Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik houd er niet van als onze ploeg wordt neergezet als campingelftal’

Laatste update:

FC Emmen verraste op de openingsspeeldag van het nieuwe seizoen door met 1-2 te winnen van ADO Den Haag, maar inmiddels staat de promovendus weer met beide benen op de grond. Zaterdagavond werd met liefst 5-0 verloren op bezoek bij Ajax en na afloop moesten met name Anco Jansen en Keziah Veendorp het ontgelden. Trainer Dick Lukkien springt zondag in de bres voor zijn pupillen.

Vooral de fysieke gesteldheid van Jansen werd bij FOX Sports openlijk bekritiseerd door analisten Kenneth Perez en Hugo Borst. "Dit is profvoetbal. Bij amateurs kun je er nog om lachen, maar dit kan niet. Je hebt ook een trainer. Die kan toch zeggen: je mag zoveel en zoveel te zwaar zijn, anders speel je niet?", zo liet Perez optekenen.

Lukkien heeft zich geërgerd aan de uitlatingen van het duo. "Ik houd er niet van als onze ploeg wordt neergezet als campingelftal", zo laat hij weten in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "We onderkennen dat er bij Anco nog één of twee kilo vanaf mag. Maar het gelul dat hij veel te dik zou zijn, is grote onzin. Dan wordt er op de man gespeeld."

De oefenmeester benadrukt dat de 29-jarige middenvelder vorig seizoen ‘van ver moest komen’. "Hij is al veel meer kilo’s kwijt geraakt, maar was de laatste weken niet pijnvrij. Daardoor heeft hij minder kunnen trainen en is zijn gewicht weer iets omhoog geschoten. Toch zie ik elke dag hoe Anco bezig is om fit te worden en te blijven. Hij was tegen ADO Den Haag nog bepalend voor de drie punten. Dat is voor mij veel belangrijker."

Handhaaft FC Emmen zich dit seizoen in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was er gisteren maar die nummer 13 centraal achterin mag ook wel wat kilootjes kwijt vind dat echt een aanfluiting ze hadden geluk dat Ajax zich zelf sparend de wedstrijd speelde anders hadden dit dubbele cijfers geweest Emmen was gister minder dan matig..

Laat ze lullen Dick. Betekent dat je het voetballend niet verkeerd gedaan hebt. Dan gaan ze dingen zoeken. Analisten..... man man man

26 augustus 2018 om 14:37

Klopt ze moeten altijd iets te zeuren hebben.

Maar toegegeven, het verhaal over niet fit ogen was niet helemaal uit de lucht gegrepen. En vind het daarom wel goed dat het wordt aangekaart. Je mag verwachten dat je altijd fit bent als je professioneel voetbal beoefend. Of je moet een bekend probleem hebben zoals Verhoeven dat had, en zelfs dan worden er vraagtekens achter gezet, omdat het geen gezicht is.

26 augustus 2018 om 14:44

Onzin. Analisten zochten een reden voor het niet kunnen bijhouden van het zomeravond voetbaltempo van Ajax. Het was niet of Ajax in een superhoog tempo speelde en er daardoor gaten vielen. Nee licht aanzetten was al ruim voldoende en dat kan niet.

26 augustus 2018 om 17:22

Hahaha nou als k gister naar het emmen voetballend keek leek t ook daarmee op een camping elftal kom op zeg die gaan zeker degraderen dit seizoen als ze zo spelen

Klopt helemaal wat Lukkien zegt, zijn we Theo Janssen vergeten? Ook niet helemaal afgetraind maar was in zijn laatste jaar bij Twente toch echt de beste speler van de Eredivisie. Het moet niet de spuigaten uitlopen zoals met Zeefuik destijds (ook nog even bij Emmen) maar daar is bij Anco helemaal geen sprake van.

Agh.. er zijn jaarlijks enkele ploegen die kansloos ten onder gaan tegen een betere ploeg.. 5-0 is ook niet eens extreem ofzo.. gewoon doorwerken en puntjes pakken in andere wedstrijden.. wel nog 1 tip voor de eigen doelpuntenmaker: je mag best tonen dat je er van baalt..

26 augustus 2018 om 17:00

ach, als je bij 4-0 in de 89ste minuut een eigen goal maakt, maakt het je toch nog vrij weonig uit.

26 augustus 2018 om 18:19

Het maakt voor de wedstrijd ook weinig uit verder, maar je staat wel op het scorebord en staat aardig voor lul..

Emmen was verre van afgetraind ja. Maar Janssen is wel één van de betere voetballers van deze club. En die keeper, Scherpen of zo, viel me danig op, niet alleen gisteren. Een interessante keeper om dit seizoen in de gaten te houden.

Ik vond vooral die andere (tov Veendorp) CV een hele matige verdediger, die komt overduidelijk te kort. Goh wat was die slecht !

Daarom is eredivisie zo een laag genoteerde divisie, Emmen kom op nou zo slecht dat ze waren geen spelersbeleid er moeten veel meer kilo’s af en als je niet pijn vrij bent dan train je je bovenlichaam sportschool fitness noem maar op en die CV sorry hoor maar dat is op amateur niveau zelfs makkelijk uit te spelen nee er moet heel veel veranderen

Juist handig, die xxl shirts blijven anders altijd liggen. Maar idd je zag het op tv toch ook, dacht dat ze daarom in zwart speelde.

Anco Jansen heeft mijn postuur, licht overgewicht maar best nog wel atletisch. Het persoon waarvan je niet direct sportieve prestaties verwacht maar die nog een behoorlijk atleet is.
Ik snap de kritiek wel, als een middenvelder in de Eredivisie met een pensje rondhobbelt dan gaat dat kritiek opleveren wanneer de prestaties tegenvallen. Het is nu wel enorm flauw omdat toen Jansen scoorde niemand een opmerking had. Maar nu tegen Ajax valt iedereen erover, makkelijk scoren dit. Al mag Anco wel even aan de bak om echt fit te worden natuurlijk.

Anco Jansen is 1 a 2 kilo te zwaar momenteel omdat hij niet volledig heeft kunnen trainen de laatste weken. Veendorp is niet te zwaar, die is netjes binnen de perken. Zie: http://www.dvhn.nl/sport/Lukkien-Ik-houd-er-niet-v...

Foxsport heeft erg beperkte kennis...
Als je analist bent, hoor je de spelers te kennen of tenminste in te verdiepen.

Daarnaast steeds zo minachtend een speler van Emmen noemen en vertellen waar hij geboren is....

En beste meneer Borst.... was uw Sparta wat in uw ogen hetzelfde is als Barcelona niet door Emmen uit de eredivisie gegooid?

27 augustus 2018 om 07:54

Borst heeft nog steeds de pest in de Sparta werd uitgeschakeld door Emmen. Hoe wrang is het dan dat je dat op deze manier kunt afreageren. Objectiviteit is ver te zoeken!

27 augustus 2018 om 16:06

Vind het bij al die analisten...
Als je de namen van de spelers niet kent, dan heb je gewoon je huiswerk niet gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren