Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb de club gevraagd wat er betaald moet worden om mij te halen'

Laatste update:

Ramon Voorn heeft de clubleiding van Fortuna Sittard laten weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De middenvelder is niet blij dat de club bepaalde afspraken niet is nagekomen en de achttiende plaats in de Jupiler League speelt ook een rol in zijn beslissing.

/

Voorn, 27 jaar, wil de haalbaarheid van een transfer bespreken, omdat zijn ontwikkeling als profvoetballer in het gedrang komt. “Ik wil het maximale uit mijn carrière halen en dat lukt in de huidige situatie niet bij Fortuna”, vertelt de aanvoerder aan 1Limburg.

Voorn heeft in Sittard nog een contract voor anderhalf jaar, waardoor er bij een vertrek een afkoopsom op tafel moet komen. “Ik heb de club gevraagd welk bedrag een geïnteresseerde club moet betalen om mij over te nemen.” Voorn startte zijn loopbaan bij MVV en maakte in de zomer van 2007 de overstap naar Fortuna.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het heel raar dat ik nog nooit van deze man gehoord heb ?
Ken aardig wat spelers uit de JL maar deze komt nooit voorbij, is er interesse voor hem ?

23 december 2014 om 09:42

Zoon van Cooky voorn, assistent van van marwijk bij oranje..

23 december 2014 om 09:48

Dat is heel fijn voor hem, maar is het ook een topspeler voor de JL ?

23 december 2014 om 12:06

Alleen bij Jong Ajax staan al zo veel betere spelers dat jouw opmerking echt pure onzin is

Het is jammer dat hij vertrekt. Maar 1.5 jaar geleden heeft hij voor 3 jaar bij getekend en wij als supporters wisten toen al, die drie jaar zal die niet volmaken. Hij is op leeftijd en wilt graag die stap maken. Benieuwd wie hem ophaalt en wat het ons oplevert.

Het is wel onze aanvoerder.

23 december 2014 om 10:39

Dit seizoen valt hij ook niet op. Alleen onze keeper , Kaya.

Spijtig dat we zelf een prut seizoen hebben, dus Voorn niks te bieden hebben...

Maar wat had ik Voorn graag erbij gehad, zeker op ons fysiek zwakke middenveld.. en hij is een Sjeng dat is natuurlijk al helemaal geweldig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren