Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb met Ajax gesproken en wil ze bedanken, maar ik blijf liever hier’

Laatste update:

Leonardo Balerdi verkast niet naar Ajax. Dat heeft de centrale verdediger van Olympique Marseille donderdag bevestigd. De Argentijn bevestigde wel dat er gesprekken zijn geweest met de Amsterdammers, maar gaf te kennen dat hij liever in Stade Vélodrome wilde blijven spelen. Daar voelt Balerdi zich op zijn gemak.

Op een persconferentie werd Balerdi gevraagd naar de interesse van Ajax. De verdediger bevestigde meteen dat er inderdaad contact is geweest. "Ik heb inderdaad met Ajax gesproken", tekenden diverse Franse media op uit de mond van de Argentijn. "Ik wil ze daar graag voor bedanken, maar heb ze ook gezegd dat ik liever hier wil blijven. Ajax is een topclub, maar Marseille is dat ook en het is respectloos tegenover mijn ploeggenoten en de club om in de winter weg te gaan."

Balerdi ruilde Boca Juniors tussentijds in voor Dortmund en mede door aanpassingsproblemen werd het avontuur in Duitsland nooit een succes. Balerdi koos vervolgens ook voor een verhuurperiode bij Marseille, om vervolgens in 2021 voor acht miljoen euro definitief over te stappen. Ajax reserveerde een transfersom van tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de 1.87 meter lange mandekker, die bij de Fransen tot dusver tot 74 duels kwam. Het vizier moet echter worden verlegd.

Het is nog niet duidelijk welke verdedigers nog meer in beeld zijn in de Johan Cruijff ArenA. Naar verluidt was Abakar Sylla ook een optie voor de Amsterdamse clubleiding. De twintigjarige Ivoriaan van Club Brugge liet zich echter van zijn slechtste kant zien in een uitwedstrijd bij KRC Genk (3-1 nederlaag) met een belachelijke charge voor rust, waar hij slechts geel voor kreeg. In het tweede bedrijf werd Sylla alsnog weggestuurd, wat leidde tot een uiterst bijzondere woedeaanval bij de eenvoudig international.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig maar voor Ajax, dit was Magallan de 2e als je de Argentijnen mag geloven.

19 januari 2023 om 19:51

Ik zou alleen de Argentijnen niet geloven.

20 januari 2023 om 10:23

De signalen vanuit Argentinië over Tagliafico, Martinez en Magellan waren ander telkens in lijn met hoe de transfers uiteindelijk uitpakte.

20 januari 2023 om 10:42

Volgens mij waren de geluiden die vanuit Argentinie kwamen toch vrij accuraat?

Als ik de Marseille supporters hoor en die Franse journalist moeten we hier eigenlijk alleen maar blij mee zijn. Benieuwd of Ajax nog gaat doorschakelen.

19 januari 2023 om 19:03

Misschien gewoon doorschakelen naar de jeugd. Aankopen als Magallan, Sanchez etc zijn verschrikkelijk overbodig gebleken...

19 januari 2023 om 19:27

Die verhalen heb ik inderdaad ook gelezen, kan hier dus ook prima mee leven. Ik vind sowieso dat er wel even een pas op de plaats gemaakt mag worden met alle aankopen. We hebben een vermogen uitgegeven aan nieuwe spelers en die hebben tot nu toe zeer weinig toegevoegd. Ajax heeft de luxe dat het zich dat kan veroorloven, maar ik vind dat de directie wel wat zorgvuldiger mag omspringen met de buffer die de afgelopen jaren is opgebouwd.

Mooi deze slapjanus hoeven we ook niet in Amsterdam. Blijf maar lekker daar. Met zijn " ik heb Ajax gesproken" bla bla! Lekker cool lopen doen. Hij moet blij zijn dat überhaupt iemand bij Ajax zijn naam heeft genoemd. Is helemaal geen goede centrale verdediger. In elk geval niet iemand die Ajax beter maakt.

19 januari 2023 om 19:03

Ben je boos
Pluk een roos
Zet hem op je hoed
Dan is het morgen weer goed

19 januari 2023 om 19:22

Die heeft wat meer informatie gevraagt over de gang van zaken tussen Schreuder en Blind en is meteen afgehaakt.

19 januari 2023 om 19:27

Hoe is dat cool doen? Hij zal dit niet verzinnen. Hij heeft gesproken met Ajax. Heeft daardoor besloten er niet naartoe te willen. Niets geks aan. Marseille is een prachtige stad. Het niveau is vergelijkbaar. Alleen jammer van de supporters daar

19 januari 2023 om 20:34

Toe maar. Wat zal die blij zijn inderdaad zeg. Nou nou

19 januari 2023 om 21:48

Geloof je dat hij met Ajax heeft gesproken? Ik niet. Als hij bij Marseille wilde blijven dan kon zijn zaakwaarnemer het simpel tegen Ajax kunnen hebben gezegd.

Geef hem eens ongelijk, hij zit bij een andere mooie club en speelt in een sterkere competitie. De uitspraak over vertrekken in de winter is denk ik een beetje overbodig, als Manchester City langs kwam had hij zijn koffers al gepakt.

Spijtig voor Marseille en haar fans. Dit is wel de enige manier om mijn club te behoeden van de ondergang!! Spelers die zelf weigeren naar Ajax te komen... wie had dat afgelopen 2 jaar gedacht?

Eindelijk is een keer goed nieuws, zou echt niks toevoegen aan Ajax en een hoop geld kosten.

19 januari 2023 om 19:52

Waarom niet als ik vragen mag?

19 januari 2023 om 20:25

Omdat ze hem in Marseille heel graag kwijt zijn, omschreven als voetballende verdediger maar ook een softie en iemand die elke wedstrijd z'n tegenstander kwijt is door slechte positionering. Niet iemand die zich op gemak voelt met veel ruimte in de rug.

Bedragen ging ook weer richting 15-20M daarvoor moet je toch iets beters kunnen vinden.



Heerlijk in Marseille. Prima stad .... prima klimaat ..... prima club ..... prima salaris. Ga je toch niet naar Ajax 2023 ? Komen in de zomer veel mooiere kansen. En anders lekker je contract uitdienen. Familie op hun gemak. Barcelona misschien leuker ? Vraag maar aan Frenkie. We hebben geld zat, maar daar zijn er meer van .... zo groot zijn "we "inmiddels niet meer ....zie de laatste ronde CL .....zijn veel rijkere clubs in veel warmere landen die de krenten uit de pap vissen.





Oei zegt voldoende als dit soort spelers ajax gaan afwijzen…

19 januari 2023 om 19:25

Wat zegt dat dan volgens jou?

19 januari 2023 om 20:40

Dat ajax niet meer heilig is voor spelers, zelfs niet voor spelers met beperkte kwaliteiten.

19 januari 2023 om 21:00

Ajax is nooit heilig geweest, anders waren Messi en Ronaldo kruipend naar Amsterdam gekomen. Dat Ajax heilig zou zijn komt vooral van mensen die juist niet zo veel op hebben met Ajax.

En daarbij, dit is een speler. Is hij de afgevaardigde van alle spelers? Want dan zou Ajax pas echt een heel groot probleem hebben....

En wij willen jou bedanken!

Geef hem eens ongelijk, bij Ajax is het momenteel niet best.. Ik ben er overigens niet rouwig om dat hij niet bij ons speelt. Als ik de berichten mag geloven was hij niet bijzonder.

Waarom zit Ajax ook achter deze kerel aan. Gelukkig wijst die zelf af want anders was het bestuur van Ajax weer zo dom om 20+ miljoen uit te geven aan een speler waar de Marseille fans niet eens van overtuigd zijn.



Alsjeblieft ajax ... begin desnoods een noodlijn waar liefhebbers hun suggesties kunnen doen ... wij hebben allemaal kunnen lezen dat het geen wonder was bij Olympic ..... duizenden volgers hier hebben blijkbaar betere spelers in het vizier dan dat stelletje daar .... de suggesties filteren, spelers gaan bekijken en zien wat er mogelijk is.hebben de scouts en H2 een echte baan. Wat nou de zaakwaarnemer van Alfred helpt ons bij transfers. Wat nou " dat is heel normaal. "zijn ze nou helemaal van de ratten besnuffeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren