Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had grote twijfels of het me zou lukken om voor Barcelona te spelen’

Laatste update:

Yerry Mina is gepresenteerd bij Barcelona. De Colombiaanse verdediger, voor 11,8 miljoen euro overgekomen van Palmeiras, is trots om zich speler van Barcelona te mogen noemen en hoopt op een succesvol dienstverband. "Ik wil gewoon veel leren, grote prijzen winnen en deel uitmaken van deze groep", zegt de nieuwste aanwinst in onderstaande video.

Verwacht je dat Yerry Mina dit seizoen een basisplaats verovert bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik ben heel erg benieuwd naar zijn prestaties. Het is toch altijd wel een kleine gok om een speler uit een heel ander werelddeel te halen. In eerste instantie had ik ook niet veel vertrouwen in Paulinho, maar dat is ook verrassend goed uitgepakt.

Mijn gevoel over deze jongen is erg positief! Jong, sterk en groot, super inspeelpass en vrij snel, goedkoop opgepikt en scorend vermogen. Iemand die een enorm vrolijke uitstraling heeft en lang gedroomd heeft om voor ons te mogen spelen. Ben echt benieuwd!

Toch wel een imposante verschijning tijdens zijn presentatie vanmiddag. Tijdens zijn eerste ontmoeting met zijn toekomstig teamgenoten zag je al dat wanneer Ernesto Valverde bij Lionel Messi op de schouders zou gaan staan ze Yerry Mina net in zijn ogen aan kunnen kijken. En wat je bij spelers van die lengte vaak ziet is dat ze zich nogal houterig voortbewegen en er een beetje zoals Peter Crouch (een sprietje) uit komen te zien. Dat is bij deze jongen niet het geval, hij is gewoon 1,95 meter aan pure spiermassa. Die zet je niet zo makkelijk aan de kant. Zag afgelopen week een filmpje langskomen waarin hij twee teamgenoten tijdens de viering van zijn doelpunt bij Palmeiras zonder problemen tegelijkertijd de lucht in tilt.

Maar wat me vanmiddag vooral opviel was zijn rustige voorkomen. Spelers als Coutinho en vele andere sterren houden angstig een balletje hoog, krijgen hun Audi en duiken dan snel de catacomben in. Yerry Mina niet. Colombiaans Catalonië was voor hem naar het stadion gekomen en hij waardeerde dat duidelijk. Probeerde een truc tijdens het hooghouden, gooide er een dansje uit, nam uitgebreid de tijd om iedereen te bedanken voor hun tijd en als klapstuk komt het volgende. Blijkbaar was er bij de eerste fotosessie een fan over de hekken geklommen om met hem op de foto te gaan. Hij werd weggevoerd door de beveiliging, maar Yerry Mina haalde de fan terug om uitgebreid met hem op de foto te gaan. Ja, dan weet je wel hoe je een goede indruk moet maken.

Ook al hebben we hem nog geen minuut zien spelen in Europa... Het is wel tekenend dat hij samen met Messi en Suárez het veld op kwam tijdens de training. Er zijn genoeg nieuwe jongens die ongemakkelijk bij de groep gaan staan en bijvoorbeeld zoals Dembélé alleen contact hebben met landgenoten Umtiti en Digne. Ja, dan kom je wel even binnen. Dan wordt je sneller geaccepteerd in de groep. Dan heb je toch wel even wat meer krediet dan degenen die zich afzijdig houden.

14 januari 2018 om 10:38

Hij spreekt natuurlijk ook Spaans denk dat ook een voordeel is voor hem om je sneller thuis te voelen.

@ guaporta ... ben het niet eens over dat Dembele zich alleen met zijn landgenoten afzijdig houdt. Hij s frans talig en dan zoek je de plek op waar je ih begin het meest op je gemal voelt. Yerry Mina is van Columbia, waarom denk je dat hij met Messi en Suarez het veld opkomt ? ... juist ja het zijn allen zuid amerikanen spreken dezelfde taal... dus dan gaat dat ook n stuk makkelijker in de omgang ene vertrouwelijker. De grote spelers , allen spaans sprekenden begrypen je direkt en natuurlijk de fans ook.
Maar voor de rest moet ik je wel gelijk geven, voor zo n grote gespierde speler oogt Yerry Mina zeer lenig en soepel. Iknhad graag dat Barcelona Liverpool had afgetroeft met Virgil van Dijk. Maar dese aankoop is prima, ook qua prijs .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren