Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kom niet voor de gezelligheid naar Amsterdam, maar voor drie punten'

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic bezorgde AC Milan zaterdag een 1-0 overwinning op Genoa. De Zweedse aanvaller maakte vlak na rust het enige doelpunt. Het was de tweede competitiezege voor Milan dat dinsdag op bezoek gaat bij Ajax in de Champions League. AC Milan steeg door de winst naar plaats vier.

/

"Ajax is de club waar ik groot ben geworden, waar ik als mens en voetballer volwassen ben geworden", vertelt Ibrahimovic aan het weekblad Voetbal International. "Mijn herinneringen aan Amsterdam zijn dan ook absoluut positief. Dat ik nu tegen ze speel, is zeer speciaal voor me.'

"Ik volg de club nog steeds en heb ook nog steeds vrienden in Amsterdam en Nederland. Ik vind het altijd heerlijk om er terug te komen. Deze keer kom ik echter niet voor de gezelligheid, maar voor drie punten. Dat is topvoetbal."

Neemt AC Milan drie punten mee uit Amsterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi gezegd. Ben een groot liefhebber van Zlatan, wat een wereldspits!

Ik vind het ook prachtig dat Ibra terugkeert naar de Arena.
Maar hoop toch echt dat hij met 0 punten teurgkeert naar Milaan

Ik ben niet meer zo dol op Zlatan na zijn hoogverraad binnen het Italiaanse voetbal. Deze man is een arrogante vent die denkt dat hij heel wat is.

26 september 2010 om 12:15

Wat stoort jouw dit nou!
Jij vindt dit dus hoogverraad?

Als Feijenoord een groot talent heeft die totaal niet uit de verf komt daar en totaal ondergewaardeerd word.
Da is er toch geen mooiere revanche denkbaar dan te schitteren bij Ajax.

Zo is dat bij hem ook.

26 september 2010 om 12:20

Je voorbeeld slaat echt nergens op, waar the hell heb je het over? Ik heb het erover dat Zlatan van Juve naar Inter ging (dat kan eigenlijk al niet) en vervolgens bij AC Milan eindigt. Dat is hetzelfde als van Psv naar Ajax gaan en even later naar Feyenoord. Ik vind het echt totaal geen stijl. En dan ook nog lekker in de media gaan schreeuwen hoe geweldig die AC Milan wel niet vind.
Zlatan is gewoon een naar persoon. Zie hoe hij modder zat te gooien naar Guardiola in de pers, ruzie maakte met die Milan Legende en op de training iemand voor de grap tegen zijn rug trapte, gewoon, ''omdat ik dat kan doen''. Zlatan is echt een triest figuur.

26 september 2010 om 12:40

@tristanajax
Onzin beargumentatie. Hoogverraad gebeurde in de tweede wereld oorlog, dit heeft met hele andere zaken te maken. Daarnaast is hij niet de enige die een transfer mogelijk maakt, de 2 clubs zijn een transfer overeen gekomen. Het is een voetbalprof en heeft kennelijk niks met de ''regels'' die jij hier boven schetst. Daarnaast is dat in Nederland ook zovaak voorgekomen. Perez, Leonardo, Beenhakker, Koeman etc etc.

26 september 2010 om 14:07

Hoogverraad is misschien een veel te groot woord,
maar persoonlijk ben ik ook niet meer zo weg van hem!

Is gewoon een ego, denkt alleen aan zichzelf en de rest kan hem helemaal niets schelen, Juve ging terug en meneertje was direct vertrokken en ook nog naar een grote concurrent ook!! dat kan gewoon niet.

Nu is ie dan weer terug als speler van AC, dat is in grotere zin iets als van Ajax naar Feyenoord gaan. Zulke dingen doe je niet als je enige band met je oude club hebt, hij heeft dus helemaal niets met zijn oude clubs en denkt alleen aan zichzelf.

triest......

Ac Milan zal gewoonlijk winnen van Ajax, ook al is Ac Milan niet in beste doen het is altijd nog heel erg veel beter als Ajax, zelfs als Ajax in top doen(wat ze niet zijn.)

een speler als Ibra maakt die verdediging gewoon helemaal af, verdediging van Ajax is gewoon erg zwak en in de eredivisie heb je geen goede aanvallers rondlopen en dus wordt dat niet afgestraft maar Ac heeft dat wel en zal het dus ook gewoon afstraffen.

@de mensen hier

Jullie zeggen wel dat het allemaal om geld gaat en triest genoeg is dat ook zo, maar voetbal hoort niet om geld te gaan! voetbal zou een hobby moeten zijn net als bijna elk van ons het wel leuk vindt om een balletje te trappen!

Voetbal gaat niet alleen om geld maar ook om emotie en clubliefde.
dat wordt echter steeds vaker vergeten! echte spelers met liefde voor de club en emoties bestaan nauwelijks meer! dan denk ik bv nog aan Del Piero, Buffon, Nedved en Raul

26 september 2010 om 12:27

Omdat? Die goed kan voetballen? Ik heb meer respect voor andere beroepen maar vooruit, Zlatan doet het niet slecht. Maar dat geeft hem dus echt totaal geen enkel recht de arrogante zak uit te hangen. Kom op, die kerel heeft het IQ van een stoeptegel en gedraagt zich als een godheid.

26 september 2010 om 12:39

Wat reageer jij belachelijk zeg!! In het voetbal gaat het om vraag en aanbod. Hij gaat van Ajax naar Juve, ontwikkelt zich daar erg goed, Inter doet een goed bod dat Juve accepteert, hij kan daar veel meer verdienen dan bij Juve, volgens jou moet hij dat weigeren???? Vervolgens komt Barca met een bod dat Inter accepteert, en gaat weer meer verdienen, dan bij Inter. Vervolgens valt het daar voor Barca en voor Zlatan zelf tegen, en is de conclusie dat het beter is om daar weg te gaan. Dan komt Man. City waar hij zelf niet wil spelen, en AC Milan, waar hij dik geld moet laten liggen om te kunnen spelen. Volgens jou moet hij dit weigeren omdat hij bij Inter heeft gespeelt ??? We hebben het hier over voetballers die graag willen spelen en niet op een bank of tribune willen zitten. Clubliefde bestaat al sinds de tijd van Moulijn en Swart niet meer omdat geld het grootste middel is geworden in deze wereld. Maar jij ziet of snapt dat niet, geeft meer jou I.Q aan dan dat van Zlatan. Geef deze man een enorm warm onthaal in Amsterdam omdat het één van de weinige spelers is die nog altijd over al zijn werkgevers positief praat (behalve over Guardiola, maar daar weet niemand hoe het echt zit)

26 september 2010 om 12:53

@genieterr
Kerel ga alsjeblieft niet zo politiek correct lopen doen met je Woii en relativeer zelf ook een beetje ja? Ik hoef niet alles voor je uit te leggen. Met perez en leonardo heb ik helemaal niets te maken. En ik heb ook weinig respect voor Koeman's beslissingen in de voetbalwereld, zie hem totaal niet als een Ajacied.

@jc
Nee in voetbal draait het niet om vraag en aanbod, wat een onzin. De voetbalwereld is geen economie, dat horen geen bedrijven te zijn. In de voetbalwereld telt ook emotie en clubliefde en binding. Als alles om vraag en aanbod draaide zoals in een economie het geval is zou het transferbedrag voor Ronaldo waarschijnlijk nog een stuk hoger liggen en zijn enorme schulden ook geen enkel probleem. Dus ik mag hopen dat jij nooit 1 moment hebt geklaagd over de 94 miljoen van Ronaldo of over ook maar 1 euro schuld van een club, vraag en aanbod zei je toch?

In voetbal moet emotie blijven spelen, dat is het mooie van het spelletje. Zlatan is ijskoud, die geeft daar niets om. Jouw verhaaltje is leuk hoor maar dat geloof je zelf toch niet. Alsof het allemaal maar normaal is dat Zlatan dé 3 clubs in Italie heeft gehad en naar zijn vorige club (barcelona dus) allemaal modder liep te gooien nadat hij daar zelf gewoon faalde. En hoezo spreekt Zlatan positief over zijn oude clubs? Hij spreekt er helemaal niet meer over juist, dat is het erge. Het lijkt alsof Zlatan nooit voor Inter of Juve heeft gespeeld, alsof die al vergeten is dat hij ooit in hun tenue voor hun supporters voetbalde.

Zlatan kan naar ongeveer elke club ter wereld, denk je nou echt dat die alleen naar Milan kon? Barca deed hem weg voor een spotprijs, voor 25 miljoen had bijna elke topclub waarschijnlijk wel in de rij gestaan.

Nu jij weer alstublieft.

26 september 2010 om 13:06

@JC ik denk niet dat je weet waarom Zlatan naar die 3 clubs is gegaan. hij ging van Ajax naar Juventus voor een spotprijs op de laatste speeldag. Na de terugzetting van juve naar de Serie B wilden veel toppers weg omdat ze niet in de Serie B wilde spelen. vervolgens kwam Inter aankloppen voor Ibra en Maxwell die allebei liever daarheen gingen dan naar de Serie B. na 4 jaar Inter kwam Barcelona en Ibrahimovic zag dit als een stap hogerop en koos ervoor om te vertrekken bij inter en naar Barca te gaan. bij barca kwam hij niet uit de verf en hij mocht weer vertrekken. Milan had interesse en Ibra wilde wel weer terug naar de Serie A dus vandaar.

@tristanajax vind dat je gelijk hebt als je zegt dat Zlatan nooit over zijn oude clubs praat. vind ik ook opvallend. maar goed. wat betreft dat Zlatan naar elke club kon heb je ook gelijk maar zoals ik al aangaf wilde hij terug naar de Serie A. Inter had geen interesse of iig niet genoeg omdat ze al een paar wereldspitsen hadden. Juve was nou niet echt lekker bezig dus daar zou ik ook niet heengaan. blijft AC over. tsja dan weet ik het wel denk ik. Samen met dinho en pato in de aanval is toch niet slecht, bovendien krijgt hij een wereldsalaris. achteraf gal spugen naar Pep is dan onbeschoft maar zo zit het spel nou eenmaal in elkaar...

26 september 2010 om 13:09

Hmm ik geloof toch dat er maar 1 iemand is die het niet helemaal snapt en dat ben jij.
Alle voetbalclubs zijn bedrijven en de meeste voetballers voetballen voor het geld. Niks clubliefde, niets emotie gewoon je baan waar je zoveel mogelijk wil verdienen. Er zullen vast voetballers zijn die enigszins clubliefde hebben omdat ze zijn opgeleid bij een club maar dat geld voor zlatan totaal niet. Niet voor juve, niet voor inter en niet voor barca. Clubliefde bestaat alleen voor supporters.
In voetbal draait het om vraag en aanbod zoals JC al zei zlatan wilde terug naar Italië en ac Milan bood genoeg geld. Vraag en aanbod. Nu jij weer...

26 september 2010 om 13:29

@afca118

Je maakt het wel heel gemakkelijk voor me. Je zegt letterlijk dat alle voetbalclubs bedrijven zijn, dat is dus gewoon totaal niet waar. Ik denk dat jij de betekenis van het woord bedrijf niet kent want nog altijd zijn veruit de meeste voetbalclubs verenigingen. Alleen in Engeland is ongeveer elke voetbalclub een NV maar in Nederland zijn het bijvoorbeeld op Ajax na allemaal verenigingen.
Voetballers voetballen voor het geld ja maar denk je nou echt dat Zlatan niet ergens anders ook een dik salaris had kunnen verdienen? Er zijn relatief maar héél weinig voetballers die van rivaal naar rivaal naar aartsrivaal gaan. Er zijn genoeg voetballers met tenminste enigszins respect voor hun club, niet meteen liefde maar tenminste respect voor de club en hun supporters. Dat heeft Zlatan totaal niet.

Nu jij weer.

26 september 2010 om 13:56

Tristan heb je er wel eens bij stilgestaan dat voetballers gewoon broodwinners voor het gezin zijn en ze zeer waarschijnlijk geen clubliefde koesteren voor de clubs waar ze spelen? Of denk jij nou werkelijk dat als ze zeggen: ik draag Barcelona in mn hart, ze het ook menen? Wake up and smell the coffee. Zlatan voetbalt gewoon voor geld en hij zoekt een top team uit. Nu is het niet toevallig zo dat veel topclubs in landen gigantische concurrenten zijn. Moet hij zich daar wat van aantrekken dan? En waarom? Het zijn de supporters die het toelaten dat hij daar kan voetballen, want ze sluiten hem wel in de armen. Op het moment dat niemand zulke voetballers wil hebben, gaan ze hem stelselmatig uitfluiten en dan komt zo een speler heus niet meer hoor. Dus beter ben je boos of teleurgesteld in de fans.

Hahahah je reactie: er zijn maar relatief heel weinig spelers die van rivaal naar rivaal gaan. KUN JE WEL Rekenen? er zijn namelijk ook veeeeeel meeeeeer niet rivalen dan wel rivalen en dus is die marge Altijd erg klein. En aarbij vroeger was er wel meer clubliefde en dus kwam het minder voor (jaren 30 - 70)

26 september 2010 om 14:01

Ik vraag me toch altijd 1 ding af bij jou. Je argumenten lijken allemaal wel aannemelijk & er zit ook wel waarheid in wat je zegt, qua supporters verraad, maar in hoeverre denk jij dat jij het recht hebt om zon man als Ibrahimovic te beoordelen op zijn keuzes in het leven? Je lijkt wel een critici die ingehuurd word door VI ofzo met al je wijze praat, maar volgens mij heb jij nog nooit in de schoenen gestaan van zon wereld spits, dus zolang jij die ervaring niet hebt, wat geeft jou het recht dan om zon man op zijn plek te zetten? Ik weet zeker als jij voor een groot bedrijf werkt, en de grootste directe concurrent bied jou een gigantisch salaris aan, dan pak je die kans met beide handen aan. Zo gaat het ook in de voetbalwereld, de meeste kiezen voor geld & geef ze is ongelijk? Je doet net alsof je er verstand van hebt hoe spelers denken in de voetbal wereld, maar zolang jij geen voetbalster geweest bent, vind ik dat je gewoon je kop moet houden en deze man moet respecteren voor wat hij gedaan heeft voor ajax en andere voormalige clubs.

26 september 2010 om 14:11

tristanajax , elke voetballer is een bedrijf op zich ? Zijn allemaal zzp-ers die zich verhuren aan de best betalende werkgever , in dit geval dus voetbalclubs
Dus als er een iemand is die hier volkomen misplaatste reacties geeft , dan ben jij dat moet ik ik je mede delen ! Dus ga jij effe het begrip bedrijf opzoeken ? En dan vooral de term eenmansbedrijf zou ik zeggen
Trouwens dus als een speler zich kan verbeteren mag ie niet naar de concurent , maar als een club (lees bedrijf ) Hem kan verkopen aan de zelfde club met veel winst dan is het oke ?

26 september 2010 om 14:29

@tristanajax: jij hebt geen gelijk. De meeste voetbalclubs hebben vooralsnog de rechtsvorm stichting (vaak met belendende bv's). De stap die meer en meer gezet wordt is dat clubs de rechtsvorm laten omzetten naar een nv (of bv) vorm. Kortom, er is zeker een trend zichtbaar dat voetbal een bedrijfstak wordt.
Eveneens kan het heel goed zijn dat een stichting zich gedraagt als een commercieel bedrijf (ik werk voor zo'n stichting )
Het is namelijk heel gewoon dat er bv's rondom een stichting hangen die vervolgens wel commerciele doelstellingen hebben en dus gewoon winst kunnen maken.
Als je dat in je achterhoofd houdt dan kun je niet anders concluderen dat ook clubs bedrijven worden/zijn.

Ik begrijp de sentimenten rondom je verhaal, maar ik vermoed dat je een iets te romantisch beeld hebt (of probeert te houden) van de entertainment sector die voetbal heden ten dage is.
Dat Zlatan dit traject van clubs volgt is natuurlijk niet gek, gezien zijn tentoongespreide karakter en dat je dit maar niks vindt kan ik mij in vinden. But this is football anno 2010..en geld is de factor.

26 september 2010 om 14:40

Vind je het gek dat hij niet over zijn oude werkgevers spreekt . Of zou jij zeggen dat Feyenoord een geweldige club is terwijl je bij Ajax speelt?

26 september 2010 om 15:04

@polygoon

Broodwinners van het gezin, ja dat snap ik ook wel. Maar ga nou niet doen alsof die voetballers ook niet begrijpen dat ze wel met een miljoen minder kunnen als ze daarvoor niet opnieuw naar een rivaal van de vorige club hoeven. Ibra heeft minstens 25 miljoen euro op zijn rekening staan, de man verdiend namelijk al meerdere jaren achter elkaar meer dan 7/8 miljoen per jaar dus geld is het probleem echt niet. IK, en dat meen ik oprecht, zou niet mijn geloofwaardigheid verkopen voor een miljoentje extra als ik er al zoveel op mijn rekening heb staan. Het is niet verboden voor een mens om ook wat emtioneler te denken dan alleen maar rationeel. Tenminste in de voetbalwereld.
En die opmerking van je over mijn rekenvaardigheden vind ik een beetje laag. Je snapt heus wel wat mijn punt is, namelijk dat er veel voetballers zijn die niet naar een rivaal zouden gaan. Kijk alleen al naar Nederland, bijvoorbeeld Ajax en Feyenoord. Geloof jij nu echt dat Suarez, Steek of een Vertonghen naar Feyenoord zou gaan ook al bieden die 50 meer salaris? Ik geloof er niks van. Omgekeerd ligt dat opvallend genoeg wat anders omdat Feyenoorders inderdaad echt geen liefde voor hun club hebben (vlaar, De guzman, Wijnaldum) maar een Affelay van Psv zou van zijn leven niet voor Ajax gaan spelen, dat lijkt me wel duidelijk.

@tommy
Wat een onzin verkondig je hier. Dus omdat ik geen wereldspits ben mag ik niks zeggen over de keuzes die hij maakt? Dan kunnen we wel alle pers afschaffen denk je niet? Je weet niet eens waar je het over hebt, zeg dan gewoon niets.

Jullie lopen hier allemaal heel populair te schreeuwen dat ''de voetbalwereld is een martk blabla'' en ''voetballers zijn eenmansbedrijven'' en ''clubliefde bestaat al sinds de jaren 70 niet meer''. Mijn god, houd je kop alsjeblieft? Wat een populistisch gelul. Er zijn heel veel voetballers op deze wereld met tenminste Respect voor hun club (en voor hun medespelers, zelfs dat heeft Zlatan niet). Jullie weten niet eens waar je over praat, man ga eerst eens wat over economie leren. De voetbalwereld is geen economie, daarvoor zijn veel te veel voetbalclubs een stichting of een vereniging en worden de clubs veel te veel regels opgelegd. De meeste van die reacties van jullie getuige gewoon van geen kennis van zaken. Constant het bedrijfsleven met de voetbalwereld vergelijken, belachelijk gewoon. Alsof daar geen levensgrote verschillen tussen zitten.

26 september 2010 om 15:29

@tristanajax #42:

Er zitten levensgrote verschillen tussen, maar er zijn ook levensgrote overeenkomsten te zien.
Ik heb vele van je reacties gelezen door de tijd heen, maar ik geloof dat je vandaag wel even uit je pannetje gaat. Waarom weet ik niet, maar het heeft als effect dat je minder vatbaar bent voor argumenten dan normaal.
Sommige mensen maken een scheiding hier tussen zakelijke en emotionele elementen. En dat is ook prima. Jij ziet liever, als ik je goed begrijp, dat hiertussen geen scheiding valt te zien.
Dat zou ik, als mederomaticus, ook wel willen. Maar dat is nu eenmaal geen realiteit meer. Dat jij meer aan de emotionele kant redeneert is prima, maar laat andere mensen die meer vanuit de zakeljke kant redeneren dan wel in hun waarde.
Om die mensen dan populisten te noemen raakt ook kant noch wal. Gezien jouw reacties ben jij momenteel meer populistisch aan het acteren dan menig ander hier.

Kortom: point taken dat Ibra een koude zak hooi is zonder enig gevoel van traditie. Maar zakelijk (en ook sportief) gezien valt er een lans voor te breken.

Fijne zondag verder.

26 september 2010 om 15:47

Hmm eigenlijk vat je het best mooi samen, vooral je conclusie op het einde

Ja ik dook er misschien iets te fanatiek in hehe.. Maar helemaal ongemeend is het echt niet. Ik vind het populistisch dat mensen met kreten aankomen dat de voetbal hetzelfde is als het bedrijfsleven en een martk. Dat is gewoon niet waar en ik weet ook niet waar ze die onzin vandaan hebben. Het grote verschil is gewoon dat in de voetbalwereld emoties meespelen, hoe dan ook. Dat is allemaal te danken aan de supporters die ook een morele druk op spelers leggen, dát is het cruciale punt. De voetbalwereld is ook een emotionele wereld, dat zeg ik niet alleen omdat ik dat vind.

26 september 2010 om 16:15

Laat ik nogmaals zeggen dat ik je zeker begrijp, maar ik mag graag nog wat verder nuanceren en duiden. Wat er gezegd wordt is eigenlijk dit:
de professionele voetbalsport wordt meer en meer benaderd als zijnde een markt waarin een activiteit wordt 'bedreven' om een bepaalde opbrengst te generen. Dus enerzijds heb je dus de 'bedrijvigheid' van al de clubs die zich ook op de 'transfermarkt' mengen.
Dan heb je nog de andere kant van het verhaal: vanuit de historie zijn clubs ook een samenbindende factor voor de omgeving. Dit gebeurt ook nog steeds.
Echter, de spelers zitten tussen de twee kanten van het verhaal in: de zijn onderdeel van de markt en onderdeel van een samenbindend element.

Als je het zo bekijkt dan heb je inderdaad een zakelijke en emotionele kant. Het mooiste is natuurlijk als de zakelijke kant gecombineerd kan worden met de emotionele kant (ik vind Joop Munsterman een goed voorbeeld of een Luis Suarez die toch maar mooi bij Ajax blijft).

Kortom: ''het voetbal'' heeft soms wat weg van de 'markt', maar heeft een onderscheidend kenmerk en dat is de samenbindende factor. En daardoor is het meer dan gewoon een bedrijf.

(overigens vroeger hadden bedrijven die samenbinding (trots op het bedrijf) ook, maar door de toegenomen mobiliteit etc is dat min of meer verdwenen op een enkel voorbeeld na).

26 september 2010 om 13:05

Als ik me niet vergis zat Zlatan ook al bij Juventus.. Nou is van Juventus naar Inter niet helemaal hetzelfde als van Inter naar AC maar daaraan kon je toch al zien dat hij niet zo moeilijk doet met rivaliteit o.i.d.

26 september 2010 om 14:15

Ja,daar heb je wel gelijk in.hij komt bij Ac Milan en begint rare dingen te doen.

26 september 2010 om 15:09

de term hoogverraad is hier helemaal niet op van toepassing. Hoogverraad is een term die gebruikt wordt in geval van een misdrijf tegen de interne veiligheid van een land of staat. Denk aan het doorspelen van wijze van beveiligen van ons parlement tegen aanslagen aan een tereurorganisatie. Daar lijkt dit in de verste verte niet op natuurlijk.

Of je überhaupt van verraad kan spreken is maar de vraag. Hij is gewoon in loondienst en kan vrijelijk kiezen uit meerdere werkgevers. Dat de achterban van zo'n club daar niet blij mee is, is niet zijn probleem. Om daar de term hoogverraad aan te hangen, lijkt me misplaatst.

26 september 2010 om 15:11

Je bent een moderator dus ik zal het voorzichtig uitdrukken: doe alsjeblieft niet zo politiek correct en relativeer zelf ook een beetje. Je snapt de strekking van het woord. Het is gewoon een hele smerige streek om van rivaal naar rivaal te gaan.

Wij vinden het ook heerlijk om je weer in ons stadion te mogen zien... maar uuuh alsjeblieft niet scoren

Respect voor Zlatan, geweldige voetballer.
Hopelijk heeft hij het dinsdag niet op z'n heupen.

Zlatan is een goede voetballer maar echt een triest figuur, ook dat filmpje waarbij hij op de training een mede-speler (AC Milan) gewoon zonder enige reden tegen de rugtrapt en naar hem kijkt alsof er niks is gebeurt.

Triest figuur of niet...ik denk dat hij tegen Ajax er zomaar weer twee in kan schoppen...en dan bedoel ik doelpunten. Dit Ajax is niet opgewassen tegen de top van Europa...waar spelers van wereldformaat voetballen...ze mogen nog blij zijn als ze als 3e eindigen in de poule maar zelfs dat wordt nog lastig...maar we gaan het zien dinsdag...ik hoop voor het nederlands voetbal dat ajax een goed resultaat weet te behalen...maar vrees dat ze na dinsdag nog steeds op 0 punten staan.

Nou,maak je woorden maar waar en score een hatrick daar hopelijk wordt je topscoorder in de CL en in Italie.

Ja wat had je dan verwacht? ik hoop dat Ajax wint?

Mooi dat Zlatan nog een band heeft met Ajax, ik hoop zo erg dat die nog terugkomt.

Zelf ben ik groot Milan-supporter en zie het eerlijk gezegd niet volledig zitten wat dinsdag betreft.. Wat Milan gisteren heeft laten zien was gewoon ondermaats, vooral de eerste helft dan. Dat was één van hun slechtste 45min van de afgelopen 3 jaar! Wat de tweede helft betreft, ging het vooral vlotter bij Milan omdat het niet meer marcheerde bij Genoa.
Als ik dan hier op VZ de beoordelingen zie vd spelers, met Ronaldinho die een 7.7 krijgt? Alsjeblieft zeg.. Dan vraag ik me ook af of de mensen de match wel gezien hebben. Dinho heeft een 'goei trap onder z'n kont' nodig, zoals wij het verwoorden. Want wat die kerel bezig is: een beetje afwachten op de linkerflank, en als 'm dan een bal krijgt gaat 'm er nog mee wandelen.
Dat Pato maar gauw terugkomt en Flamini terug zijn vorm vindt. Moesten we op deze manier ad match tegen Ajax kunnen beginnen dan zag ik het al veel meer zitten.
Wat Zlatan betreft, hij heeft zijn vorm helemaal nog niet gevonden, vooral wat de samenwerking tussen hem en Ronaldinho betreft. Laten we hopen dat hier snel verandering in komt!
Maar in ieder geval, ik zal in de Arena zijn om mijn ploeg tot de overwinning te schreeuwen, ook al is het een goaltje van Superpipo in de 92ste minuut..

Magico Milan <3

Wil Ajax nog iets bereiken, dan moeten ze minimaal een punt pakken, en ook uit hetzelfde trucje proberen. Als je van Milan niet verliest, dan heb je genoeg perspectief op de tweede plaats.

Zlatan is gewoon 1 van de beste spitsen ter wereld!! Supergoed en supergevaarlijk. Ajax mag er trots op zijn dat hij daar gespeeld heeft. Ben heel benieuwd naar dinsdag. Ik verwacht een aantrekkelijke wedstrijd maar denk eerlijk gezegd dat Zlatan wel gaat scoren..

Als ibra komt dan hoop ik stiekem dat hij niet meer weggaat maar wij hebben het geld er toch niet voor (a)(a)

Ik hoop dat het een fantastische wedstrijd word met veel goals maar dat ajax uiteindelijk toch aan het langste eind trekt

Tuurlijk komt hij om te winnen anders zou dat wel heel raar zijn.

het is toch vanzelfsprekend dat hij komt om te winnen?
als hij niet kwam om te winnen zou ik hem dan ook niet opstellen!

Dit Milan is gewoon te pakken, zeker in je thuiswedstrijd. Je zag het al met Inter tegen Twente, waarbij ik Inter zelfs hoger aan sla dan Milan.
Ik acht Milan kwalitatief natuurlijk beter dan Ajax, maar ik zie het er niet uit komen.

ik ben ook geen zlatan fan maar wel een ac-milan fan het is alleen maar goed dat hij zijn respect
betuigt aan ajax, en dat hij zegt dat hij voor drie punten komt is logies daarvoor komt hij toch ook
je speelt niet in de cl voor de lol of voor de fun nee voor die punten en de prijs en uiteraart het geld
dat van dat trappen in de rug van een team genoot tijdens een training is
gefilm door een journalist en ja natuurlijk word er dan weer over dreven als of hij een Lowkick of een high kick maakte om ze team genoot te bleseren of pijn te doen ,nee dat deet hij niet ,jullei hebben toch ook
wel eens op een training gewouwehoert met elkaar elkaar een beetje vervelen ,ik denk niet dat hij de bedoeling had om ze team genoot ko te schoppen of neer te schoppen ,dus waarom er zo een probleem van gemaakt moet worden snap ik niet ,dat zlatan een pest kop is dat zal wel kloppen en dat hij een arogant mannetje is ,zal mischien ook wel zo zijn ,maar men moet niet meer achter die Soortige van trap zoeken dan het is

Ik kan altijd wel lachen om hem, hij doet misschien soms een beetje uit de hoogte, maar zo een actie als laatst op de training (waar die ff een highkickje uitdeelt) is toch gewoon prachtig! Ik juich voor m als ie terug in de Arena komt. Ook mag hij van mij wel een keertje scoren, alleen moeten wij dan wel al 3-0 voor staan.

ik vind het heel gezellig dat je komt Zlatan. maar wij houden liever die 3 punten in Amsterdam. ik heb meer vertrouwen in Ajax dan tegen Real Madrid. dit moet de omkeer worden op het hoogste niveau de Champions League. zie Ajax minstens een punt pakken denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren