Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik hoop niet op degradatie, al hoeft dat voor de club niet slecht te zijn'

Laatste update:

Nog nooit speelde Hamburger SV in de 2. Bundesliga, maar een rampscenario dreigt. De Traditionsverein bezet met nog één speelronde te gaan de zeventiende plek en moet zaterdag in eigen huis winnen van Schalke 04. Zelfs als dat lukt, zijn die Rothosen nog steeds afhankelijk van de resultaten van de concurrentie. Bert van Marwijk ziet het somber in.

/

De voormalig bondscoach werd eind 2013 aangesteld bij HSV, maar mocht in februari 2014 weer zijn koffers pakken. Het past in het patroon van de afgelopen jaren. Een patroon van wanbeleid. "HSV heeft de laatste jaren extreem veel trainers versleten. En ze zijn alleen maar slechter gaan voetballen. Na mij is er denk ik wel voor veertig miljoen euro aan spelers gehaald", haalt Van Marwijk aan in het Algemeen Dagblad.

Ook Arnold Bruggink, Bundesliga-kenner en oud-speler van Hannover 96, heeft er niet veel vertrouwen meer in. "Ik hoop niet dat HSV degradeert, al hoeft het voor de club niet heel slecht te zijn", blijft hij nog positief. "Het wordt ongelooflijk spannend, maar de meeste scenario's voor HSV zijn negatief. Allerlei prominenten van de club, zoals Uwe Seeler, hebben de hoop ook al opgegeven", besluit Van Marwijk.

HSV blijft in de Bundesliga

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het voordeel van degraderen is dat de club de mogelijkheid heeft om weer op te gaan bouwen en een goed plan te maken voor de toekomst. Die trainerswissels heel de tijd levert ook niks op. Kijk eens naar NEC het afgelopen jaar. Was een drama de laatste tijd in de eredivisie, maar hebben in het jaar JL toch de tijd gekregen om alles op te bouwen en dalijk gezonde de overstap te gaan maken. Hopelijk levert het resultaat. Het zou natuurlijk zonde zijn als een club als HSV gedurende langere tijd wegzakt de 2. Bundesliga in!

23 mei 2015 om 12:45

Kijk naar RKC. Het kan ook heel anders uitpakken. Ik ben toch benieuwd of HSV direct terugkeert. Zelf denk ik van niet.

23 mei 2015 om 12:51

RKC heeft gewoon helemaal geen geld. HSV wel geloof ik.

23 mei 2015 om 12:51

Denk dat bij Nac ook gaat gebeuren. Maar of het een RKC of Nec situatie word moeten we nog zien

23 mei 2015 om 13:38

Ach dat is een optie, maar clubs als Hansa Rostock, Energie Cottbus, Arminia Bielefeld die zijn afgezakt naar de 3e liga. en et clubs als Nürnberg, en Bochum die gewoon zijn afgezakt met als grootse voorbeeld Alemannia Aachen, die bij ver afzakten en dus ook grote financiele problemen kregen.

er zijn met andere woorden meer voorbeelden dat afzakken niet goed is dan wel goed is.

Daarbij heeft HSV niet heel veel poen en is het aardig afhankelijk van de heer Kühne die verschillende donaties heeft gedaan en zo salarissen heeft betaald (vd Vaart bijv.)

wanneer HSV afzakt, zullen sponsoren minder inversteren en dus zal er minder inkomen zijn, spelers zullen vertrekken en HSV heeft de kans opnieuw te beginnen en met eigen jeugd te werken - maar dat ligt aan het bestuur zelf.

als het bestuur besluit poen uit te trekken om snel de 1e Liga te betreden en het gaat dan mis, dan zal de club in grote financiele problemen komen en verder afzakken met als bovenstaande voorbeelden als gevolg.

Dit wordt heel lastig voor hsv. Voetbalzone het zou mooi zijn om vandaag deze twee wedstrijden. Als live mee praten te plaatsen.
1 Hsv - shalke
2 paderborn - stutgart.

23 mei 2015 om 13:09

Sluit ik me bij aan. Twee krakers in de onderste regionen van de bundesliga en imo leuk om daarbij mee te praten.

Het uur van de waarheid , allicht hou je nog hoop om niet,
te degraderen maar ik zie het somber in .
Maar wat in reacties hier boven al aan gaven ,misschien dat de club de mogelijkheid heeft om het weer op te bouwen zal wennen wezen maar het is niet anders.succes vanmiddag Hsv.

HSV is als maar slechter gaan voetballen? Onder Van Marwijk speelde HSV verreweg het meest afgrijselijke voetbal van de afgelopen jaren. Daarnaast had Van Marwijk een selectie met spelers als Calhanoglu en Badelj, terwijl de trainers erna het met pure middelmaat moeten doen. Hij is wel de laatste die over dit HSV mag klagen.

Overigens ga ik er vanuit dat HSV het, net als de afgelopen jaren, net aan de play-offs redt. Schalke mist met Höwedes toch een belangrijke speler, en scoren is erg lastig gebleken voor Schalke dit jaar. Ik denk dat Freiburg en Paderborn rechtstreeks gaan, en HSV dus de play-offs induikt.

HSV gaat eruit.
Freiburg en Hannover hebben aan een gelijkspel n.l.genoeg om ook al mocht HSV winnen van Schalke deze voor te blijven op doelsaldo.
Mocht alleen Stuttgart uit winnen bij Paderborn dan moet indien HSV wint Hannover play off spelen.
Maar die kans acht ik klein aangezien ook Padersborn voor zijn laatste kans vecht om niet rechtstreeks te degraderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren