Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geef Guus gelijk, hij wilde niet meer aan een dood paard trekken’

Laatste update:

Guus Hiddink besloot maandag zijn contract bij de KNVB in te leveren en stelde zijn functie als bondscoach van Nederland per direct beschikbaar. Nog geen jaar geleden kwam Hiddink opnieuw in dienst bij de bond, als opvolger van Louis van Gaal. Het begin was helemaal niet goed en dat zorgde al voor extra druk op de positie van Hiddink, die ook het verwijt kreeg dat hij Ronald Koeman van de baan had afgehouden.

/

Onder zijn leiding verloor Oranje van Italië, Tsjechië, IJsland en Mexico en dat gebeurde allemaal in de eerste vijf wedstrijden. Alleen Kazachstan bleek een te nemen horde voor de nationale ploeg. Uiteindelijk kwamen er nog vijf wedstrijden achteraan tegen Letland (winst), Turkije (gelijkspel), Spanje (zege), de Verenigde Staten (verlies) en Letland (zege), maar toch pakte Hiddink vier dagen geleden definitief zijn spullen. Jan Everse kan heel goed begrijpen dat de Varssevelder daartoe besloot.

“Ik geef Guus gewoon groot gelijk”, sprak Everse vrijdag in de tv-show FC Rijnmond van RTV Rijnmond. “Al vanaf het begin zijn er ladingen kritiek geweest van verslaggevers, onder anderen Jack van Gelder, die ik nooit wat voor kritiek dan ook heb horen uiten naar een bondscoach. Al speelden we als een krant, hij had altijd wel wat positiefs gezien. En het liefst zat hij nog op schoot bij een bondscoach tijdens een interview, weet je wel?”, aldus Everse, die daar heel slecht tegen kon.

/

Hij zegt dat hij de historie wel kent: Van Gelder wilde Kees Jansma graag opvolgen als perschef bij Oranje, maar dat feest ging niet door. “Hij dacht dat regelt Guus wel even, maar daar beslist Guus niet over. En dan is-ie vanaf het allereerste moment kritisch. Ik dacht: hè, Jack kritisch? Het was altijd dikke mik en Guusie voor, Guusie na”, zegt Everse verwonderd. Hij kan echter goed begrijpen dat Hiddink er na zo’n tien maanden helemaal geen zin meer in had en vertrok bij de KNVB.

“Ik denk dat Hiddink heeft gezegd: ik ga niet meer aan een dood paard trekken. Hij heeft iets willen veranderen na het WK, waar we alle geluk van de wereld hebben gehad. Kijk die wedstrijden terug en denk het geluid weg, ga zitten kijken. Hij heeft misschien de kwaliteiten van het Nederlands elftal verkeerd ingeschat. Hij dacht dat hij met deze ploeg de ouwe Hollandse school kon spelen, maar dat kunnen wij helemaal niet meer.”

Ik kan begrijpen dat Guus Hiddink geen zin meer had in Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als iets geen geluk is, is het wel het wk van 2014. Het gaat erom dat je als Bondscoach alle details (zoals van gaal deed) voorbereid, om geluk/toeval zoveel mogelijk te minimaliseren. Zoals tegen Mexico, waarin het absoluut geen geluk ia dat iedereen in de tweede helft met 35 graden nog zo fit is. Uiteindelijk speelde geluk natuurlijk wel een rol.

3 juli 2015 om 18:22

Ligt eraan, sommige scheidsrechters hadden die bal echt niet op de stip gelegd, dus ja, hun strijd lust was wel mooi om te zien.

3 juli 2015 om 18:29

Dat kan best zijn, maar dan nog vind ik de vergelijking met een dood paard erover. Ik heb eens naast hem gestaan in de urinoirs en ik vond het eerder een dode sprinkhaan.

3 juli 2015 om 18:47

nee want tijdens het pissen, dan moet je gezellig zijn tegen de mensen die naast je staan toch? Dat doet toch ieder normaal mens.

3 juli 2015 om 18:30

Precies dit, toen ik las dat hij de prestatie van Van Gaal geluk noemde haakte ik af. Dat was pas in de laatste alinea dus daarvoor had ik al een hoop onzin gelezen. Het idee alleen al dat een journalist bepaalt of een bondscoach ontslag neemt. Wat een slappe zak zou die Hiddink zijn als dat zo is. Sowieso, Hiddink wilde vernieuwen... Hahaha Van Gaal, die vernieuwde. Hiddink durfde niks. Behalve debiele opstellingen.

3 juli 2015 om 18:41

Als er iets geen geluk was dan was dat het WK 2010 i.p.v. 2014.

Guus moest zijn PSV bril afzetten... Spelers als afellay, narsingh en bruma horen niet in dit elftal.... En waar Willems zo goed is bij PSV bakt hij bij het Nederlands elftal ook niets van. Sorry Hiddink ik had veel vertrouwen in je maar je maakte spelers niet bepaald beter.

3 juli 2015 om 18:23

Willems hoort gewoon bij Nederlands elftal.

3 juli 2015 om 19:05

Afellay, Narsingh en bruma horen idd niet in het Nederlands elftal

Inderdaad het was op ..... bij guus en de samenwerking klopte gewoon niet.
En natuurlijk miste hij onse super arjen wat hem heel slecht uit kwam.

Maar ik bedoel kom op we hebben ecjht wel een redelijk team hoor en wij moeten in deze poule gewoon eerste worden zo simpel is het.
Als je met deze opstellen speelt heb je ervaring en talent in 1 en denk ik dat je sws met frisse nieuwe jongens een geweldig team heb staan

Cillesen ---------
Vd wiel ------ van dijk-------- vlaar ---- willems

De Jong ------ strootman
Sneijder

Robben huntelaar depay

En de flanken kan je dan afwisselen met een el ghazi misschien een berghuis laat er maar is nieuwe jongens in komen die zich zelf willen bewijzen.
Ik denk dat je met een mix van ervaring---- talent en nieuwe jongens een heel end komt op het ek

3 juli 2015 om 18:14

Sorry voor de spaties die er niet zijn helaas kan je op mobiel geen opstellen en spaties doen

3 juli 2015 om 18:17

Dus jij laat De Vrij er gewoon uit? Van Dijk moet eerst maar eens naar een normale competitie gaan voordat hij ook maar mag dromen van een basisplaats.

3 juli 2015 om 18:31

Sorry excuses vlaar eruit de vrij erin excuses helemaal vergeten !! Nee die hoort natuurlijk swz te spelen en hoort een basis plaats te hebben.

Maar voor de rest ben je het met me eens haha ?

3 juli 2015 om 18:33

el ghazi heeft niks te zoeken in oranje! hoe kom je er nu bij om de meest overschatte speler van de eredivisie in oranje op te nemen .................

3 juli 2015 om 19:08

Hahah meest overschatte voetballer asjeblieft zeg..... hij was de enige met rendement in een zwak draaiend elftal en is een klassieke rechtsbuiten die we in nederlans maar weinig hebben. Ja narsingh maar die is niet in vorm.

En als er iemand constant meer van zichzelf eist is het el ghazi wel en heeft constant de drang om beter te worde

Ons elftal is helemaal geen dood paard. Er zitten enkele wereldtoppers bij in de vorm van Robben, Sneijder en in mindere mate Van Persie (ja, ook hij), Huntelaar en Nigel. Verder zitten er genoeg spelers in het team die potentiële toppers zijn. Denk aan een De Vrij en Depay en anderen. Aan het materiaal ligt het niet zozeer. Van Gaal heeft het veel moeilijker gehad op het begin. Hier was iedereen nog een absoluut broekie. Maar hij boekte WEL resultaten. De slechte resultaten van nu zijn volledig aan Hiddink te wijten.

3 juli 2015 om 18:45

Je vergeet even voor het gemak dat Van Gaal de beschikking had over Vlaar. Voor de verdediging onmisbaar bij het Nederlands elftal. Guus heeft daar nog niet de beschikking over gehad. Van Gaal had een scherpe Van Persie die blaakte van het zelfvertrouwen en een Robben die op zijn fitst was en iedere wedstrijd kon spelen en belangrijk was. Guus heeft het toch een aantal keer zonder moeten doen en de scherpte bij Robben was ook minder. Tevens hield Van Gaal Huntelaar goed klein. Die begint nu weer een grote bek te krijgen net als bij het mislukte EK (toeval?) Laten we even niet vergeten, dat zonder Vlaar en Robben dit WK Nederland nog niet eens de poulefase door was gekomen.

3 juli 2015 om 22:49

Jij vergeet dan weer voor het gemak dat Van Gaal op een heel andere manier speelde dan Hiddink, hij speelde zowat altijd met 3 verdedigers en 2 backs terwijl Hiddink even dacht op de Nederlandse manier te kunnen spelen met 4 verdedigers. En nee dat is niet slim van een coach als je je beste verdediger mist.

Het is onzin om dit op de spelersgroep af te schuiven, en ook Van Gaal heeft het in de kwalificatie ook wel is zonder Robben of Vlaar moeten doen. En de verdediging was toen nog meer onervaren dan dat het nu is.

Ik ben dan ook blij dat Hiddink weg is, met het WK 2014 geloofde ik wel dat we ver zouden komen omdat we een coach hadden die precies wist wat hij deed. Wat ik nu zag was een coach die totaal de weg kwijt was.

Die vent doet net of Jack van Gelder ervoor heeft gezorgd dat Guus vertrekt. Hij presteerde gewoon dramatisch. Jezus Jan.. Zet even je Guus-bril af en zie gewoon in dat we in jaren niet zó slecht hebben gepresteerd in een kwalificatie. Vind je het gek dat men dan kritiek heeft.

Guus had van tevoren al moeten inzien dat het spelletje dat hij voor ogen had niet ging werken met de NL-elftal. Naar mijn inziens heeft hij dus echt zelf een inschattingsfout gemaakt en vind ik het zeker niet zo goed te begrijpen dat hij nu eieren voor zijn geld kiest. Als je een keus maakt om deze klus aan te nemen, dan moet je daar bij blijven en niet weglopen voor de problemen van nu.

De pers daarentegen moet niet zo hypocriet doen. Ook zij weten dat dit team gewoon niet bijzonder is, dat wisten we/ze ook voor het WK al. Wat er op het WK is gebeurd, is echter wel zeer bijzonder en uniek te noemen, maar dat heeft de verwachtingen voor daarna onterecht hoog gemaakt. Dat we nu eigenlijk gewoon naar ons kunnen presteren, moet je niet allemaal op Guus afschuiven.

Wat zou guus het bommen hij krijgt gewoon een miljoen mee. Echt te idioot voor woorden dit..als ik slecht presteer op het werk vlieg ik eruut.en hij krijgt gewoon een miljoen mee. Rare wereld

Waarom betaalt de Knvb hem 1m als ie zelf opstapt? En waarom betaalde Feyenoord Rutten nog terwijl hij zelf weg wilde?
Ik snap het echt niet meer.

4 juli 2015 om 04:09

Dat de Knvb er nog een miljoentje tegenaan gooit lijkt er op te wijzen dat het niet alleen van zijn kant kwam óf geheel van Knvb's zijde. Ken dit nog van Twente met Stevie 'one-hit-Wonder' Mcclaren die 'vrijwillig' bij Twente vertrok maar alsnog een slordige 1.5 tot 2 miljoen op z'n bankrekening kreeg. Lijkt er dus op dat in de media wordt gebracht dat het om ontslag vanuit de trainer ging (eer aan zichzelf houden) terwijl er geen sprake van is, ter bescherming van z'n imago laat maar zeggen. Feyenoord betaalde Rutten omdat hij op non-actief werd gezet, dan dien je als werkgever nogsteeds het loon uit te keren (tenzij anders in de arbeidsovereenkomst besloten is). Maar ook hier kunnen we spreken over het beschermen van de trainer's imago.

Ik snap Everse wel, maar ik vind het niet chique van Hiddink. Ik zie ook wel dat het niet werkte, maar in mijn ogen had hij er of eerder mee moeten stoppen of de kwalificatiet af moeten maken. Nu zadelt hij Blind met de problemen op, want die begint nu met een achterstand.

Misschien moeten wij het begrip " (oude) Hollandse School " eens volledig laten varen. Wij hebben hier in Nederland nou eenmaal een klein gebied.

Las laatst een interessant artikel over de spreiding van een toptalent in een straal van x-km2. Feit is nu eenmaal dat een land als Duitsland, dat vele malen groter is dan ons klein landje, veel meer toptalenten rond heeft lopen. Wij moeten daarmee concurreren, en dat kan ook wel als we zoals Belgie nu een gouden generatie hebben.

Onze talenten worden voor een groot gedeelte opgeleid in de Eredivisie. De overgang van de A1 naar het eerste elftal word bij ons steeds makkelijker, maar niet omdat de talenten zo goed zijn. Selecties in Nederland worden jonger en minder ervaren, waardoor we niet kunnen concurreren met de Europese top. Het grote geld (sponsoren en tv gelden) zit nou eenmaal niet in Nederland. Grote talenten ontwikkelen zich dus in middelmaat en halen hun potentie niet. In de grote competities stroomt er minder talent door, maar datgene dat doorstroomt ontwikkelt zich ook gelijk richting zijn potentie. Hoe groter het land en de competitie, des te meer toptalenten en dus materiaal voor het Nationale Elftal.

Talenten die dus uiteindelijk hun buitenlandse transfers maken hebben niet voldoende weerstand en zijn mentaal niet sterk genoeg en aarden vaak niet goed in het huidige topvoetbal.

Wij als Nederland moeten gewoon hopen dat er een aantal Nederlanders die nu in de jeugd van clubs als Barcelona, Manchester United, Real Madrid enz. voetballen, zich daar optimaal ontwikkelen. Vervolgens met een schuin oog kijken naar talenten van Ajax, Feyenoord en andere Eredivisie-clubs op de hoop dat er daar ook een paar juweeltjes rondlopen, zoals bijv. Depay, De Vrij, Klaassen, Clasie etc.

3 juli 2015 om 19:34

Onze talenten worden juist niet opgeleid in de eredivisie. Althans te weinig. Veel Nederlandse clubs willen een spurt vooruit maken en halen wel heel makkelijk een speler in het buitenland op. A. Zorg je voor dat het een talent in zijn ontwikkeling dwars zit; B. Zorg je er voor dat je steeds meer je kenmerkende stijl kwijtraakt.
Je kan beter een klein stapje terug doen en zo min mogelijk buitenlandse spelers halen. Okay dan doe je even internationaal niet mee. Maar zodra je kwantiteit (aantal Nederlandse spelers) weer wordt omgezet in kwaliteit dan haal je dat vanzelf wel weer in. Je hoeft dus helemaal niet van de Hollandse School af te stappen. Je moet investeren in eigen (dus Nederlands) jeugd en dat uitbouwen. Het is wel leuk om geweldige talenten op jonge leeftijd (met name Ajax) te halen, maar daarmee hol je eigenlijk je eigen competitie uit.

In zijn kritiek op van Gelder geef ik Everse wel gelijk. Was misselijkmakend, zeker omdat het uit de mond van allemansvriendje en pleaser Jack van Gelder kwam.
Dood paard is onzin. Oranje heeft geen topelftal, maar voldoende kwaliteit om zich probleemloos te kunnen plaatsen voor de eindronde.

Krul --- vd wiel --- douglas ---de vrij ---willems ;
De Jong ---Blind
Kuijt ---Sneijder
Robben-- Depay

3 juli 2015 om 18:44

Streep Kuyt maar weg, want hij is gestopt als international

3 juli 2015 om 19:23

Ook al was hij niet gestopt had ik hem er nooit bij gezet hoor.

3 juli 2015 om 19:51

Kuijt kan echt niet meer. Beschamend. Werkt hard, maar komt op alle fronten tekort.

Volgens mij zat hij ooit 1x bij Sneijder op schoot, niet bij een bondscoach. Haha, lachen, gieren, brullen.

3 juli 2015 om 19:09

Jan Everse moet je niet echt serieus nemen met het geluk op het WK v Gaal had dat gewoon goed gezien realistisch spelen en proberen te winnen en mwt een Robben in top vorm is het gelukt om derde te worden , omdat v Gaal de kwaliteiten van de spelers op de juiste waarde wist te schatten iets wat Hiddink niet kon en daardoor dus niet echt de toptrainer die iedereen dacht

3 juli 2015 om 19:41

En dat de scheidsrechter in een schwalbe van Robben trapt, was ook klasse zeker? Nl op het wk was bedroevend. Robben was top. Van een echte tactiek was geen sprake. Gewoon alle ballen wegperen en hopen op een counter.

3 juli 2015 om 19:57

Loop niet zo te zeuren man, er zijn meerdere landen Europees of wereldkampioen geworden die slechter presteerden. Denk je dat je ze daar ook hoort klagen?

Uiteindelijk is Nederland 3e geworden op een EK waarin we toch weer wat grote landen te kijk hebben gezet.

3 juli 2015 om 20:50

Jij eet zeker veel zuurkool dat je gewoon die enorme prestatie niet op de juiste waarde weer te schatten pff

Wie neemt Jack "ik ben niet voor Ajax maar voor Afc' van Gelder nou nog serieus? Ik heb hem Van Gaal destijds nooit echt kritisch zien interviewen...

3 juli 2015 om 19:43

Uiteraard doet hij dat niet kritisch. Groot risico dat hij helemaal van de kaart wordt geluld en wie wil er nu voor joker staan op tv?

Van Gelder dacht echt ineens de kritische journalist uit te moeten hangen die de bondscoach wel even op het matje zou roepen. Totaal respectloos, zeker na Tsjechie uit. Als de bondscoach een kwartiertje wacht voordat hij je te woord staat, dan wacht je een kwartiertje. Wat een zure bedoening was dat, om nog maar te zwijgen over het feit dat hij ineens de expert ging uithangen en daarmee Hiddink wegzette als een trainertje uit de vierde klasse.

Jan Everse heeft 1 ding goed gezien. Als je nu de wedstrijden van Oranje op het wk terugkijkt, wordt door schaamte overvallen. De hele wereld is blij dat dat schaamteloze betonvoetbal geen titel heeft opgeleverd.

3 juli 2015 om 20:03

jezus meid, meen je dat echt? Behalve een paar miepende mexicanen hoor ik er vrij weinig over. Het boeit eigenlijk ook geen moer. Ben je vergeten hoe vaak Oranje de afgelopen 20 jaar nat is gegaan op een EK of WK door een verkeerde beslissing van een scheidsrechter of een flut team dat niet wilde of durfde te voetballen?

3 juli 2015 om 21:27

Er wordt door velen gedaan of oranje onder Van Gaal goed voetbalde. Het realisme is gewoon ver te zoeken. We hebben gewoon een gemiddelde spelersgroep met een paar lichtpuntjes.

3 juli 2015 om 21:54

Zeg maar rustig een vrij zwakke spelersgroep met één hele grote ster. Laten we gewoon eerlijk zijn, zonder Robben waren ze nooit door de eerste ronde gekomen. Van Gaal heeft voor de meest logische tactiek gekozen en daar is helemaal niets mis mee, alleen wanneer Robben er niet bij is, of niet in vorm is, dan heb je aan zo'n tactiek helemaal niets.

4 juli 2015 om 03:55

Joecartoon, jij snapt er niks van. Het Nederlands Elftal was nooit zo ver gekomen als we niet enigzins gelukkig met een dergelijke grote uitslag van Spanje hadden gewonnen. Na deze wedstrijd waren tegenstanders bang en benaderde ze het Nederlands elftal anders. Daarnaast was eht voornamelijk Robben die een wereldprestatie heeft geleverd en de absoluut beste speler was van het toernooi en vanzelfsprekend het ned elfal. Buiten dat was het voetbal niet om aan te zien met de aanvoerder voorop. Joe ga weer liever tekenfilmpjes kijken want dat komt meer overeen met de wereld waarin jij leeft.

4 juli 2015 om 08:56

Nou fijn dat jij er bent om me te vertellen wat ik moet doen. Helaas maak ik dat zelf wel uit. Bovendien, door te zeggen dat alleen Robben een wereldprestatie heeft geleverd doe je de rest van het team veel te veel tekort.

En dan nog. Zoals ik al zei zijn mindere ploegen Europees of Wereldkampioen geworden. Ik kan daar nog wel aan toevoegen dat dat soms ook dankzij 1 speler was (maradona, Pele) Denk je dat ze daar klagen over die kampioenschappen? ik geloof het niet.

Ik heb altijd het gevoel dat er op voetbalzone ook heel veel mensen zit met een zware interesse in zelfkastijding en en voorliefde voor het drinken van glaasje azijn. Want volgens de meeste hier is alles gewoon kut. Alles is altijd kut geweest en alles gaat altijd kut zijn. Laat mij maar lekker tekenfilmpjes kijken, lachen en genieten van de mooiere dingen. Mooie prestaties op een WK. We verslaan de wereldkampioen met 5-1 en er zijn mensen die een jaar later nog lopen te mekkeren. Proost ouwe zuurdoos.

Nederland was trots op een oud werkpaard dat van rechtsvoor naar linksachter werd gestuurd om vervolgens de hele wedstrijd achter zijn man aan te rennen en alle ballen over de zijlijn te schieten. Tragisch...

Hij kreeg een levende paard maar gaf de verkeerde voeding ondanks alles laat de Nederlandse paard zien dat hij nog in de race is om naar de EK te gaan.geef de paard het goede voeding en dan zie je dat hij alles kan winnen.....denk eerder dat het paard te sterk is voor hem en dat hij niet aan de paard kan trekken.dus ligt eerder aan hem niet aan het paard tog !!!

3 juli 2015 om 19:53

Een paard is een edel dier. Het Oranje. Elftal op het wk was absoluut niet edel. Wat een voetbaltechnische aanfluiting. De hele wereld heeft zich geergerd. Anti-reclame voor het nederlandse voetbal.

Everse is even vergeten dat Van Gaal ook de nodige kritiek kreeg? Van Gaal rechtte de rug...en trok zijn eigen koers. Hiddink is zelf het dode paard..

Nou wat levert hij zijn contract in..
Krijgt gewoon een miljoen mee. Met zulke salarissen mag je toch helemaal wel verwachten dat Nederland eerste wordt in een poule als deze.

We weten allemaal dat Nederland nou niet het beste team heeft op een EK of WK. Maar voor een kwalificatie groep als deze horen wij toch toren hoog favoriet te zijn. De laatste jaren kwamen wij ongeslagen door zwaardere poules dan deze.

Als Hiddink gewoon wedstrijden won met Nederland had niemand iets gezegd. Maar de druk wordt gewoon groot als je niet wint en terecht!!

Ben er zeker van als Van Gaal de wedstrijden gedaan had die Guus gedaan heeft,dat hij dezelfde uitslagen gehaald had als Hiddink.
Van Gaal mag god bedanken dat hij de beste speler van het W K in zijn team had, Robben.
Laat ons eerlijk zijn.
Van Gaal heeft met United ook ramp wedstrijden gespeeld maar Louis had weer een konijnenpoot in zijn zak met name de punten pakker De Gea.

Edele paarden werken tog niet zo hard als werkpaarden,wat heb je aan edele paard als ze zware werkzaamheden moeten verrichten,dus dan moet de boer ze werkpaarden maken tog!!!!!!!louie gaf zn werkpaarden een gouden pik...

4 juli 2015 om 04:02

Pocoololo je bent meer als poco loco., ik denk dat de hitte naar je hoofd is gestegen want zelfs ik kan niks maken van deze comment. Or maybe you try to be enormous horsedick or no?

De NOS is echt een over het paard geitlt geval geworden. Met de witte chinees en van Gelder die denkt dat hij altijd alles beter weet. Ik zou Jack ook nooit, maar dan ook nooit aan mijn selectie toevoegen als perschef. Deze man denkt namelijk dat hij het wiel heeft uitgevonden en begint nare narcistische trekjes te vertonen waarom Mart Smeets gehaat werd. Jack zou in mijn ogen gewoon anoniem in zijn pensioen moeten verdwijnen en de witte schinees moet met de fut.

4 juli 2015 om 18:54

Nou volgens mij doet nederland nog mee of zijn ze uitgeschakeld?,en praat niet over mensen of dingen waarvan je niks vanaf weet ,je bent eerder een hooligan achter zn pc!!!

"“ik denk dat Hiddink heeft gezegd: ik ga niet meer aan een dood paard trekken. Hij heeft iets willen veranderen na het WK, waar we alle geluk van de wereld hebben gehad. Kijk die wedstrijden terug en denk het geluid weg, ga zitten kijken. "

Vriend, dit was in 2010. In 2010 had Oranje all geluk van de wereld, als je die wedstrijden terug kijkt zonder het geluid verdiende Nederland praktisch geen enkele wedstrijd te winnen.

Maar 2014? Ga toch weg man. Nederland speelde enorm sterk en de 3e plaats was dik verdiend. Wat een onzin.

Everse heeft in ieder geval wel gelijk als het gaat om "de Hollandse School" en deze generatie. De voetballers zijn echt niet goed genoeg om dat spelletje nog te kunnen spelen maar je ziet dat je met een uitgekiende tactiek toch ver kan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren