Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb zestien jaar lang mijn ziel en zaligheid in FC Twente gestopt’

Laatste update:

Wout Brama speelde van 2005 tot 2014 in het eerste bij FC Twente en werd in het seizoen 2009/10 kampioen van Nederland met zijn club. Na vorig seizoen besloot hij echter dat hij niet zou blijven: de middenvelder wilde kijken of er misschien een buitenlandse club voor hem zou komen. Het viel echter mee met de belangstelling en uiteindelijk tekende hij gaandeweg het seizoen een contract tot de zomer bij PEC Zwolle.

/

Dinsdagavond staat hij met PEC oog in oog met FC Twente, zijn oude liefde. Inzet is een plaats in de bekerfinale, op 3 mei in De Kuip. Dat uitgerekend FC Twente de tegenstander zal zijn, maakt het geheel voor Brama erg speciaal. “Ik heb zestien jaar lang mijn ziel en zaligheid in FC Twente gestopt”, bevestigt hij in een interview met PEC Zwolle TV. Toch maakt dat dinsdagavond even niets meer uit.

“De finale wil je altijd bereiken, of het nou tegen Heracles of FC Twente is. Dat is dan om het even. Dit zijn wedstrijden die je als voetballer wilt spelen. Zo vaak krijg je die kans niet, zeker niet in Nederland. Nu zijn we heel dichtbij, we moeten alles geven”, weet ook Brama. Hij won in het seizoen 2010/11 al eens de ‘dennenappel’ met FC Twente.

Wie bereikt de bekerfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt een stap omhoog gedaan, ik gun je de winnende morgen!

6 april 2015 om 18:22

Een zwaluw.. ;-)

6 april 2015 om 23:48

Zoals in 2011 bedoel je? Die zwaluw?

7 april 2015 om 02:41

Hij heeft het over het spelen van de beker finale. 2009 en 2011 met Twente. De titel slaan we maar over.

Leuk, maar dit is geen Zwollenaar. Blij dat hij aan het einde van dit seizoen verdwijnt. Heeft het goede positiespel van PEC in een half-jaar tijd naar de kloten geholpen. Voegt niets toe en speelt a.s. dinsdag zeker niet in de basis. Eens een Tukker, altijd een Tukker, dan wordt je ook nooit een Zwollenaar.

6 april 2015 om 17:00

Nouu.. Ik weet niet welke wedstrijden jij hebt gezien hoor

6 april 2015 om 17:28

Ben het 100% eens met de Zwollenaar.

Brama is brandhout en als ik deze jongen zie voetballen, dan begrijp ik niet hoe hij profvoetballer is geworden. Brama bewijst een ding, dat je niet veel talent nodig hebt om profvoetballer te worden.

Deze jongen is net als maduro een schande voor het voetbal!

Hopen dat Zwolle verliest, alleen al omdat hij erbij zit😎

6 april 2015 om 18:15

Ja Wout kan er helemaal niets van . Is landskampioen geworden en heeft de JC schaal verovert en de knbv beker. Was vaste keus onder Rutten Mc Laren Peud d homme en Adriaanse maar die hebben helemaal geen verstand van voetbal iK had hem nog graag bij Twente gezien

6 april 2015 om 18:23

Die jongen kan prima voetballen natuurlijk, overdrijven is ook een kunst. Ik ben het wel met peinke eens dat hij het positiespel van PEC flink vertraagt

6 april 2015 om 18:27

Je weet toch wel, dat voetbal draait om een elftal. Dus dat de prijzen toen binnen werden gehaald, kwam meer door jongens als perez, ruiz enz.

Wout brama is een harde werker en daarom stelde de trainers hem op. Daarbij altijd voor Twente uitgekomen en dan haal je iemand niet snel uit de basis. Maar ik heb het over talent en dan komt wout zwaar tekort.

Maar zeg jij nou eens wat jij nou zo goed vind aan wout?

6 april 2015 om 20:21

Dat zal ik je vertellen
Wout is natuurlijk niet de meest getalenteerde spelers die er rondloopt.maar hij gaat altijd voorop in de strijd. Je komt Brama meestal 2 of 3 keer tegen voor je het middenveld over bent als tegenstander.brama had haalt altijd minimaal een voldoende. Het was bij Twente een balafpakker pur sang en hij verzaakte nooit.je komt er niet alleen met spelers als Ruiz enz Je hebt ook splers nodig als Wouters enz

6 april 2015 om 22:20

Precies vanwege al die dingen die jij nu noemt, is er kritiek op Brama. Iemand met deze prestaties, daar hoort een bepaald verwachtingspatroon bij. Ook is was blij dat Brama kwam met al zijn ervaring, maar inmiddels ben ik ook blij dat die niet blijft. Heb mezelf al te vaak in het stadion horen zeggen: 'zo'n bal... je zou meer verwachten van iemand met zijn staat van dienst.' Hij oogt te traag en legt bijna alle ballen breed. Vandaar dat zoveel supporters hier negatief zijn

Dit gaat fc twente eenvoudig winnen. Betere spelers en ze spelen thuis. Paar weken terug won fc twente ook al eenvoudig van fc zwolle.

6 april 2015 om 17:28

Uhmmm PSV 5-0 en PEC heeft Ron jans

6 april 2015 om 17:47

Uhmmmm tegen psv werd een c-team opgesteld

6 april 2015 om 17:59

C-team my ass. Dan hadden ze de hele A-jeugd wel opgesteld.

6 april 2015 om 20:36

Haha, Alleen Tapia werd niet opgesteld, voor de rest speelde het sterkst mogelijke elftal dat ook kon spelen. Alle overige spelers waren geschorst of waren geblesseerd ook ook voor de beker een twijfelgeval.

7 april 2015 om 10:20

Wat veranderd dat aan het team dat op het veld stond Superghost?

6 april 2015 om 18:20

Ik hoop niet dat de spelers van twente het zo zien dan wordt het een drama.twente heeft best een goede kans maar dat heeft PEC ook Pec staat niet voor niets hoger dan Twente dus eenvoudig gaat het niet worden

Help je cluppie dan nog 1 keer! Schiet die bal in eigen doel!

6 april 2015 om 18:04

Maakt niet uit waar hij scoort, want als Wout scoort wint Twente altijd.

6 april 2015 om 18:24

Haha dat is wel een optimistische kijk ja

Ben overigens wel benieuwd met welke spelers FC Twente morgenavond PEC Zwolle tegemoet kan treden. Wel is het voor de club uit Enschede belangrijk dat Hakim Ziyech aan de aftrap staat. En dat diverse andere spelers die zaterdagavond vanwege blessures nog ontbraken, fit genoeg zijn. Overigens verwacht ik dat de trainers het verschil maken. D.w.z. dat de club van Ron Jans het bekerduel in zijn voordeel beslist.

6 april 2015 om 19:11

Wist niet dat beide trainers morgen aan de aftrap staan, de vorige ontmoeting werd ook door schreuder in zijn voordeel beslist. Wie het morgen weet, is jackpot winnaar. Twente heeft inderdaad met blessures te maken. Maar hij heeft spelers gespaard. Aangezien wij in de competitie niks meer kunnen winnen. Is de beker voor ons nu heiliger dan ook. Wie gaat er winnen ik hoop mijn club. In zwolle hopen ze op pec.

6 april 2015 om 20:22

Ziyech zal zeker meedoen Hij was tegen PSV geschorst.ik hoop dat Guiterrez ook minuten kan maken4

Woutje moet aankomende zomer gewoon terugkomen naar Twente. Mokotjo meteen verkopen voor een paar centen.. Valt me behoorlijk tegen...

6 april 2015 om 21:44

Ruilen?

6 april 2015 om 23:35

Nee. Wout is gratis en Mokotjo moet nog geld opleveren. Ruilen zou dus wel erg dom zijn.

6 april 2015 om 23:30

Dan lijkt me dat Mokotjo naar Zwolle toe prima ruil; Jullie blij, wij blij!

Brama was erg goed toen hij functioneel speelde als balafpakker. Na het kampioenschap moest Brama zonodig een rol gaan spelen in de opbouw en dat kan hij niet. Stofzuigen, bal afpakken, afgeven aan de dichtstbijzijnde speler in dezelfde kleur shirt die wel kan voetballen en dan gaan met het team. Dat is Brama pur sang. Maar ja, dat heb ik in het kampioensjaar en het jaar erna voor het laatst van hem gezien. Vandaar ook altijd de tikkies breed, want zodra Brama de lijnen gaat uitzetten dan kom je niet zo ver. Wie dat in zijn hoofd gepraat heeft weet ik niet maar je doet er verstandig aan om dat weer uit zijn hoofd te praten. Morgen hopelijk een winst voor Twente, maar die wordt niet zomaar gepakt. Hopelijk geeft het thuisvoordeel de doorslag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren