew ter wereld en speelt hij hier -net zoals in barca- ook mee om de prijzen.

27 september 2016 om 11:22

Ik zou het anders ook goed kunnen begrijpen als hij toch wel voor Barca had gekozen. Hij is toch al 29 jaar en zou dan spelen bij 1 van de beste voetbalclubs ter wereld. Hij zou wel minder minuten maken maar traint wel met absolute wereldsterren. Daarnaast blijft het bij Atletico vaak meespelen om de topprijzen terwijl bij Barca die vaker ook nog gepakt worden uitgaande van afgelopen decenia

27 september 2016 om 11:44

En heeft hij niet altikf op een eiland te voetballen. Maar het blijft een begrijpelijke keuze. Atletico is ook gewoon een grote ploeg nu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren