Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop dat Torres niet in de basis staat, hij is een geweldige speler’

Laatste update:

Fernando Torres maakte in het verleden furore bij Atlético Madrid en dinsdagavond speelt hij met Chelsea tegen zijn ex-werkgever. Het is nog maar de vraag of Torres gaat spelen, want een vaste basisplek heeft hij niet bij manager José Mourinho. In Madrid hoopt men dat Torres niet speelt.

/

“Torres is een invloedrijke speler voor de grote wedstrijden”, laat middenvelder Gabi optekenen in Marca. “Het is aan de coach van Chelsea of hij speelt of niet, maar ik hoop dat hij niet speelt. Fernando is een geweldige speler. Het is een emotionele wedstrijd voor hem, omdat hij nog niet tegen zijn oude club heeft gespeeld. Iedere fan van Atlético is dankbaar voor wat hij heeft gedaan.”

Koke, een van de absolute uitblinkers bij Atlético, kijkt op tegen Torres. Toen de nu 22-jarige Koke jeugdspeler en supporter was van Atlético, schitterde Torres in de hoofdmacht. “Hij is altijd een inspiratiebron voor mij geweest”, laat Koke via de officiële kanalen van de UEFA weten. “Ik weet zeker dat de fans blij zijn om hem te zien. We wensen hem alle geluk van de wereld, maar pas na de wedstrijd. En wat een wedstrijd is het voor ons. Om de halve finale van de Champions League te spelen met de club waar je altijd supporter van bent geweest is een droom.”

Er was in de aanloop naar het tweeluik veel te doen om keeper Thibaut Courtois, maar volgens ploeggenoot Diego is de sluitpost klaar om te spelen. “Zijn situatie is geen probleem voor ons”, aldus Diego in gesprek met El Mundo Deportivo. “Courtois is kalm, zoals altijd. Hij is klaar om te spelen en hij gaat het uitstekend doen. Hij is een modelprof, ondanks zijn leeftijd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij speelt, want dat maakt chelsea zwakker

22 april 2014 om 17:46

onzin!!!als Chelsea met een uitdoelpunt het Vicente Calderon wil verlaten is Torres opstellen een goede keuze aangezien ze op de counter zullen proberen toe te slaan en Torres op de counter is dodelijk.

22 april 2014 om 17:53

Vervang het woordje "is" met was- en ik ben het met je eens. Torres weet tegenwoordig heel goed het doel niet te vinden. Dembe Ba is gevaarlijker.

22 april 2014 om 18:25

Chelsea scoort vanavond niet. Het wordt 3-0 voor Atletico. Torres krijgt vanavond voor de wedstrijd wel een staande ovatie.

22 april 2014 om 18:31

Hahahah, 3-0?? Mou heeft tactic en wordt nooit afgedroogd met 3-0. Als Chelsea zo aanvallend speelt want dta moet wel bij zo'n uitslag scoren we minimaal 1 keer. Grapjas ga dromen.

22 april 2014 om 19:21

3-0 verlies is hem al eerder overkomen dus waarom nu niet?

22 april 2014 om 20:19

Onzin, Torres blijft een geweldige spits, en ik ben ervan overtuigd dat deze jongen vertrouwen nodig heeft. I know, hij verdient het tegenwoordig wellicht niet helemaal, maar als hij onvoorwaardelijke steun krijgt zal hij dat uitbetalen in goals. Hij staat nog steeds op de goede plekken, maakt goede loopacties en kan zeer balvast zijn, alleen wanneer het vertrouwen laag is legt hij ze er gewoon niet in.
Daarom hoop ik dat hij zeer spoedig naar een club verhuist waar hij wel onvoorwaardelijke steun kan krijgen, Borussia of een Spaanse subtopper zou perfect zijn.

Gabi vertel nog eens n grap. Skrtel heeft bijna t dubbele gescoord van wat hij heeft gedaan! Beschamend voor n spits, ik weet hij speelt niet elke wedstrijd maar toch...

Na het lezen van de titel is het eerste dat in me opkomt: sarcasme

Atletico gaat sowieso door naar de finale of Torres speelt of niet. Atletico is gewoon op dit moment beter dan Chelsea.

22 april 2014 om 18:29

Ik weet niet hoelang je al op dit forum zit... Maar als chelsea fan wordt je compleet in zeik gezet continue... Gala was oneerlijk omdat het te makkelijk was. Psg was kansloos.. Groepsfase was veel te gemakkelijk... Je kunt zeuren wat je wil maar net wat je zegt Bornblue, Chelsea wordt onderschat en staat toch maar weer in de halve finale als enigste engelse club.

22 april 2014 om 18:35

Ach, het was maar gelukkig hoe Ba die winnende goal maakte tegen Psg. Ik ben totaal niet onder de indruk van Chelsea, terwijl ik dit wel ben van Atletico. Chelsea is echt een verdedigende ploeg tegen betere tegenstanders, terwijl Atletico aanvallend verdedigend speelt, en dat is een wereld van verschil.

22 april 2014 om 18:41

@heggemus PSG was kansloos? volgens mij was het een laat goal wat het uiteindelijk besliste. Als je iemand verslaat op uitdoelpunten was dat team nooit kansloos

22 april 2014 om 18:44

Misschien staan ze als enige engelse club in de halve finale, maar zeker niet de enigste Heggemus. Er zijn 19 enigere clubs in de PL te vinden.

22 april 2014 om 18:48

@alexajax

Aanvallend verdedigend? Serieus? Is dat een nieuw speelstijl?

Atletico speelt vaak meer verdedigend dan Chelsea. Chelsea speelt vaak genoeg aanvallend, maar dat willen hater als jou niet toegeven.

@zlatanibra18

Volgens mij bedoelde Heggemus, dat iedereen zei dat Chelsea kansloos was.

22 april 2014 om 19:06

ah als dat het geval is dan snap ik zijn punt helemaal , want op dit niveau moet je niemand onderschatten.

Inieder geval succes straks in de halve finale, moge de beste winnen

22 april 2014 om 19:14

@zlatanibra18

Dank je wel

22 april 2014 om 18:41

Dat werd tegen Galatasaray ook gezegd, dat werd tegen PSG ook gezegd, maar toch staan we in d halve finale. Nu is Atletico aan de buurt.

22 april 2014 om 18:57

Gala had meer het geluk dat ze op een idioot slechte schandalige veld speelde.

Gabi kent Torres natuurlijk nog van zijn periode bij Atletico en het is niet gek dat hij dit zegt, maar ik denk dat de rest van de ploeg liever wel tegen Torres speelt, hij is niet meer de Torres van zijn Atletico en Liverpool tijd, jammer genoeg. Mou kennende zou hij niet met Torres spelen puur omdat dat zijn liefde nog is en hij nog wat vrienden heeft.

Torres was een tijdje captain van Simeone

Forza Atletico. Gruwelijk als ze het winnen van Chelsea en daarna tegen rivaal RM.

Je kan zeggen wat je wilt over de Torres van Chelsea, maar hij scoort Altijd in belangrijke wedstrijden, maakt niet uit of hij de Torres van Chelsea, Liverpool of Atletico is. Hij staat er wel. Barca weet het, Duitsland weet het en zoveel andere tegenstanders weten het.
Jammer dat hij niet meer zovaak scoort als vroeger, maar een goede speler is hij nog steeds.

Was een topper. Heeft sinds hij bij Chelsea statistieken waar een middenvelder nog niet eens blij van wordt. Zelfs Skrtel maakt meer goals dit seizoen.

De keren dat ik hem heb zien invallen is hij meestal wel dreigend aan de bal. Torres' is gewoon een topspits, hij moet alleen meer goals maken want kwaliteiten heeft hij zeker.

Iedereen kan wel zeiken over Torres dat die bij Atletico en l'pool veel.beter is, maar hij is nog steeds een gevaar, alleen scoort die minder omdat hij nu minder het eindstation is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren