Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ga niet in een Feyenoord-shirt op de tribune zitten'

Laatste update:
/

Vincent Janssen is op dreef en hoopt met AZ op directe plaatsing voor de (voorronde van de) Europa League. De Alkmaarders staan nu (gedeeld) vierde achter Feyenoord, dat met nog drie wedstrijden te gaan een voorsprong van zes punten heeft. Het zou AZ dan ook niet slecht uitkomen wanneer de Rotterdammers zondag de KNVB Beker winnen en zo plaatsing voor Europees voetbal afdwingen.

In dat geval zou een eindklassering als nummer vier betekenen dat AZ in de derde voorronde van de Europa League mag instromen en dat de play-offs om Europees voetbal worden vermeden. Janssen, die zelf in de jeugd van Feyenoord speelde, hoopt dan ook op winst van zijn ex-club. “Maar nee, ik ga niet in een Feyenoord-shirt op de tribune zitten”, grapt hij in gesprek met RTV Noord-Holland.

“Maar voor ons is dat belangrijk, dus daar gaan we zondag zeker naar kijken”, vervolgt de spits, die dankzij zijn vier goals tegen PEC Zwolle van afgelopen weekend werd opgenomen in het elftal van de week van de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Daarin vormde hij de voorhoede met Robert Lewandowski en Sergio Agüero. “Het is leuk om te zien, maar morgen wacht er weer een nieuwe wedstrijd”, luidt zijn nuchtere commentaar. AZ gaat donderdag op bezoek bij ADO Den Haag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem dan ook liever in een Feyenoordshirt in de spits lopen.

gaat niet gebeuren helaas.

20 april 2016 om 15:58

Eigenlijk best ongelooflijk, dat een topscorer uit de Eredivisie financieel niet eens haalbaar is voor een club als Feyenoord.

20 april 2016 om 16:10

Ach, dat was ook al zo met Huntelaar toen, niet iets om je al te veel zorgen om te maken verder. Vergelijk onze recordaankoop, Lazovic, bijvoorbeeld met die van Ajax, daar zit gewoon nog 10 miljoen tussen. En Lazovic kostte niet eens 10 miljoen euro. We zijn nooit de club geweest die met geld smijt, die ene keer dat we het deden gingen we bijna over de kop en daar betalen we nog steeds de tol voor.

Daarbij kan je je afvragen of we wel 10 miljoen zouden moeten uittrekken voor een spits die een paar jaar ervoor gratis de deur werd uitgedaan. Al is dat weer een andere discussie.

20 april 2016 om 16:32

Volledig mee eens.

20 april 2016 om 16:37

Vraag me eerlijk gezegd ook af of hij wel haalbaar is voor PSV en Ajax. Die zullen ongetwijfeld wel het geld hebben, maar die gaan ook niet meer dan 7/8 miljoen betalen.

20 april 2016 om 19:42

Haalbaar zeker, maar of ze het willen halen is de vraag.

20 april 2016 om 16:01

Weer zo iemand die de tekst niet leest.. hnpff

20 april 2016 om 16:07

Weer zo iemand die een grapje niet begrijpt.. hnpff

20 april 2016 om 16:35

Haha mooi. Ja dat zou wel een aanwinst zijn voor feyenoord. Ben van mening dat ajax en psv hem pas nodig hebben als De Jong en Milik weg gaan.

Bij ons zit je niet op de tribune maar gewoon in de basis als je zou komen :D :P

Ach ja als hij was gebleven had hij mischien ook niet geslaagd geweest in de kuip ... Dan is die volgends alle supporters niet goed genoeg en moet die weg .. En dan doet die het ergens anders goed dan is het weer wanbeleid terwijl dezelfde supporters die dat roepen daarvoor liepen te schreeuwen : niet goed genoeg !! ...

20 april 2016 om 16:39

Het is inderdaad nooit te voorspellen hoe een speler zich ontwikkeld. Toch is het natuurlijk wel heel zuur dat een speler uit de Feyenoord jeugd de ene na de andere bal erin schiet bij AZ en dat bij Feyenoord en clown als Kramer in de spits speelt.

Maar voor AZ is dat belangrijk al dus Janssen.dat Feyenoord de beker wint.
Ja het is te hopen dat Feyenoord de beker wint maar makkelijk zal dat niet gaan.
Onder schat Utrecht niet,dit word een lastige wedstrijd voor Feyenoord.
We zullen hopen op een mooie wedstrijd met passie en strijd voetbal.

De 3e ronde is toch ook een playoff ronde toch? 1 ronde maar, maar toch. Of zie ik het verkeerd.

Maar dan nog, als utreg en az beide de komende twee wedstrijden winnen, dan moet AZ 8 mei ook nog bij ons in Utreg minimaal gelijk spelen. Als wij winnen staan wij 4e

En daar gaat de transfer naar Ajax... jammer.

Ik had toch begrepen dat hij bij Feyenoord niet goed genoeg werd bevonden?

Als dat zo is vind ik dat wat moeilijk te verkroppen. Ik snap ook wel dat het op voorhand moeilijk te voorspellen is of een speler het op topniveau gaat redden, maar gevoelsmatig zeg ik dat er bij Feyenoord wel relatief vaak spelers wegmoeten die het ergens ineens bijzonder goed gaan doen.

Waar ligt dat dan aan? Slecht beleid? Weinig zicht op het talent van een speler? Of presteren spelers door de druk bij Feyenoord gewoon slechter?

20 april 2016 om 17:52

Het komt van twee kanten. Ja, Janssen werd te licht bevonden (mocht geloof ik wel in Jong Feyenoord blijven maar bedankte hiervoor, maar dit weet ik niet zeker). Maar Janssen was toe aan een andere omgeving, en mede daardoor zat hij niet erg lekker in zijn vel bij Feyenoord. In Almere kon hij in alle rust groeien en ook meteen in het eerste elftal.

Denk dat als hij bij Feyenoord was gebleven hij nu nog achter Achahbar in de pikorde stond. Dan had hij zich nooit zo ontwikkelt als nu bij Almere en zeker AZ. Een typische speler die twee stappen achteruit moest doen om er vervolgens drie (en waarschijnlijk meer) vooruit te zetten.

Hoop zo hard dat hij een wereldspits word zoals Lewandowski

Sportief dat Janssen zijn ex-club support. Hij heeft het tegendeel dit seizoen geweldig bewezen. Ik denk dat Feyenoord nog steeds achter de oren krabt dat zij deze topscorer hebben laten gaan. Ik had hem eerlijk gezegd veel liever in de punt gezien bij de Rotterdammers dan de loshandige Kramer. Nu heeft Ajax of PSV er een nieuwe topspits bij aankomend seizoen. Bovendien kan Oranje wel een killer voorin gebruiken bij de aankomende WK-kwalificatie. Als de prestaties van Janssen op Wembley een voorbode zijn, dan hebben wij er het komende decennium een topper bij.

20 april 2016 om 18:49

@bennati

Dat blijft achteraf praten. Misschien waren andere jeugspelers wel beter.

"nu heeft Ajax of PSV er een nieuwe topspits bij aankomend seizoen."
Dat kan je op je buik schrijven (of beter gezegd PSV en Ajax). Die gaan nooit de prijs betalen (terecht) die AZ voor hem gaat vragen, met een contract tot 2019.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren