Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supporter eist vertrek van voormalig Ajax-doelwit en gaat in hongerstaking

Laatste update:

Leonardo Balerdi moet het ontgelden bij een supporter van Olympique Marseille. De Argentijnse verdediger, die tijdens de winterse transferwindow nog in de belangstelling van Ajax stond, kreeg zondag een rode kaart tijdens het Ligue 1-duel met Strasbourg. Marseille speelde vervolgens met 2-2 gelijk en lijkt daardoor definitief afgehaakt in de Franse titelrace. Een supporter van L'OM is klaar met de centrumverdediger en eist op opmerkelijke wijze een vertrek.

Balerdi werd tegen Strasbourg na een klein half uur met rood van het veld gestuurd door scheidsrechter Jérémie Pignard, nadat hij een overtreding op de doorgebroken Habib Diallo beging. Marseille kwam in ondertal nog verrassend op een 2-0 voorsprong dankzij treffers van Chancel Mbemba en Alexis Sánchez, maar gaf de zege in de slotfase alsnog uit handen. Jean-Eudes Aholou was vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd tweemaal trefzeker. Door het gelijkspel bedraagt de achterstand op koploper Paris Saint-Germain inmiddels tien punten.

Een supporter van Marseille rekende het gelijkspel vooral Balerdi zwaar aan. De fan verscheen bij het trainingscentrum van zijn club en eiste daar dat de tweevoudig Argentijns international onmiddellijk vertrekt. Hij dreigde zelfs met een hongerstaking tot de verdediger vertrekt uit Marseille. De supporter in kwestie nam ook kartonnen borden mee om zijn onvrede over de mandekker duidelijk te maken. “Balerdi OUT! Stop, de mensen van Marseille willen je niet meer", viel er onder andere te lezen.

Balerdi is dit seizoen een onbetwiste basisspeler onder Igor Tudor. De centrumverdediger miste nog geen competitiewedstrijd voor Marseille. De Telegraaf meldde begin januari nog dat Ajax in zijn zoektocht naar een extra verdediger bij Balerdi was uitgekomen. Hij maakte in 2017 als grote belofte voor zeventien miljoen euro de overstap van Boca Juniors naar Borussia Dortmund. Bij BVB wist Balerdi zijn belofte echter nooit in te lossen, waardoor hij in de zomer van 2020 naar Marseille vertrok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel weer bijzonder dat hier Ajax bij genoemd wordt. Deze speler zal vast ook door meerdere clubs als doelwit zijn aangemerkt, maar VZ heeft het weer voor elkaar om er Ajax bij te halen. Waarom ????

13 maart 2023 om 19:59

Zodat Bobo25 erop klikt

13 maart 2023 om 20:07

En Ducktildo ook

13 maart 2023 om 20:30

En er nog twee keer op reageert ook.

14 maart 2023 om 10:15

Omdat het een Nederlandse site is. Omdat deze jongen Ajax had afgewezen niet zo lang geleden. Genoeg redenen dus om Ajax erbij te noemen. Het is allemaal wat zeg!!!

Originele manier en ook een keer leuk om te lezen dat het zonder geweld kan. Hoop dat de club naar hem luistert, anders duurt het nog lang voordat hij kan eten

13 maart 2023 om 20:13

Origineel misschien wel, maar ik hoop toch ook dat deze actie geen navolging gaat krijgen...

Ja lekker koekwous jonguh

Lekker laten verhongeren. Absurde vorm van entitlement.

Argentijnen staan bekend om hun harde cv’s, ze vergeten wel eens dat ze minder mogen doen in Europese competities dan de Argentijnse

Als dit werkt ga ik dit ook doen bij Ajax, nooit meer Kenneth Taylor!

13 maart 2023 om 22:14

Scoorde toch een leuk doelpunt gisteren

14 maart 2023 om 09:51

@Jaap-Pieter,

Ik kom op 1 Juli 2027 wel een goede bak eten brengen als je dit volhoud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren