Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb bij Inter maar niets gezegd over die 10-0 nederlaag bij PSV’

Laatste update:

Stefan de Vrij keert volgende week terug op Nederlandse bodem. Met Internazionale gaat de verdediger op bezoek bij PSV, dat in de Champions League van start ging met een 4-0 nederlaag. De Vrij bewaart niet al te goede herinneringen aan het Philips Stadion: de 10-0 nederlaag in 2010 staat de voormalig aanvoerder van Feyenoord nog in het geheugen gegrift.

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt De Vrij dat een uitslag als 10-0 niet gauw zal voorkomen in de Serie A. De spelers van Inter waren al 'oprecht verbaasd' toen de Kroatisch internationals Marcelo Brozovic, Ivan Perisic en Sime Vrsaljko eerder deze maand met 6-0 werden afgedroogd door Spanje. "Ik heb maar niets gezegd over die 10-0 van toen. Als ik eraan denk, doet het trouwens nog altijd pijn. Al zijn we acht jaar verder", vertelt De Vrij.

De 26-jarige mandekker is een andere speler dan toen, geeft hij aan. De Vrij beschrijft het Feyenoord van toen als 'heel erg jong en heel erg naïef'. De 36-voudig international van Oranje is gegroeid in Italië, waar hij heeft geleerd dat een centrale verdediger áltijd het centrum moet verdedigen. "In Nederland geeft de centrale verdediger vaak rugdekking, stapt uit naar de zijkant. Hier zeggen ze: daar wordt het doelpunt niet gemaakt. In Italië moet je letterlijk het doel blijven verdedigen als de bal binnen dertig meter van het doel komt."

De Vrij ziet uit naar zijn terugkeer in Nederland. "De familie hoeft niet ver te reizen om te komen kijken", weet hij. De 2-1 zege op Tottenham Hotspur van de eerste Champions League-wedstrijd geeft vertrouwen, maar De Vrij verwacht geen gemakkelijke avond tegen PSV. "Nee, we rekenen ons zeker niet rijk. PSV heeft een prima ploeg, dat zag je tegen Ajax nog maar eens. Jongens als Steven Bergwijn en Hirving Lozano kunnen schade aanrichten, hoor. En Luuk de Jong is een gevaarlijke spits, ik ken hem uiteraard van de trainingen bij Oranje."

Pakt PSV minstens een punt tegen Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt een interessant wedstrijd. Inter is heel wisselvallig en PSV is in vorm. En ik heb zo een gevoel dat we weleens kunnen verliezen in Eindhoven..

29 september 2018 om 09:26

Ik heb er ook geen goed gevoel bij eerlijk gezegd. Inter heeft namelijk voorin niet de bewegelijkheid om PSV op haar zwakte te pakken, en heeft het tegen de op papier ‘makkelijkere’ tegenstanders als jaren lastig.

Was toch wel nadelig dat Inter nog net won van Spurs. Maakt de 3e plek weer lastiger en woensdag word gelijk heel belangrijk. De 3 punten moeten in Eindhoven blijven!

29 september 2018 om 09:20

Je moet woensdag winnen anders ben je al bijna kansloos.

30 september 2018 om 09:47

Als Tottenham verliest tegen Barca dan zie ik Psv wel zeker in de EL, afhankelijk van een goed resultaat tegen Inter...cruciale pot.

Leuk artikel in het AD. Mooi om te zien dat De Vrij zich altijd verder heeft willen ontwikkelen. Zat ook bij Your Tactical Analyst, mooi initiatief!

Tegen Inter thuis winnen en tegen Tottenham minstens 4 punten halen, anders is het helaas. Geloof niet dat ze Inter uit een punt halen. Psv net als tegen barca veel kansen creeren!

Dat was een memorabele wedstrijd. Hoe kan het ook anders 10-0 op 10-10-2010 en de wedstrijd uitgespeeld met 10 man. Uitgerekend maakte Wijnaldum met zijn spelersnummer 10 de 10de goal voor PSV. Volgens mij was het ook nog eens de 10de speelronde van het seizoen.

29 september 2018 om 11:19

Wel veel tienen maar de wedstrijd is gespeeld op 24-10-2010. Tiende doelpunt werd gescoord door Lens met rugnummer 9.

29 september 2018 om 12:39

@eddie69 zo vers zat het dan toch niet meer in m’n geheugen het was inderdaad op 24 oktober maar wel de 10de speelronde en Gini speelde natuurlijk nog bij Feyenoord.

""..De 36-voudig international van Oranje is gegroeid in Italië, waar hij heeft geleerd dat een centrale verdediger áltijd het centrum moet verdedigen. "In Nederland geeft de centrale verdediger vaak rugdekking, stapt uit naar de zijkant. Hier zeggen ze: daar wordt het doelpunt niet gemaakt. In Italië moet je letterlijk het doel blijven verdedigen als de bal binnen dertig meter van het doel komt."...""

Vind het zelf vervelend om daarop terug te komen maar wat heeft Blind eigenlijk geleerd in de PL...hij heeft daar m.i. niets geleerd, sterker nog ik vond hem bij Ajax indertijd een betere verdediger, ondanks minder ervaring en qua leeftijd.
Ik heb een voorkeur voor een Oranje achterlinie van Akè, de Ligt, van Dijk en de Vrij eventueel afhankelijk van het middenveld en vorm aangevuld met van Aanholt, Mensah of een jeugdtalent.


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren