Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had gedacht dat Neville op zou stappen, ik dacht dat hij oprecht was!’

Laatste update:

Valencia incasseerde woensdagavond een mokerslag in de Copa del Rey-ontmoeting met Barcelona. Los Che kregen een pak slaag van jewelste (7-0) in Camp Nou en Santiago Cañizares zag het met afgrijzen aan. De oud-keeper van de Spanjaarden had gehoopt dat trainer Gary Neville meteen na afloop zijn ontslag bekend zou maken, maar dat gebeurde niet.

/

“Het verlies van Valencia van vanavond is de ergste nederlaag die ik ooit heb gezien sinds ik kan nadenken”, sipte Cañizares na afloop op Twitter. “En de manier waarop valt ook niet te vergelijken met de verliezen tegen Karlsruher SC (7-0 in 1993) en Salamanca (4-0 in 1995). Ik hoopte dat de trainer zou opstappen en zijn excuses aan zou bieden. Misschien ben ik naïef, maar ik ben verrast dat hij het niet deed. Ik dacht dat hij oprecht was!”

“Als de sportief directeur nu vertrouwen houdt in Neville, zoals hij maandag nog zei, dan stelt me dat teleur”, vervolgde Cañizares zijn beklag. “En als hij nou tegen ons gelogen heeft en Neville morgen alsnog wegstuurt, en de clubleiding het niet doet, dan is het beter dat hij zelf ook zijn spullen pakt. Wat nog erger is dan de nederlaag is dat Valencia niet eens knokte. Dat geeft iets aan van wat deze spelers doen als er echt problemen komen.”

HIGH FIVE! Luis Suárez maakt er VIER, Lionel Messi maakt er DRIE... Barcelona 7, Valencia 0. #pijnlijk #barval #copadelrey

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Had Gary Neville meteen moeten opstappen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja.. een Engelse trainer aanstellen. Was het Valencia niet opgevallen dat zelfs de Engelsen daar niet aan beginnen?

4 februari 2016 om 08:09

Deze gast moet opstappen!! Kan niet anders.. Zijn aanstelling was al vreemd, dit om de belangen van de eigenaar en neville zelf!!!

Valencia (topclub) moet oppassen dat het niet in de gevarenzone komt

4 februari 2016 om 16:22

Was logischer geweest als ze zijn broer, Phil Neville, aanstelden. Is ook een Engelsman, maar was assistent van Valncia dus kent de club en het Spaans voetbal. En heel veel mensen vergelijken deze aanstelling met die van Zidane, maar Zidane kent het Spaans voetbal en Real Madrid, was al jaren assistent en heeft het tweede team nog een jaartje gecoacht, wat wil je nog meer. Phil Neville was logischer geweest, omdat hij assistent was, maar wat doet Valencia. Die stelt doodleuk Gary aan.

4 februari 2016 om 08:12

Het zou echt geweldig zijn om daar Benitez te zien. Ben benieuwd of het gaat gebeuren. Imo heeft Valencia een prima selectie, daar kan Benitez veel meer uit halen dan deze Neville.

4 februari 2016 om 12:22

Villas Boas mssn wat voor Valencia?

4 februari 2016 om 16:23

Of Pellegrini, maar die gaat waarschijnlijk naar United of Chelsea, iig blijft ie in de PL.

4 februari 2016 om 21:31

Als het een Engelsman moest worden, moest het Phil Neville zijn. Phil kent het Spaans voetbal en de club en is assistent en snap daarom de aanstelling niet van Gary.

Als je ziet dat Valencia amper fouten beging terwijl ze zo afgeslacht werden, dan kun je inderdaad wel vragen stellen bij hun strijdlust en instelling, toch zaken waarop een trainer mag aangekeken worden.

Wat Neville nu overkomt als voormalig analist (en hij was blijkbaar een heel erg goede), zet meteen ook het relatieve van al die gewezen voetbalgrootheden die hun mening komen geven in perspectief.

Ze praten of achteraf wanneer ze het resultaat al kennen en zeggen dan hoe het wel zou moeten of ze worden eigenlijk zelden of nooit geconfronteerd met hun uitspraken van voor een wedstrijd.

Mijn oma wist het al : je bent altijd slimmer als je van de markt terugkomt en ook nog : de beste stuurlui staan aan wal.

Trainer of analist, ik denk dat Neville nu wel weet wat het makkelijkste is.

Moet wel zeggen dat ik Barcelona nog maar zelden zo een waanzinnig hoog niveau heb zien halen ; ik denk dat tegen het Barcelona van gisteren alles en iedereen kansloos zou zijn geweest.

4 februari 2016 om 08:27

Dat vond ik dus ook , Valencia maakte niet heel veel fouten alleen Barcelona stond er zeer dicht op dat de bal gewoon nergens heen kon voor Valencia. En dan ook nog een rode kaart die niet gegeven mocht worden want als je goed de herhaling kijkt zie je dat Messi heel makkelijk naar de grond ging. Als barca op deze manier verder gaat is het niet te stoppen

4 februari 2016 om 12:54

Lol really Kosso? Onterecht penalty en Messi die duikt? Wat voor wedstrijd heb jij gekeken dan? Zonder die rode kaart werden ze als nog kapot gespeeld. Het stond al 3-0 en had makkelijk 5-0 kunnen zijn voordat de rode kaart werd gegeven for your info.

Santiago kan zich beter druk maken om z'n parfumflesje, niet dat die weer op zijn voet valt... Met dit Valencia valt geen eer meer te behalen (met deze trainer helemaal niet).

Helaas is dit een van de zeldzame keren dat ik Barca niet kan kijken, maar ik geloof meteen dat er een bijzonder hoog niveau gehaald is. Echter denk ik ook wel dat het krijgen van de rode kaart Valencia naar de slachtbank heeft doen lijden.
Neville is niet de man, heb ik als een grap gezien dat men deze man heeft aangesteld. Het enige wat men kan doen is heel snel Benitez benaderen en deze man een carte blanche geven om van Valencia weer een geduchte ploeg te maken. Sevilla, Valencia, beide zijn in mijn ogen absolute topploegen naast de momenteel gevestigde 3. Zonde dat het nu zo moet lopen en tsja die beste voorzitter? mag zich in een heel diep donker hoekje verstoppen.

Zulke Trainers zijn nog onervaren die moeten nog ervaring op doen. niet bij een club als valencia
dit is wel dramatisch voor hem en voor de club historie. die verdiend valencia niet.
en het spel zelf leek nergens op, het leek wel of de wedstrijd omgekocht zou zij.

Als de directeur Neville niet ontslaat is die peroxide ballerina teleurgesteld, maar als hij m wel ontslaat moet ie zelf ook gaan. Je kunt weinig goed doen dan.

Ik heb de wedstrijd opgenomen, moet m nog zien, maar wat een uitslag weer.. Fijn dat alles bij Barca nu zo klikt net voordat ze naar London komen.....dat wordt echt een afstraffing van jewelste.

Ondanks de zware nederlaag: Als je toekomst afhangt van een wedstrijd tegen Barca.. Dan houden maar heel erg weinig trainers hun baan.. Tis niet de eerste keer dat Barca een grote club de grond in boort, Bayern en Duitsland hebben het daarnaast ook gedaan... Je kan dan als Valenciazijnde, in dit geval, jezelf voor de Barca trein gooien zovaak als je wilt, maar die trein stopt niet.

Ik kijk echt uit naar de dag dat Neville weer achter zijn schermpje andere managers zit te beoordelen. Wat heeft hij aan geloofwaardigheid verloren zeg

Mooi dat hij het moeilijk heeft. Altijd een grote bek over LvG...

quote van neville op 15-4-2015: "
You see teams go to the Nou Camp and get beat 5, 6, 7-0. Barca are a good side, well they're a great side. but if I was involved with a team who got beat 7-0 there I wouldn't be able to look my family in the eyes anymore"

Die wil gewoon zn zak geld meepakken, zoals sierd al terecht opmaakte. Maar valencia stond goed...? Mwoa, misschien. Wat ze iig wel deden. Er na de 3-0 met de pet naar gooien. Ze leipen geen mtr te veel en t boeide ze niet of t 5 of 8-0 zou worden.

Hiddink heeft ook een keer 6-1 verloren als manager van Valencia. En Roma en Bilbao hebben met 6-0 verloren en RMA verloor met 4-0 van Barca. En RMA won ook met 10-2 van Rayo en afgelopen weekend ook met 6-0 van Espanol. .

Dus als de standaard wordt dat je niet met 6 of meer goals mag verliezen van de wereldkampioen zouden veel coaches geen baan hebben. Dus op basis van 1 nederlaag alleen zou ik de coach niet wegsturen. Barca (en heel soms Rma) zijn gewoon supergoed, en er zijn avonden dat alles lukt en de rode kaart heeft ook zeker niet gehholpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren