Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik doe er alles aan om Zlatan de Champions League te bezorgen'

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic verkondigde onlangs dat hij er vrede mee heeft als hij nooit de Champions League wint, maar dat geldt niet voor zijn teamgenoten. Thiago Silva zegt er zelfs alles aan te willen doen om de illustere Zweed het mooist denkbare afscheid te gunnen. “Ik wil hem helpen bij het winnen van die prijs”, zegt de Braziliaanse stopper van Paris Saint-Germain in gesprek met Omnisport.

/

Iemand van Ibrahimovic’ statuur kan eigenlijk geen afscheid nemen zonder de cup met de grote oren, meent Thiago Silva. “Hij is een van de beste spelers met wie ik heb samengespeeld. Ik heb de kleedkamer gedeeld met Clarence Seedorf, Ronaldinho, Andrea Pirlo, Alessandro Nesto – stuk voor stuk topvoetballers. Maar Zlatan is anders. Hij is beresterk en beschikt ook over een uitstekende techniek. Hij heeft meer persoonlijkheid, dat maakt hem een grote speler.”

PSG stuit in de achtste finale van de Champions League op Chelsea, dat vorig jaar ook al werd uitgeschakeld. “Ik denk dat we de prijs dit jaar kunnen winnen”, vervolgt Thiago Silva. “We zijn hier met iets groots bezig. Deze selectie zit er dicht tegenaan. Beetje bij beetje klimmen we naar het benodigde niveau. Hoe eerder we de Champions League winnen hoe beter, maar dan moet iedereen wel honderd procent zijn.”

Paris Saint-Germain wint dit jaar de Champions League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat aardig van hem. Ik hoop het voor Zlatan. Maar Bayern en Barca schat ik hoger in om CL te winnen.

2 januari 2016 om 00:30

Ik hoop echt dat Bayern de cl wint dit jaar, Barcelona is een superteam maar Bayern is ook wel echt heel goed bezig, en ik heb zo'n gevoel dat ze Barcelona wel aan kunnen. PSG is ook zeker een sterk team, maar ik denk niet dat ze voldoen aan de sterkte van Bayern en Barcelona.

2 januari 2016 om 00:48

Psg heeft altijd ongeluk met schorsingen en blessures in de knockout fase.

2 januari 2016 om 05:49

@AjaxAmsterdam9

Kans is groot dat Barca geen CL wint als je statistieken gelooft. Geen ploeg heeft CL 2x achter elkaar gewonnen.
Bovendien gun ik Guardiola een waardig afscheid bij Bayern door CL te winnen. Maar Barca kan zomaar ook de eerste ploeg zijn die CL achter elkaar wint. We zullen zien.

Nesto was inderdaad een van de betere spelers waarmee Thiago Silva heeft gespeeld -_-'

1 januari 2016 om 23:59

Ja en daarvoor speelde Nesto met de nog betere Maldina

2 januari 2016 om 00:05

En Gattusa niet te vergeten!

2 januari 2016 om 04:46

En ambrosina was ook goed

Het is mogelijk dat ze de finale halen, tenminste als je Bayern of Barca niet tegenkomt daarvoor. In de finale verwacht sowieso 1 van 2 en als je dan een Zlatan hebt in vorm met een Psg top en Barca/bayern in iets mindere vorm kan je hem nog winnen ook.. Voor alsnog zet ik al mijn geld op Barca! Psg heeft Zlatan, Barca Messi + 2 spelers die niet onderdoen momenteel voor Zlatan, Bayern is een Machine en heeft imo een Messi op goal ook nog.. Zelfs Real als ik het zo bekijk zal Psg verslaan.. Psg en Manc komen nog steeds tekort in vergelijking de grote 3 van deze tijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren