Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan me heel goed voorstellen dat Wayne Rooney naar China gaat’

Laatste update:

Voetbal wordt steeds populairder in China, ook bij grote investeerders. Europese clubs worden steeds vaker overgenomen door Chinese investeerders, terwijl er in eigen land veel geld wordt vrijgemaakt voor de komst van grote namen uit het Europese voetbal. In de komende jaren worden de Chinese invloeden in Europa alleen maar groter, denkt Paul Duffen, voormalig voorzitter van Hull City.

/

Alex Teixeira, Ramires, Jackson Martinez en Graziano Pellè vertrokken al naar de Chinese Super League, en Chinese investeerders kochten zich in bij clubs als Internazionale, Manchester City en Espanyol. “Er volgen ongetwijfeld nog meer grote namen naar China”, zegt Duffen tegen Reuters. “Engelse spelers zullen ook die kant op gaan. Ik kan me heel goed voorstellen dat Wayne Rooney naar China gaat. Wayne is heel bekend in China.”

Volgens Duffen zullen meer spelers op het einde van hun carrièe voor het Chinese geld kiezen. “Ik weet zeker dat China een optie wordt, net zoals het Midden-Oosten en de Major League Soccer in de Verenigde Staten dat nu al zijn.”

Verwacht jij dat Wayne Rooney zijn carrière in China afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom ook niet. Als je je hoogte punt toch al hebt gehad.al zou Wayne Rooney daar waarschijnlijk niet over straat kunnen. Gelukkig zijn er nu andere opties om geld te verdienen naast die zandbak in Quatar.

Denk dat Rooney eerder naar Amerika zou willen,ook omdat Beckham en Gerrard daar zitten.
maar als die Chinezen met een salaris ala Pelle komen,dan zie ik hem wel naar China gaan.

Hoezo is Pelle naar China gegaan? Die stond basis in de nationale ploeg..! Juventus wilde hem toch hebben en nog een aantal clubs? Dan ga je toch, ondanks al dat geld, niet naar China?!

29 september 2016 om 18:08

Als je net als Graziano, een aantal seizoenen geleden nog een mislukkeling was in de eredivisie(voor zijn periode bij feyenoord) en nu een deal van 40 miljoen euro krijgt,dan ga je echt niet lang nadenken hoor

City is toch van Arabieren?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren