Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb maar twintig minuten gekeken, ik heb veertien internationals’

Laatste update:

Maurizio Sarri weigert zich onder druk te laten zetten door de fans, die Callum Hudson-Odoi graag in het elftal van Chelsea zien. De achttienjarige aanvaller moet het bij the Blues vooral doen met invalbeurten, maar maakte vorig weekend wel zijn debuut in het Engelse nationale team. Zijn manager had echter weinig tijd om alleen de verrichtingen van zijn pupil in de gaten te houden.

Hudson-Odoi kwam tegen Tsjechië (5-0 zege) als invaller binnen de lijnen en verscheen vervolgens aan de aftrap tegen Montenegro (1-5 overwinning). Op bezoek in Podgorica was de jongeling goed voor een assist. "Ik heb maar twintig minuten gekeken, ik heb veertien internationals. Ik heb geen tijd om twintig wedstrijden te zien", tekent The Sun op uit de mond van Sarri. "Hij begon niet sterk aan de rechterkant, maar speelde goed op links. Ik weet dat hij liever aan de linkerkant speelt."

Op Stamford Bridge laten de supporters steeds duidelijker merken dat ze Hudson-Odoi aan de aftrap willen zien. "Hij is nog erg jong, maar heeft toch al negentien of twintig wedstrijden gespeeld. De ontwikkeling is goed, waarschijnlijk zal hij komend seizoen 30 of 35 wedstrijden spelen. Met Callum zijn we op de goede weg. Maar ik kan enkel twee vleugelspelers laten spelen en we hebben ook Eden Hazard, Pedro en Willian", vertelt de Italiaanse coach.

Chelsea doet er momenteel alles aan om het contract van Hudson-Odoi te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt in de zomer van 2020 af en Barcelona en Bayern München liggen naar verluidt op de loer. "Ik wil niet dat hij stopt met zich te ontwikkelen. Hij kan een van de besten van Europa worden, maar dan moet hij wel alles moeten blijven verbeteren. Ik denk dat hij sowieso bij ons zal blijven, ongeacht of hij nu al een nieuw contract zal ondertekenen", besluit Sarri.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het behouden en gebruiken van Hudson-Odoi moet bij Chelsea de absolute topprioriteit zijn! Hij is de toekomstige superster, is Engels (dus zal niet snel naar het buitenland willen vertrekken) en de beste buitenspeler, op Hazard na, die we in jaren gehad hebben en dat op 18-jarige leeftijd.. Chelsea moet Hudson-Odoi behouden en koesteren, desnoods ten koste van Sarri!

Ik ben helemaal niet zo van het geforceerd jeugd inpassen, maar vanaf de eerste minuut preseason is duidelijk gebleken dat Hudson-Odoi beter is en aanvallend veel meer brengt dan Pedro of Willian. Het is aantoonbaar in de cijfers en statistieken dat CHO meer brengt, dan is het dus gewoon koppigheid van Sarri dat hij nu weigert om CHO een kans te geven.. Dit soort gevechtjes zijn altijd verkeerd en kosten managers vaak de kop! Zo is het ook gegaan met Conte!

29 maart 2019 om 19:43

Laat hem maar naar Chelsea komen. Hij is van harte welkom en krijgt waarschijnlijk een garantie op een basisplaats. Als Arsenal even die 40 miljoen neerlegt dan zal Chelsea heus wel meewerken.

29 maart 2019 om 19:43

Laat hem maar naar Arsenal komen*

29 maart 2019 om 19:47

Haha ja die gretigheid kan ik me goed voorstellen! Ik denk dat Chelsea helemaal nergens aan meewerkt, maar je zal ooit toch nog eens moeten verlengen met zo’n jongen!

30 maart 2019 om 00:50

Ik zou er niet zo zeker van zijn dat Engelse spelers niet zo snel naar het buitenland vertrekken. CHO heeft ongetwijfeld Sancho, Nelson en Smith-Rowe aan het werk gezien is de Bundesliga..

30 maart 2019 om 10:54

Callum Hudson Odoi heeft dan vast ook wel gezien dat hij dit seizoen meer minuten voor Chelsea heeft gemaakt dan Nelson voor die Duitse club en dat hij ook nog eens een jaartje jonger is. Smith Rowe heeft nog geen minuut gespeeld dus er valt niks aan het werk te zien

Wil nog steeds vertrekken volgens de nieuwste berichten en heeft zijn woord aan Bayern gegeven.. als chelsea hem deze zomer niet wil verkopen dan tekent hij in januari een voorcontract mits hij nog steeds wil komen.
Bayern deed zeer veel moeite voor hem als enige, hij wil allang niet verlengen bij chelsea beter gezegd voor de interesse v bayern.
Het ligt niet enkel aan sarri maar zijn familie & bestuur= botst erg...
ziet er niet naar uit dat hij zal verlengen en heeft nog maar 1 jaar contract

29 maart 2019 om 19:44

* de laatste stand van januari is ook de nieuwe stand... diende in januari een transfer-verzoek in.. zegt heel veel dat hij echt wil vertrekken

14 internationals en vervolgens over 20 wedstrijden beginnen. Volgens mij weet de beste man t allemaal niet meer zo, hoop voor m dat ie de boel nog kan omdraaien. Mr volgens mij heeft hij weinig connectie met deze selectie (op zn lievelingetje jorginho na)

29 maart 2019 om 21:44

Ze spelen meer dan 1 wedstrijd, dus meer dan 14 wedstrijden totaal.

En daar is de koppigheid weer. Het lijkt bijna dat hij het express doet om te laten zien dat hij per se zijn eigen keuze maakt, ook al weet hij zelf dat het niet de beste is. Sarri moet hoe dan ook CHO vertrouwen geven, ook al zouden Pedro en willian nu beter zijn (wat ik niet geloof). Het is echt korte termijn denken en dat kan ervoor zorgen dat jeugdtalenten RLC en CHO vertrekken, zou doodzonde zijn.

Hudson-Odoi gaat gewoon weg. Speelt belachelijk weinig, je hebt een manaher die de ene belachelijke opmerking na de andere maakt omtrent zijn persoon en genoeg toonaangevende voetbalclubs die hem wel speeltijd willen geven. Als je zo'n Willian en in mindere mate een Pedro herhaaldelijk ziet kloten en jij na 4 slechte seconden al moet horen dat je terecht niet speelt, voor wat ga je daar blijven?

CHO moet niet nederig zijn.

Chelsea moet afscheid nemen van deze manager. Hij geeft talenten geen kans en boekt niet de resultaten die je van een club als chelsea verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren