Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb er veel liefde gekregen en zou heel graag terugkeren in Eindhoven’

Laatste update:

Nicolas Isimat-Mirin vertrok ruim een jaar geleden bij PSV. De centrale verdediger, die momenteel door Besiktas wordt verhuurd aan Toulouse, denkt nog vaak terug aan zijn tijd in het Philips Stadion en hoopt op termijn weer terug te kunnen keren in Eindhoven.

“Ik heb nog geen afscheid kunnen nemen in het stadion, maar ik zal ook nooit afscheid kunnen nemen van PSV. Het is onderdeel van mijn leven en ik hoop ooit weer in Eindhoven te zijn”, vertelt hij via de officiële kanalen van zijn voormalige werkgever.

“Ik heb veel liefde gekregen van de fans, dat waardeer ik heel erg. Ik zou heel graag terugkeren in Eindhoven of omgeving. Helemaal als ik klaar ben met mijn carrière. Nederland is een heel mooi land om te wonen. Ik zou in ieder geval terug willen keren in Brabant”, gaat hij verder.

“Ik ben daar volwassen geworden als mens, maar ook als speler”, blikt hij terug op zijn periode bij PSV. “Ik heb daar veel nieuwe vrienden gemaakt. Met de staf en ook met de fans. Ik kon daar heel goed leven. Het was een prachtige periode, met veel mooie herinneringen. Ze hebben altijd heel goed voor mij gezorgd, het is een fantastische club.”

Zie jij Nicolas Isimat-Mirin als speler nog terugkeren bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele leuke jongen op persoonlijk vlak, je gunt zo'n jongen de wereld, maar toch vrij beperkte speler voor Psv.

18 april 2020 om 14:41

Is hier beetje warm he !

Pjeeesjeeeveee dit is echt zo een typische speler, die ook door fans van andere clubs op handen werd gedragen. Al dan niet helemaal om zijn voetbal kwaliteiten, maar om zijn enorme positiviteit en humor.😅

18 april 2020 om 14:50

Haha echt hè! Sommige spelers hebben dat nu eenmaal. Interviews met hem waren altijd genieten.

18 april 2020 om 15:00

Klein beetje warm hier, snikheet!!😅

18 april 2020 om 15:24

Zeker Kevin, dat heb je of dat heb je niet. Zijn hele instelling en houding was erg aangenaam en bovenal hilarisch. En inderdaad die interviews van hem waren oprecht en hilarisch.

18 april 2020 om 15:34

Hahaha Madrid, dat interview had ik ook gezien. 👌🏾

18 april 2020 om 20:06

Hahahah daar lig ik nog steeds dubbel om. Is warm hier jonge hee.🤣

18 april 2020 om 17:29

Inderdaad een hele positieve uitzondering op de regel. Toch was ik niet rouwig dat hij naar Turkije vertrok. Niet de meest betrouwbare centerback en daar lopen er nóg teveel van rond momenteel.

18 april 2020 om 21:18

Gomes ja, ik begrijp wel wat je bedoelt. Uiteindelijk wil je natuurlijk een topspeler achterin, het was perfect geweest als hij Alex kon doen vervangen. Maar zijn talent was echt zeldzaam, wat ergerde me op vreselijk aan het Braziliaanse blok Alex en Gomes. 😅

Prachtig mens, veel goede kwaliteiten laten zien maar ik zie hem niet de dragende speler zijn die zijn ervaring in een jongere ploeg inzet.

come on peesjevee, come on peesjevee. zal het nooit vergeten

Precies dat. Echt een teamspeler en sfeermaker in de kleedkamer volgens mij. Hoe verloopt zijn carrière na PSV op voetballend gebied??

Dat met die erwtensoep: real quality for progression of the game haahah. Hou je van de nederlandse keuken? En hij: I like bami, I like Nasi, I go to Rotishop ahahah geweldig

Isimat: “Ja was kut, de injury of Locadia..”
Jan Joost: “Wat was het?”
Isimat: “was kut”
Jan Joost: “euh waardeloos inderdaad ja.”

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren