Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kom al tot drie namen die ik als directeur van Feyenoord zou willen’

Laatste update:

FC Utrecht neemt het aanstaande zondag in de eigen Galgenwaard op tegen Feyenoord en hoopt dan zijn derde competitiezege op rij te boeken. Hans van Breukelen denkt dat de Domstedelingen ‘licht favoriet’ zijn voor het treffen met Feyenoord.

/

“Licht hè, want als Feyenoord net als tegen Roda JC de mindset kan oproepen om ten koste van alles niet te verliezen, dan gaan ze het moeilijk krijgen”, zegt de oud-doelman in het Algemeen Dagblad. Hij stelt dat een aantal spelers van Utrecht Feyenoord ook absoluut sterker zou maken: “Stel, je bent technisch directeur van Feyenoord, welke Utrechter zou je dan per se willen? Ik kom dan tot drie, al ga ik geen namen noemen.”

Gert Kruys, oud-trainer van onder meer Utrecht, denkt dat de thuisploeg eveneens de meeste kans maakt op een overwinning en denkt dat Giovanni van Bronckhorst het zekere voor het onzekere wil nemen. “Ik denk dat Van Bronckhorst kiest voor het Roda JC-scenario: afwachten en op de counter toeslaan. Jan Wouters kent FC Utrecht door en door, dat kan een voordeel zijn.”

Wat verwacht jij van FC Utrecht - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ayoub, ramselaar en haller.

26 februari 2016 om 10:38

Dat zou ik ook zeggen ja. Ramselaar, is echt een fijne speler. Loopvermogen, techniek. Ayoub werkt zich keer op keer voetballend uit de nesten en Haller is zóó rustaag

26 februari 2016 om 11:04

Klopt als een bus

26 februari 2016 om 11:24

Dat zijn 3 spelers die ik in elk geval graag zou zien ja. Creatieve jongens op het middenveld en een spits die zijn spits-werkzaamheden uitvoert. Ook al moet ik eerlijk bekennen dat ik nou ook weer niet zo'n heel grote fan ben van Haller.

26 februari 2016 om 11:33

Feyenoord zou eerst eens moeten verkopen willen ze nieuwe middenvelders aantrekken. je komt dan al gauw op Toornstra en Vilhena om verschillende redenen...maar ga je er dan op vooruit met Ayoub en Ramselaar? Dat is de vraag. Ze hadden Ramselaar moeten halen ipv Tapia, maar die moeten ze nu laten spelen. Achteraf kijk je een koe in de kont.

26 februari 2016 om 11:34

Ik had eerlijk gezegd de verwachting dat ze begin dit seizoen Ayoub al zouden halen. Ben wel redelijk fan van hem.

26 februari 2016 om 12:28

Ayoub wordt gehypt, veel balverlies en grote delen van wedstriijden niet zichtbaar, echter als ie wel goed is is ie top maar gewoon niet constant genoeg

en de druk bij Feyenoord zal hem kapot maken omdat men daar een titel wil wat niet kan gezien geldmiddelen en voorsprong PSV en Ajax en dan worden spelers die bij Groningen, Vitesse goed zijn opeens onzekere spelers in de Kuip

hooguit Ramselaar en Letscher kunnen die druk aan vanwege hun karakter, maar ja dan spelen ze nog voor plaats 3 of 4, wat schieten ze daarmee op?

26 februari 2016 om 11:57

@bombastic, dat zijn ook de namen die mij direct en spontaan te binnen schieten. Al zou ik me als speler wel drie maal bedenken voordat ik de eventuele overstap vanuit het relatief rustige FC Utrecht naar het hektische Feyenoord zou maken. Dat komt met name door de immense druk die er, zeker in de huidige situatie, vanuit een deel van de Feyenoord-aanhang op club én spelers wordt uitgeoefend. Je moet als speler wel heel erg sterk in je schoenen staan om daar luchtig overheen te stappen. Als je ziet hoe sommige Feyenoord-spelers daar letterlijk onder lijden dan word je daar niet echt vrolijk van.

26 februari 2016 om 12:21

als het om betaalbaar gaat dan valt Haller af

de beste spelers van Utrecht zijn Letschert, Ramselaar en Strieder

Ayoub is wisselvallig, veel balverlies,
Strieder is van grote waarde, stofzuigt goed en is een betere versie van Kali, hij is de motor van het team

Ramselaar jong en talent en vol passie en techniek en inzet

Letschert iedere week de beste op het veld, en aanvoerder van VI klassement beste voetballer vd Eredivisie

Nou, leuk dan. Als je wat zegt, zeg het dan ook goed en niet zo half als dit. Voor de rest denk ik dat ie gelijk heeft als het aankomt op de wedstrijd. Utrecht is in goede doen terwijl Feyenoord er natuurlijk niet veel van bakt. Daarbij komt kijken dat Utrecht thuisvoordeel heeft.

Beetje kromme titel, zo lijkt het of Van Breukelen drie mensen weet om directeur bij Feyenoord te worden. Maar dat is dan ook waarschijnlijk de bedoeling van de titel, een topic met Gudde is hot.

26 februari 2016 om 10:49

Het is geen kromme titel, maar gewoon een foutieve titel.

26 februari 2016 om 12:21

nou ik begreep de titel in 1x, dacht gelijk dat het over spelers ging van Utrecht die men daar wel zou kunnen gebruiken

26 februari 2016 om 12:08

@reuser, ik was door de aftiteling ook even op het verkeerde been gezet. De titel zou beter kunnen luiden: "ik kom al tot drie namen die ik, als ik directeur van Feyenoord was, graag zou willen aantrekken'.

ramselaar ayoub deze twee sowieso

26 februari 2016 om 12:23

Ayoub niet, vaak balverlies en niet constant,

Ramselaar, Strieder en Letschert

verder Boymans (meer veldgoals qua speelminuten dan Haller, en beter meevoetballend en betaalbaar),

Barazite net als Ayoub prima techniek maar ook te wisselvallig

26 februari 2016 om 12:24

vd Maarel veruit zwakste basispeler van Utrecht, niet voor niets wordt zijn aflopende contract niet verlengd

Klaiber wordt overigens vergeten omdat ie geblesseerd is geraakt. was iedere wedstrijd uitblinker

Het staat hier in deze tekst iets anders dan hoe hij het bedoelde. In het volledige interview zie je dat hij bedoeld dat Feyenoord een betere basiself heeft. 3 spelers van Utrecht zouden goed genoeg zijn voor Feyenoord, de 8 anderen zijn t.o.v. van de Feyenoorders de minderen.

Haller, ramselaar en letschert. Letschert is echt 1 van de beste verdedigers dit seizoen en is 3x zo snel als van beek en botteghin bij elkaar. Kongolo moet gewoon centraal staan om de snelheid te compenseren van 1 van die 2.

Ik zou als ik Feyenoord was gaan voor letschert STRIEDER en ramselaar maar met name STRIEDER kunnen ze heel goed gebruiken

26 februari 2016 om 12:26

precies! die 3 spelers zijn iedere week top en zorgen ervoor dat Utrecht goed draait

Haller, Barazite, Ayoub kunnen top zijn, maar zie je vaak ook niet of balverlies, of teweinig rendement

Boymans is een goede 4e naast Ramselaar, Letscher en Strieder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren