Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop dat Thiago op een dag terugkeert bij Barcelona’

Laatste update:

Thiago Alcántara voegde zich op veertienjarige leeftijd bij de jeugdopleiding van Barcelona en kwam uiteindelijk ook tot honderd wedstrijden in het eerste elftal. De middenvelder vertrok vanwege een gebrek aan perspectief echter naar Bayern München, maar vader Mazinho hoopt dat zijn zoon nog eens terugkeert.

/

De oud-middenvelder van onder meer Celta de Vigo en de nationale ploeg van Brazilië noemt zijn 25-jarige zoon in een interview met Radio Barcelona een ‘speler met het DNA van Barcelona’: “Ik hoop dat Thiago op een dag terugkeert bij Barcelona. Je weet het nooit, want de voetballerij kent vele verrassingen. Wie weet spelen ze in de toekomst weer samen bij Barcelona.”

Mazinho doelt daarmee ook op zijn andere zoon Rafinha, de 23-jarige middenvelder die nog altijd onder contract staat in het Camp Nou. “Maar Thiago is een speler van Bayern en hij is er blij en gelukkig. Hij heeft zijn contract verlengd en, nogmaals, hij is gelukkig.”

Denk jij dat Thiago Alcántara in de toekomst voor Barcelona gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat ook, vind hem een geweldige middenvelder en nog steeds jammer dat hij wegging. Wel jammer dat hij zo blessuregevoelig is, hoop dat hij dit seizoen wel 30+ competitie wedstrijden kan spelen en dan komt zijn ware potentie naar boven!

Ja, misschien als Pep weer trainer wordt van Barcelona. Anders is Thiago te blessuregevoelig voor Barcelona om terug te halen. En zijn enige reputatie is potentie, maar hij is ondertussen ook al weer 25 jaar.

Misschien als een vriendendienstje van Barcelona zijnde, maar als een grote meneer weer terugkeren bij Barcelona zoals bv. Fabregas deed, dat zie ik niet gebeuren.

Ik hoop ook dat Thiago terugkeert naar Barcelona.
Deed het met Guardiola goed en ik verwacht dat hij dat nog een keer kan laten zien als hij terugkeert.
Ik vind het alleen jammer dat hij blessuregevoelig is.
Thiago is nog maar 25 jaar, dus hij heeft nog keuze genoeg!

Heb het altijd jammer gevonden dat hij Barça heeft verlaten. Hij had zeker zijn plaats kunnen hebben maar hij kon helaas het geduld niet opbrengen. Ene Xavi (in zijn prime) liep daar namelijk rond, net als Iniesta en toen Cesc dan nog eens werd aangekocht speelde hij helaas te weinig waardoor een vertrek te begrijpen viel, mede doordat Pep bij Bayern aan de slag ging.

Zie hem echter niet al te gauw terugkeren met een middenveld dat normaal gezien nog wel een aantal seizoenen bijeen blijft. Iniesta, Rakitic, Arda, André Gomes, Rafinha en daarbovenop ook nog eens Sergi Roberto (die meer als rechtsback wordt gezien) en Halilovic en Samper (die beiden veel meer kansen zouden verdienen mijn inziens. Ik vermeld Busquets niet omdat die toch echt voor die verdediging speelt en dus niet echt een concurrent zou zijn voor Thiago.

Een echte TOP speler
Zou beste middenvelder van barca zijn
Dood ern doodzonde dat ie bij bayern zit

ik denk dat dit een beetje een droom van iedere barcafan is. zeker om hem dan samen met rafinha te zien spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren