Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb twee stappen gemaakt in één seizoen, dat is een supersprint'

Laatste update:

De meest opvallende naam in de selectie van het Nederlands elftal voor de aankomende interlands tegen Ierland, Polen en Oostenrijk is die van Bart Ramselaar. De middenvelder is pas dit seizoen doorgebroken bij FC Utrecht en maakte zijn eerste speelminuten bij Jong Oranje, maar bondscoach Danny Blind wil nu al meer zien van de jongeling en heeft hem opgeroepen.

/

De negentienjarige Ramselaar is daar erg blij mee: “Ik was blij dat ik eerder dit seizoen voor Nederland onder 20 werd geselecteerd”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Daarna kwam ik bij Jong Oranje en nu al bij het grote Oranje. Ik heb twee stappen gemaakt in één seizoen, dat is een supersprint. Daar ben ik wel trots op.”

Ramselaar zegt dat hij ernaar uitkijkt om bij Oranje op het trainingsveld te staan en hoopt dat hij ook daadwerkelijk zijn debuut mag maken. “Het is heel mooi om straks met die grote namen op het veld te staan, maar je moet niet vergeten, dat je daar niet voor niets staat en dat je dat zelf ook hebt bereikt en verdiend”, aldus Ramselaar.

Bart Ramselaar verdient zijn uitnodiging voor het Nederlands elftal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Clasie bijvoorbeeld wordt niet opgeroepen. Waarom Ramselaar dan wel? Puur om hem eens aan het werk te zien? Want Clasie is 25x beter als Ramselaar.

19 mei 2016 om 09:01

Ten eerste gaan we niet naar het ek, dus de beste hoeven er niet in te staan. Juist nu kan je gaan kijken wie er met het ook op wk 2018 een plek in de selectie kunnen krijgen. Ten tweede heeft clasie een andere positie als Bart dus daar hoef je hem eigenlijk niet mee te vergelijken. En ten derde 25 keer beter? Dan heb je Bart niet het hele seizoen zien voetballen.

19 mei 2016 om 09:03

Ramselaar komt net kijken. Clasie is basisspeler bij nummer 6 van de Premier League.

Het is verder wel geen EK. Maar mijn inziens zou je toch met de sterkste selectie moeten spelen. In deze periode zou je toch een team moeten smeden ipv continue anderen de kans te geven.

19 mei 2016 om 09:19

Waarom zou je hem gaan gebruiken wanneer je mensen een kans kan geven en kijken of ze echt waardig zijn voor het Nederlandse elftal, er is nog 2 jaar voordat er een WK is dus kalmeer en laat Blind zijn job doen. Er is genoeg tijd.

19 mei 2016 om 09:29

6 september is de kwalificatie al. Dan moet je er staan. Plus als je kijkt in wat voor poule Nederland zit zie ik Nederland niet snel zichzelf veiligstellen van deelname

19 mei 2016 om 14:11

Clasie heeft nog klachten van zijn blessure daarom is hij niet opgeroepen.niet overal een complot achter zoeken als je niet alle info hebt.

19 mei 2016 om 09:04

Waarin is Clasie precies 25x beter dan?
Ik snap deze oproep wel, draait een constant en fantastisch seizoen nij Utrecht, en zoals je zelf al zegt; ze willen hem aan het werk zien op een hoger niveau.

19 mei 2016 om 09:13

Clasie is basisspeler bij nummer 6 van de PL. Zegt ook genoeg, vind je niet?

Prima als er spelers worden opgeroepen om ze aan het werk te zien. Maar is het niet belangrijk om een goede basis te leggen voor de kwalificatiewedstrijden? Gezien de afgelopen prestaties van Oranje.

19 mei 2016 om 09:31

Is clasie ook niet geblesseerd..?

19 mei 2016 om 09:56

Hahahahaha wat voor pillen heb jij geslikt???

19 mei 2016 om 14:25

Strootman is terug.. Toch een betere verdedigende middenvelder dan clasie. Ramselaar is een aanvallende middenvelder..

19 mei 2016 om 20:31

Strootman was beter voor zijn blessure. Nu is het nog te hopen dat hij zijn oude niveau weet te halen. Mijn inziens staat Clasie dan ook op plek 2 en Strootman op 1.

@fr12jules,

jochie doe jij je gekleurde Feyenoordbril eens af en ga eens normaal redeneren, met je 25x beter. Wordt als club maar eerst 25x beter, wie weet eindig je dan een keer op 5 punten van de nummer 2 i.p.v. 25.

19 mei 2016 om 10:08

Ramselaar draait één leuk seizoen. Clasie was drie seizoenen steunpilaar bij Feyenoord en heeft nu een basisplek bij de nummer 6 van de PL. Is dat een gekleurde bril? Feit is gewoon dat Clasie véél verder is dan Ramselaar.

19 mei 2016 om 10:13

Los van het feit of het terecht is kun je die twee moeilijk vergelijken omdat Clasie een controlerende middenvelder is en Ramselaar een aanvallende.

19 mei 2016 om 10:56

En volgens mij scheelt het een paar jaar? Of zeg ik dat verkeerd?

19 mei 2016 om 11:07

Dat Clasie ook geselecteerd had kunnen worden vind ik ook. Maar ik vind het wel mooi. Waarom als een Bazoer, Tete, Riedewald, Willems (in het verleden), Janssen en ga zo maar door wel geselecteerd worden op basis van "een paar" goede wedstrijden. Kunnen jongens van kleinere clubs dat niet. Ik denk dat dat meer zorgen baart.

19 mei 2016 om 11:09

Als jij in meerdere postings steeds over 25x beter praat, dan is dat niet 1 maar 2 gekleurde brillen. Je vergelijkt appels met peren en je vergeet ook nog dat Clasie geen Feyenoord speler is en misschien nooit meer zal worden, dus waar maak je je druk om zou ik zeggen.

19 mei 2016 om 13:11

@soeplepel, misschien moet jij je eens uitspreken waarom je het niet met hem eens bent? Je zit hier alleen maar te zeiken dat hij een feyenoord bril op heeft, maar ik heb uit jou nog helemaal geen zinnig woord gehoord...

19 mei 2016 om 14:19

@keffie270

voor mensen die begrijpend kunnen lezen is mijn eerste post heel duidelijk.

19 mei 2016 om 14:23

Vandaag ook strootman die ze opgeroepen hebben. Die is in mijn ogen weer 25x beter dan clasie 😂

19 mei 2016 om 20:33

@xantos88

Dat kan, maar dan moet Strootman wel zijn oude niveau weten te halen.

Goed bezig deze man

Totaal twee verschillende spelers. Prima op bepaalde jongens mee te laten doen. Op basis van dit seizoen heeft hij het zeker verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren