Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geen klik met Messi. Balotelli en Ibrahimovic, daar heb ik wat mee’

Laatste update:

Mino Raiola heeft de laatste jaren veel naamsbekendheid gekregen. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer heeft bekende profs onder zijn hoede en zorgt volgens die spelers goed voor ze. Vorig jaar regelde hij de overgang van Urby Emanuelson naar AC Milan, iets dat volgens Raiola tot stand kwam dankzij zijn goede relaties bij de Italianen. In een interview met BNR gaat hij dieper in op zijn werk en zijn voorkeuren voor bepaalde spelers.

/

“Ik geloofde altijd in Urby, heb van hem genoten als type voetballer”, geeft Raiola donderdag aan. “Ik zie in hem ook een type voetballer die heel goed bij AC Milan past. En dat blijkt dus ook, want bij Milan zijn ze hartstikke tevreden over hem. De prijs was heel erg goed, dat was echt een buitenkansje. Hij moest weg bij Ajax, zat in het laatste jaar van zijn contract. Ik had een goede relatie opgebouwd bij AC Milan en Urby was het type dat ze nodig hadden.”

“En dan gebruik je die band, die vertrouwensband, om op een aantal dingen te wijzen bij AC Milan”, aldus Raiola. “En dan lukt zoiets. Je moet natuurlijk ook de club kennen, waar je zo’n speler heen wilt brengen. Ik reis gemiddeld 200, 225 dagen per jaar en dat is niet voor toerisme. Dat is gewoon het bezoeken van je spelers en de clubs. Waar willen ze heen, wat zijn hun plannen? Wat dat betreft hebben Juventus en Borussia Dortmund het goed voor elkaar. Bij Barcelona is het allemaal minder geregeld dan men denkt.”

/

Raiola behartigt de belangen van bekende namen als Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Martin Jol en Tonny Vilhena. Superster Lionel Messi heeft hij níet in zijn clientèle, maar dat maakt hem ook niet uit. “Ik ken Lionel Messi niet zo goed, persoonlijk. Maar op het eerste gezicht heb ik geen klik met Messi. Ik vind het een saai iemand. Balotelli en Ibrahimovic, daar heb ik wat mee.”

“Balotelli bijvoorbeeld doet dingen die iedereen zou willen doen, maar niemand dúrft te doen. Hij doet het. Soms vraag je je af wat doe je?. Zoals met het overspuiten van zijn auto, dan vraag ik waarom doe je dat nou?. En dan zegt Balotelli nou, als ik dat nou toch mooi vind. En hij heeft gelijk. Maar als Messi het doet, hoor je niemand hoor. Ik heb wel eens gedacht: is Messi nou zo goed, of Barcelona?”

Ik vind Mino Raiola een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raiola, tja, wat moet je nou van hem vinden... Hij helpt spelers altijd wel naar de top maar heeft tegelijkertijd ook een verschrikkelijk arrogante houding met van die vervelende uitspraken. Ik mag hem niet.
Ik ben blij dat hij Messi niet onder zijn hoede heeft, hij zou zeker proberen om hem naar Rusland te krijgen ofzo.

Messi blijft te lang bij dezelfde club, bedoeld hij...

27 december 2012 om 12:20

haha echt he, aan Messi valt niks te verdien aan de 'badboys' wel

27 december 2012 om 12:41

Daarom heeft Messi ook de meeste sponsor en andere boegbeeld inkomsten ...

Omdat hij niet zoals Balotelli en Zlatan is, wordt hij meteen als saai gezien pff wat een redenering weer van die arrogante man..

27 december 2012 om 12:51

@psvf4n

Sorry hoor, aan Messi valt niks te verdienen?
Jij denkt dat een zaakwaarnemer alleen geld verdient wanneer een speler een transfer maakt? Een speler staat ook een percentage van zijn salaris af aan zijn zaakwaarnemer. De zaakwaarnemer is in dienst van de speler, niet andersom. Ik durf niet meer precies te zeggen hoe veel dat was, maar meen ergens gelezen te hebben dat dat om 5 tot 10 gaat.

Wanneer de zaakwaarnemer voor een speler een toptransfer regelt, krijgt hij inderdaad nog een flinke som extra geld. Maar dat is zijn bonus zoals iedere topman in welke industrie dan ook die zijn werkgever op een hoger niveau brengt.

27 december 2012 om 12:57

kan me goed indenken dat zoveel sponsors Messi willen juist omdat hij zo saai is.

Weinig kans bij hem op negatieve publiciteit.
Saai is niet het juiste woord, perfecte schoonzoon werd zo iemand vroeger genoemd en vind ik zelf passender.

Er zijn teveel goede voetballers die te vaak negatief in het nieuws komen of die qua vorm te wisselvallig zijn.
Je wilt niet als bedrijf een contract voor meerdere jaren sluiten alleen om dan te zien hoe de prestaties van de betreffende speler volledig in elkaar zakken.

27 december 2012 om 17:30

Messi oogt ook saai, en ik geef hem gelijk. Messi speelt goed omdat hij bij Barcelona speelt, hij heeft het alleen nog daar bewezen.
Zlatan heeft bewezen overal te kunnen spelen, dat maakt hem een topspeler.

27 december 2012 om 13:06

Ja oke maar sportief kan Messi niet hoger dan Barca, hij kan misschien naar City en salaris van 50mil verdienen maar Messi is een liefhebber.

Als er ooit een biografie over deze man uitkomt, haal ik hem gegarandeerd. Van pizzabakker in Haarlem tot de bekendste en meest geliefde (onder de voetballers) zaakwaarnemer. Lijkt me geweldig hoe je gewoon met een grote mond je in die wereld kan opwerken.

27 december 2012 om 12:19

Ja en wat een idioten er dus blijkbaar rondlopen

Omdat je onder Messi niet kan delen in de transferkosten, omdat Messi bij Barcelona blijft? Saai iemand, leuk. Hij geeft tenminste 100% aan z'n vak, dat kan je over Super Mario niet zeggen.

27 december 2012 om 12:20

Messi doet alles op talent, echt hard werken hoeft hij niet omdat hij gezegend is met puur talent...

27 december 2012 om 12:32

en toch schijnt hij altijd vroeg op het veld te zijn en laat er vanaf...hij maakt zn uren wel.

werkte balotelli maar eens wat harder...dan zagen we meer van zijn talent

27 december 2012 om 12:57

@pimp-stick:

Wat een onzin zeg, Messi heeft hard moeten werken om te zijn waar hij nu is en minstens net zo hard werken om er te blijven.

27 december 2012 om 14:46

Mensen die denken dat je enkel met talent de top kan halen, die snappen er werkelijk niets van...

27 december 2012 om 15:50

Hoe dom kan je zijn om zoiets te zeggen ! Talent is mooi, heel goed zelfs en waarschijnlijk onmisbaar. Maar talent dat niet onderhouden wordt met hard, heel hard werken is niets !
Met talent alleen kom je er niet. Hoeveel jongens hebben er geen talent maar die er niet kkomen. Wilskracht, doorzettingsvermogen, alles opzij zetten voor je droom, dat is waar het om gaat. Talent is de basis. Met talent alleen kom je er niet !!!

27 december 2012 om 20:52

Als dat de mening van Mino is mag hij die toch uiten? Ik vind Messi persoonlijk ook niets aan, maar ik moet wel gewoon toegeven dat het een fenomeen is. Toch zie ik liever Ibrahimovic of iemand anders die allerlei onverwachte dingen uitvreten.

27 december 2012 om 21:41

Zeg ik dat hij dit niet mag uiten? Ik mag toch ook mijn eigen mening uiten? Daarvoor zijn hier die knopjes met reageren, waar jij nu ook gebruik van maakt.

28 december 2012 om 11:00

Jij valt hem gelijk aan dat zijn mening berust is op het feit dat hij geen centen verdiend aan Messi. Ik verdien er ook geen centen aan ook niet aan Ibrahimovic, maar toch gaat mijn voorkeur daar naar uit.

Sjonge wat word ik toch moe van deze man. Als je heel deze tekst leest, wordt het voor iedereen toch duidelijk dat deze man een iq heeft van een chimpansee.
Vind het werkelijk waar treurig dat voortaan steeds meer voetballers voor deze opgeblazen pizzabakker vallen, die enkel geinteresseerd is om zo snel en zo veel mogelijk geld in zijn eigen laatje te brengen.

27 december 2012 om 12:27

Ik denk zelf dat die gast zich rotlacht, enige wat hij die gast doet is een speler introduceren bij een nieuwe club. Hij belt of plant een afspraak, gaat uiteten ( reis, hotel, eten op kosten van de club ) onderhandelt de voorwaarden en die gast heeft weer een miljoen binnen.

Luxe leven, man wordt wel gehaat bij grootste aandeel van de voetbalsupporter maar geef hem ongelijk.. Hij hoeft hierdoor nooit meer te werken.

Achja wat erg. De man houdt van drukte makertjes a la Ibra en Balotelli. Nou dat is dan duidelijk. Snap niet waarom hij dit de wereld in brengt, Messi blijft waarschijnlijk toch voor altijd bij Fcb... Daarom zou hij hem wel ook niet willen. Want dan levert hij amper geld op.

Laat hem maar lekker een beetje stoken. Raiola doet goed werk, maar niet voor Messi, voor clubhoppers als Ibra !

Ik vind dat Raiola erg overdrijft over Urby Emanuelson..hij heeft zich wel goed ontwikkeld daar in Milaan, maar ik vind het niet echt een Type AC Milan speler.. Voor paar miljoentjes is het wel een goede aankoop maar dat blijft het bji

“balotelli bijvoorbeeld doet dingen die iedereen zou willen doen, maar niemand dúrft te doen..."

Ehm...hoort je eigen badkamer in de fik steken daar ook bij meneer raiola, die alleen de belangen wilt behartigen van spannende mensen?

Het is gewoon een volgevreten lul, Messi heeft hij geen band mee, nee in het verleden heeft hij zich zelf aangeboden als zaakwaarnemer, zag dollartekens in zijn hoofd, maar nee messi trapte er niet in, en daarom trapt hij nu na,

Wellicht is Raiola geen fan van de echte barcelona spelers, om die lang bij hun club blijven zitten, en financieel dus niet aantrekkelijk zijn voor Raiola, die liever spelers heeft als ibrahimovic die na een paar jaar weer voor een dik bedrag de deur uitgaan..

27 december 2012 om 12:22

Alsof of Zlatan weg wou bij Milan en Barca...

Misschien is Messi daarom ook wel gewoon normaal gebleven? Omdat zijn zaakwaarnemer zijn eigen vader is. Raiola heeft meer met Mario en Ibra omdat het "bad boys" zijn. Raiola is ook een soort van bad boy in die wereld. Het is gewoon een harde zakenman en dat zijn geen lieverdjes.

Als je gewoon met beide benen op de grond blijft staan word je soms saai genoemd en soms schijnheilig. Het is ook nooit goed voor sommige azijn zeikerds. Hebben altijd wat te mopperen.

Ik weet wel waarom Raiola geen fan is van Messi. Messi is namelijk een jongen die (waarschijnlijk) altijd bij de zelfde club blijft voetballen. Zo kan meneer Raiola geen winst maken.
Balotelli en Ibrahimovic zijn mannen die wat vaker van clubs wisselen.

Heeft hij opzich wel een punt. Als Messi dingen gaat doen die Balotelli nu doet kijken mensen even raar op en dan laten ze het lekker op zijn beloop, terwijl bij Balotelli er altijd zo'n ophef wordt gemaakt over wat hij doet. Geld maakt dingen mogelijk die je anders nooit had kunnen doen en daar geniet Mario ten volle van denk ik. Daarnaast vind ik dat hij de wereld van zaakwaarnemers wel wat rooskleuriger voor doet komen dan het werkelijk is denk ik. Misschien is hij een uitzondering, maar er zijn ontzettend veel zaakwaarnemers die niks om hun cliënten geven en alleen maar om het geld geven..

Voor een zaakwaarnemer is Messi saai ja, omdat hij altijd bij barca blijft voetballen.
Maar ik vind Messi zeker niet saai als voetballer!!

Niemand is een lieverdje en Messi ook niet. Ik heb het ook met types zoals Balo en Ibra omdat die tenminste laten zien dat ze klootzakken zijn in plaats van dat sneaky onnodig gepest dat Drenthe beweerde dat Messi bij hem een keertje deed.

haha...wat een middelmatig figuur blijft het ook.

Ik denk dat er maar weinig mensen jaloers zijn op het iq en de acties van balotelli.
Op zn hoogst op zn salaris/bankrekening.

Messi doet misschien ook wel waar hij zelf zin in heeft, maar dat zijn gewoon niet zulke opvallende/extreme en in veel gevallen idiote dingen als balotteli.

Wij houden onze kinderen altijd maar voor dat ze op school hun best moeten doen en diploma's moeten halen. Raiola laat zien dat je geen opleiding nodig hebt, maar dat je geluk en slimheid nodig hebt om snel rijk te worden. Dat is natuurlijk niet iedereen gegeven. Hij heeft succes, maar hij kan toch vaak maar beter zijn mond dichthouden over de dingen die niets te maken hebben met het verhandelen van spelers, want dan blijkt ineens hoe onderontwikkeld deze man eigenlijk is. Over handelen prima, maar laat hij bij die ene leest van hem blijven.

27 december 2012 om 12:59

Ach als hij in het bedrijfsleven zou zitten, zal hij ook snel door de mand vallen. Puur en alleen omdat de mensen die hij vertegenwoordigt de macht hebben bij clubs kan hij goed onderhandelen.. In het normale bedrijfsleven liggen de verhoudingen heel anders, en houden ze niet van dit soort gladjakkers.

27 december 2012 om 13:19

onzin. In het bedrijfsleven stikt het van de snelle jongens met de mooie babbels. Alles draait daar om verkopen. Zou mij niets verbazen dat in het bedrijfsleven meer van dit sorot types rondlopen dan in de voetballerij

27 december 2012 om 20:46

@villain In de randstad is dat zo, in het Noorden waar ik vandaan kom is dat veel minder. Als je bijvoorbeeld in hetzelfde accent praat als degene die tegenover je zit heb je sowieso een streepje voor op gladjekkers uit het westen.
Het draait meer om op één lijn te zitten, en speelt de gunfactor meer een rol.
Als je hier met een arrogante houding aan komt zetten, moet je wel heel wat te bieden hebben word er in zee met je gegaan.

27 december 2012 om 20:48

@ Infama,
Beetje zinloos hè om als vertegenwoordiger een afspraak te hebben met de koffiejuffrouw.

Blaaskaak.. Messi is te nuchter om zo iemand als zaakwaarnemer te hebben, daarom is Messi zijn vader gewoon zijn zaakwaarnemer

De meeste slaan hier echt de plank volledig mis, als zaakwaarnemer krijg je niet alleen geld als een speler verhuist naar een andere club, maar de speler moet ook bepaald percentage van zijn loon afstaan aan zijn zaakwaarnemer, dus dan is Messi juist de perfecte speler die je onder je hoede kan nemen!!, Hij verdient uitstekend (jij dus ook!), je hoeft (bijna) geen gesprekken aan met andere clubs, omdat hij toch niet vertrekt.

Geef mij 1 speler zoals Messi en ik verdient genoeg om ruim van te leven!

27 december 2012 om 13:34

Dus.. als ik het goed begrijp doe je liever niks voor veel geld, dan weinig voor heel veel geld?

27 december 2012 om 16:40

Als ik kon kiezen tussen veel geld verdienen en iets rustig doen dan veel werken en heel veel geld verdienen Ja!!

Waarom zou je 20 miljoen per jaar extra op je bank willen hebben terwijl je van 1 miljoen per jaar ook goed kan leven!? Tuurlijk als je 20 hebt dan koop je nog een extra vakantiehuis en een leuke auto, maar kijk naar sommige voetballers (van der Meyde, Ballotelli) die worden helemaal doorgedraaid en willen alleen maar meer en meer hebben, laat mij het dan maar met 19 miljoen minder doen hoor!!

Zijn mening en dat mag, ik ben juist van mening dat Messi een voorbeeld is voor de kleine kinderen, net zoals Xavi en Iniesta. Beschaafde mensen die echt een voorbeeld geven, Ibra is een geweldige voetballer maar voor mij persoonlijk geen voorbeeld vanwege zijn attitude en gedrag.
En dit staat los van eventuele schwalbe's van de barca kids, maar puur op het gedrag in de media en op het veld.

En ik ben alles behalve een Barca fan.. dus geen voorkeur.

Wat denigrerend doen we toch weer allemaal over die man zeg. We kunnen wel commentaar hebben op hoe die alles voor elkaar krijgt. Maar hij doet het toch wel even als het zon idioot was en als het allemaal zo makkelijk is waarom zitten wij nog achter onze pc meningen te geven in plaats van in de miljoenen te zwemmen. Ik ben eerlijk gezegd wel blij met hem eindelijk iemand in de voetbalwereld die gewoon eens fatsoenlijk ze mond opentrekt.

Ik zie ook liever een Zlatan of Balotelli op het veld staan als een Messi. Natuurlijk is Messi de beste van allemaal. Maar ik heb ook totaal niks met spelers zoals Messi waar eigenlijk nooit iets aan op te merken is. Natuurlijk wat Messi doet is geweldig en heeft ook de instelling die een voetballer moet hebben. Maar toch heb ik liever spelers die wat meer van het padje af zijn. En nee die rare overtredingen zoals iemand op zijn hoofd gaan staan moet je natuurlijk achterwegen laten

En als hij Messi wel onder zijn hoede had dan was het een geweldig persoon, en als hij Ballotelli niet had dan had hij daar niets mee.
Die vent die lult maar wat, wat kan hem het ook schelen. Het is totaal niet interresant wat hij te melden heeft.
Wat een volgepropte hooibuik.

Zo een vieze man, ja die heeft liever rare figuren om zich heen he. Messi is veel te veel de ideale schoonzoon voor hem.

of messi zo goed is? ik zou zeggen ga een keer lekker langs bij camp nou en vergelijk hem met zlatan of balotteli..

Ik zou als zaakwaarnemer ook meer hebben met spelers die veel verdienen en problemen veroorzaken, zodat je om het jaar een andere club kunt vinden, mooi ff nieuw huisje kopen van het transfergeld.

Het zou me niets verbazen als Raiola gewoon ontzettend baalt dat hij Messi niet vertegenwoordigd en nooit voor een flinke zak geld heeft en zal kunnen onderbrengen bij een andere club. Dan maar persoonlijk worden en wanhopig proberen Messi tot een overgang te prikkelen.

Hoe kan je hem een vervelend iemand vinden als er nog altijd van Gaal en Cruijff zijn. Beste in zijn vak deze man. Wees blij dat hij Urby naar toch wel een topclub heeft gebracht. Maar nee.

Messi is inderdaad een nogal saaie speler. Hij represent het Barcelona van dit moment eigenlijk. No nonsens, een beetje de bal rond tikken en dan scoren. Wel heel effectief natuurlijk, maar ik vind er niet veel aan om naar te kijken. Het verveeld na een tijdje!

wat hij wilt zeggen is hij wilt cliënten die allemaal fratsen uithaalt, omdat Messi dat niet doet is hij saai, naja al wilt hij cliënten die fratsen uithaalt succes ermee hij is zelf ook geen lieverdje.

Volgens Raiola hebben Juventus en Dortmund duidelijke plannen en weten deze clubs goed waar ze heen willen en is dat bij Barcelona heel wat minder.

Jammer dat de man "a" zegt maar geen "b" want ik zou echt wel graag eens van deze man gehoord hebben waaruit volgens hem dan moet blijken dat Barca zomaar wat doet zonder dat het eigenlijk weet waarheen het moet leiden.

De man laat een ballonnetje op maar daarna volgt er niks, de grote leegte.

Bij Barcelona zal hij naar mijn bescheiden mening geen voet aan de grond krijgen en dat zal hem allicht vreselijk irriteren dat de club die velen als maatstaf nemen hem niet lusten.

Messi is saai. Goed dat een type als hem Messi als saai bestempelt, ik zou me zorgen beginnen maken als een sujet als Raiola Messi als een toffe gozer zou neerzetten.

Vind Mino helemaal geen sujet. Hij heeft het ver gebracht, spreekt 7 talen. En is de beste zaakwaarnemer die je je als speler kunt wensen. Hij is recht door zee, dat kun je van veel mensen in het bedrijfslven niet zeggen. Al helemaal niet van de Rutte 's A zeggen en beloven, B doen. Mino Raiola, ik vind hem geweldig, de beste in zijn vak!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren