Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb mij nooit belangrijk gevoeld bij Milan, dat was niet de afspraak’

Laatste update:

Het avontuur van Fernando Torres in Italië liep uit op een mislukking. De aanvaller scoorde slechts één keer in tien competitiewedstrijden en keerde onlangs terug naar Atlético Madrid. De Spanjaard erkent dat hij niet is geslaagd in San Siro, maar dat de club Milan ook in de spiegel moet kijken.

/

“Ik kwam met bepaalde verwachtingen naar Milan, maar die zijn nooit echt uitgekomen. Ik ging naar Italië om aan spelen toe te komen en om een belangrijke speler te zijn, maar ik heb mij geen moment belangrijk gevoeld”, zegt hij in gesprek met de krant AS. “De ene keer speelde ik wel en de andere keer niet. Dat hadden we van tevoren niet afgesproken.”

“Hoe mijn band met de club is? Die is verder uitstekend en ik koester geen wrok. Maar als je ziet dat dergelijke situaties ook niet meer verbeteren, dan blijf je je ongemakkelijk voelen”, aldus Torres, die in principe voor anderhalf jaar op huurbasis voor Atlético blijft spelen.

Denk jij dat Fernando Torres dit seizoen meer dan tien goals gaat maken voor Atlético?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 februari 2015 om 01:05

Top spelers? Noem 1 topspeler die milan heeft gehaald en niet wordt gebruikt.

7 februari 2015 om 07:02

Alex

7 februari 2015 om 10:53

Dat dwing je toch zelf af met je spel meneertje Torres.

7 februari 2015 om 07:20

Top drie team? Middelmatig spelers, daar haal je geen Europees mee vooral met inzaghi als trainer

Als Simeone zelfs Torres aan het voetballen kan krijgen dan weet je dat hij gewoon NEXT-LEVEL is .
Geen idee waarom hij niet Coach van het jaar werd. Wat hij deed met Atletico was ongekend,met het materiaal dat Duitsland heeft is het geen verrassing. Dat wordt van je verwacht.
Maarja, kan niet wachten tot de derby!
Hoop dat Atletico wint.

7 februari 2015 om 08:14

Het wordt van je verwacht, maar wie zegt ook dat het gebeurd. Je hebt landen als Spanje, Frankrijk, Argentinie enz. Waarvan het ook verwacht wordt maar die winnen het ook niet. Door een goed voorbereiding win je prijzen en niet ALLEEN door een paar goede spelers

Torres gaat vandaag tegen Real ook wel een goaltje scoren. Zoon van Atleti weer in vorm. Kan niet wachten op de wedstrijd.

2 belangrijke goals tegen Real en 1 op het moment belangrijke goal tegen Barca.alle 3 op heerlijke wijzen.zijn nieuwe periode bij Atletico is geweldig begonnen.en dat hebben we allemaal te danken aan de geweldige supporters,geweldige trainer en al de rest rond hem.eindelijk kunnen we weer genieten van een gelukkige Torres die de ballen er terug inschiet.dit is gewoon genieten na enkele kl*te jaren voor hemzelf en zijn fans.hopen dat dit nog maar het begin is van zijn wederopstanding.

Hahaha wat een grap, de eerste matchen starte hij altijd. Maar als je dan helemaal niks laat zien...

7 februari 2015 om 02:08

Alsof je in een aantal wedstrijden je zelf kan bewijzen.. Zo gaat dat in Italie ben je een spits en scoor je een x aantal wedstrijden niet, dan word je meteen op de bank geplaatst. Nooit de tijd geven om te acclimatiseren e.d. . Nooit een fan geweest van de Serie A en zal het nooit worden.. Er is maar 1 team die de deal uitmaakt daar en dat is Juve de rest sukkelt maar een beetje erom heen.

7 februari 2015 om 02:34

Alleen echte spitsen maken het in de serie A. Wie een dozijn doelpunten kan maken daar in een seizoen is een goede voetballer. Daarom neem ik de serie A serieus

7 februari 2015 om 05:13

Immobile is toch het voorbeeld dat je het mis hebt. Wat een drama is dat zeg bij dortmund... Terwijl hij vorig jaar veel scoorde bij torino

7 februari 2015 om 09:38

Heel Dortmund is een drama zelfs reus hummels etc etc

7 februari 2015 om 10:12

Shevchenko bij Chelsea...

Blijft een goeie spits ook al vond ik hem al die jaren niks meer. Zelfs zijn laatste seizoen [2?] bij Liverpool waren niet veel. Moest nooit naar Milan gaan maar dat moest omdat Chelsea een nieuwe spits wou aantrekken en het lukte gewoon niet. De beste man is weer thuis, bij Athletico. Het zou nog leuker zijn als David Villa ook zou terug keren, naar Valencia ofzo waar hij zijn naam en faam maakte. Deze 2 spelers waren toch echt de smaakmakers bij Spanje en zij hebben hun de 1e EK en WK bezorgt.

Je speelde ook ronduit bagger, dus wat wil je? Menez terecht boven torres geplaatst.
Alleen echte goede spitsen maken het in de serie A.

7 februari 2015 om 04:33

ben benieuwd naar je top 5!

7 februari 2015 om 13:53

de spelers die het laaatste jaren hebben gemaakt: Tevez, Ibra,higuain,cavani,di Natale (maar dat was altijd al een topper).
tevez heeft opnieuw naam gemaakt en Cavani heeft de roem te danken aan de Serie A

7 februari 2015 om 07:40

Als je een top 10 maakt van de beste spitsen ter wereld zal Higuaín de enige Serie A speler zijn. Ik zal het maar eens proberen, in willekeurige volgorde.

Ibrahimovic
Van Persie
Higuaín
Benzema
Suarez
Diego Costa
Agüero
Dzeko (al speelt hij niet zoveel)
Lewandowski
Cavani
Rooney

Ieder heeft z'n eigen mening, maar ik kan me niet voorstellen dat er een andere spits uit de Serie A op staat dan Higuaín.

7 februari 2015 om 07:57

Tevez misschien.

7 februari 2015 om 08:47

Je zou een van deze spitsen inderdaad kunnen vervangen voor Tevez ja. Die was me ffe ontschoten.

7 februari 2015 om 09:40

Di natale een laat bloeier maar scoort heel veel iets wat een spits namelijk moet doen

7 februari 2015 om 07:54

Heel Milan speelt bagger. Hij gaat naar Atletico en schopt er gelijk een paar in tegen Real en Barca de beste clubs van de wereld. Misschien zit er iets fout bij Milan ipv bij Torres? Er speelt niemand goed voor langere tijd bij Milan. Menez is een uitzondering maar speelt ook regelmatig minder goed.

7 februari 2015 om 13:55

tuurlijk.. en het lag natuurlijk ook aan chelsea.. kom op he! geluk heet dat daar in atletico en oomdat hij weer thuis is, maar wordt het weer een goede spits? nee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren