Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb gesprekken gevoerd met clubs uit Zwitserland, Engeland en Duitsland'

Laatste update:
/

Ali Messaoud zet zijn plannen om Willem II te verlaten door. De Tilburgers ondernamen nog wel een poging om de aanvallende middenvelder te behouden, maar wisten hem niet te overtuigen. Zijn vertrekt staat daardoor voor 'negentig procent' vast, vertelt de hoofdpersoon in het Brabants Dagblad.

Willem II kon een optie in het contract van de 24-jarige speler lichten, maar had hem dan meer moeten gaan betalen. Daar zag de club van af. "Intussen heb ik gesprekken gevoerd met clubs uit Zwitserland, Engeland en Duitsland. In die laatste twee landen niet op het hoogste niveau, maar zeker wel mooie clubs", geeft hij te kennen.

Messaoud zegt vooral teleurgesteld te zijn. Boos is hij niet. "Vooral over de manier waarop het is gegaan. Ik heb hier twee prachtig mooie jaren gehad. Ik heb een heel goede band ontwikkeld met trainer Jurgen Streppel." Welke clubs belangstelling hebben getoond, laat de speler vooralsnog in het midden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb nooit begrepen waarom hij weg moest bij AZ ! heeft nooit echt de kans gehad bij Az.

Ik hoop dat hij nog een seizoen in de eredivisie te bewonderen is! ik vind dit een hele goede voetballer!

15 mei 2015 om 18:13

Volgens mij was dit iets met de sportieve verwachtingen van Messaoud waar AZ niet aan kon voldoen. Messaoud wilde speelminuten maken, AZ kon dat niet garanderen, wat opzich ook niet gek is als je bedenkt dat Aron Johannsson destijds werd vastgelegd

15 mei 2015 om 18:58

Hij "moest" ook niet weg. Hij ging zelf weg omdat AZ hem geen speeltijd kon garanderen.

Mmh zal misschien Sion of YB in Zwitserland zijn

15 mei 2015 om 19:38

Lijkt mij een typische Basel aankoop.

15 mei 2015 om 21:01

Basel doet het echt niet zo goed in de CL elke keer door spelers als Ali op te pikken.

Ze hebben op het middenveld o.a. Delgado, Streller en Frei. Iedereen doet nu net alsof Basel alleen een goed team heeft en weinig individueel talent, maar dat is niet zo. Achterin hebben ze bijvoorbeeld Walter Samuel, Xhaka, Safari en Ivanov.

16 mei 2015 om 00:35

Basel slecht in de CL? Je maakt een grapje hoop ik..

Geweldig beleid daar en komen soms groepsfases door, kan je van vele teams niet zeggen, laat staan Nederlandse

16 mei 2015 om 10:11

Nee Basel denk ik niet, gewoon omdat Ali daar nog niet goed genoeg voor is en omdat we al Zuffi & Delgado op die positie hebben

16 mei 2015 om 13:15

Bpreal moet begrijpend leren lezen.

waarom heb ik deze post 2 uur geleden ook al gelezen?

15 mei 2015 om 19:20

en staat ie nu weer bovenaan

15 mei 2015 om 19:32

Ja inderdaad, blijkbaar kreeg dit artikel te weinig hits?

15 mei 2015 om 19:41

Artikel van Clasie over Rutten same story

Ali is vooral teleurgesteld omdat hij vindt dat hij te weinig geld krijgt !!

15 mei 2015 om 20:46

Snap inderdaad ook niet waarom die zegt dat hij teleurgesteld is. Het is al zeker sinds de winterstop bekend dat Willem II die optie niet zou lichten omdat ze dat niet kunnen betalen.

Tweede Bundesliga, derde niveau van Engeland en Zwitserland. Kom op zeg. Hij gaat gewoon tekenen voor de vergetelheid. Wat een misplaatste interessant-doenerij.

15 mei 2015 om 20:48

Hoe kom je daarbij? In de tekst staat hoogste divisie Zwitserland en over Duitsland en Engeland staat er niet bij welke divisie alleen dat het niet de premier league is.

Dertien in een dozijn speler, kan me voorstellen dat je daar niet meer voor wil betalen.

Die jongen is niet echt top maar moet toch een aardige club (middenmoter) kunnen vinden.
Jammer dat hij bij Willem II vertrekt.

Gewoon lekker laten gaan,praatjesmaker.Gewoon een middelmatige speler die puur voor het geld kiest en daarom het buitenland aangeeft.Kan willem 2 beter die kamaci van fc oss halen,veel completere middenvelder dan hem en goedkoper en zou zeker niet misstaan op het middenveld van willem 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren