Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kon naar Atlético Madrid, maar ik wilde mij hier ontwikkelen’

Laatste update:

Simone Scuffet is een van de grootste keeperstalenten van Italië. De pas achttienjarige doelman brak afgelopen seizoen door in de hoofdmacht van Udinese; de tiener stond in zestien Serie A-wedstrijden onder de lat en werd gezien als dé opvolger van Gianluigi Buffon. Scuffet had in de zomer zelfs een prachtige transfer kunnen maken, zo geeft hij toe.

/

“Ik kon naar Atlético Madrid, maar ik wilde mij hier ontwikkelen”, verzekerde Scuffet maandag. “Udinese is een club die mij veel heeft geholpen.” Scuffet kwam dit seizoen echter alleen in het bekerduel met Ternana (5-1 winst) binnen de lijnen. De doelman van Italië Onder-19 kampte met divers blessureleed, waardoor Orestis Karnezis zijn kans heeft gegrepen.

“Ik ben op de weg terug en ik wil nu proberen om trainer Andrea Stramaccioni hoofdpijn te bezorgen”, verzekert Scuffet. “Ik wil weer belangrijke wedstrijden keepen. Of ik spijt heb dat ik niet naar Atlético ben gegaan? Ik ben blij met de beslissingen die ik heb genomen. En nee, in januari vertrek ik niet.” Udinese staat momenteel op een achtste plaats in de Serie A. Atlético opteerde afgelopen zomer voor de komst van Jan Oblak (Benfica) en Miguel Ángel Moya (Getafe). Laatstgenoemde is nu de eerste doelman van los Colchoneros.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechte keus van hem denk ik. Als hij echt zo goed is dan had hij bij Atletico net zo kunnen groeien als Courtois. Heb hem trouwens nog nooit zien keepen.

Zonde dat deze jongen telkens op de bank zit. Zoals VZ al zegt, Karnezis heeft zijn kans gegrepen toen Scuffet geblesseerd was. Maar een talent als Scuffet moet gewoon wekelijks spelen. Ik zie Udinese Scuffet overigens ook niet verhuren. Maar naar Atletico had hij zeker niet moeten gaan, daar zit die Oblak ook telkens op de bank. Wat ik bij Benfica overigens een prima keeper vond.

25 november 2014 om 07:09

Hoop en denk dat hij wel verhuurd zal worden naar een laagvlieger volgend seizoen

25 november 2014 om 07:35

Perin was toch het grote keepers talent van Italië?

En een goede keuze ook. De beste jongen heeft pas 16 Serie A duels achter zich, is nauwelijks nog droog achter de oren. Ik denk dat het voor Scuffet zelf ook belangrijk is dat hij zichzelf wat zekerheid verschaft over zijn eigen kunnen door nog een seizoen zo goed te keepen als vorig jaar. Het is wel voor hem te hopen dat Strama hem weer durft op te stellen. Niet dat Karnezis zo slecht keept (sterker nog, die doet het gewoon zeer goed), maar door Scuffet onder de laat te nestelen investeer je in de toekomst. En investeren, daar houdt Udinese wel van: Lekker de marktwaarde van Scuffet omhoog krikken door hem meer te laten keepen en dan voor een twintigtal of dertigtal miljoen naar een topclub laten vertrekken, want dat talent heeft hij zeker.

Overigens had een overstap naar Atletico zeer verkeerd kunnen uitpakken. Kijk maar naar Oblak, die komt daar totaal niet aan de bak en moet daar, met alle respect, ene Moya voor zich dulden.

25 november 2014 om 17:37

Moya is echt een geweldige keeper met een fijn traptechniek. Op dit moment gewoon twee klasses beter dan Oblak, die erg tegenvalt.

Ik heb hem nooit in het echt gezien, maar in FIFA15 is het mijn grootste miskoop. Vanuit Fifatechnische kijk op zaken heeft Atletico goed gehandeld.

25 november 2014 om 00:12

Abe. Je vergelijkt fifa met de echte voetbalwereld. Wegwezen

26 november 2014 om 12:23

Yes my brother, soms mogen we even duiken in de wereld van voetbalgames. Scuffet is een diepgewortelde miskoop die nog dagelijks pijn doet.

Goed gedaan van Scuffet. Italiaanse keepers moeten in Italië keepen. Gelukkig hebben we genoeg nieuwe Buffons rondlopen. Daar maak ik me ook geen zorgen om.

25 november 2014 om 08:30

Inderdaad een aantal geweldige jonge keepers in opkomst daar in la bella Italia. Perin, Scuffet, Cragno, allemaal jongens die het hopelijk gaan maken bij topclubs als Juventus en Roma. Persoonlijk zie ik Perin als grootste keeperstalent, hoop dat hij op een dag Sirigu opvolgt bij PSG.

25 november 2014 om 12:17

Perin is zeker in Italië de grootste talent. Maar hoop wel dat hij gewoon in Italië blijft spelen.

hij had naar atletico moeten gaan, daar had hij zich beter kunnen ontwikkelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren