Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat hij bij een bod van vijftien miljoen euro wel weg mag’

Laatste update:

De kans dat Roger Guedes vanaf januari in Europa speelt, lijkt bijzonder groot te zijn. De twintigjarige rechtsbuiten speelt pas sinds april voor Palmeiras, maar geniet volgens zaakwaarnemer César Bottega al veel belangstelling.

/

De agent noemt Guedes in een interview met Calciomercato ‘een geweldig talent’ en bevestigt dat ‘veel clubs’ zijn cliënt in de gaten houden. “Internazionale en AC Milan volgen hem en zijn erg gecharmeerd van hem, maar er ligt nog geen formele aanbieding. Roger concentreert zich nu op de titelstrijd met Palmeiras, maar hij is wel bekend met de interesse van de Italiaanse clubs. Hij heeft geen voorkeur omdat het beide grote clubs zijn. Het zou een eer voor hem zijn om voor een van die clubs te spelen.”

Bottega wil niet bevestigen dat Barcelona een eerste optie op de ex-aanvaller van Criciúma heeft. “Maar het klopt wel dat Barcelona de kwaliteiten van Roger erkent, daar ben ik heel eerlijk in. Maar er zijn geen deals afgehandeld en Palmeiras heeft ook geen prijs genoemd. Ik denk echter dat als er een bod van minstens vijftien miljoen euro komt, hij wel weg mag.” Palmeiras zou in juli nog een bod van acht miljoen van Spartak Moskou hebben afgeslagen. Daarnaast zou Zenit Sint-Petersburg interesse hebben.

Is Roger Guedes vijftien miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een detail: Als Palmeiras de speler verkoopt, gaat er 50 % van de transfersom naar Criciuma.

Ik ken de speler niet, maar het valt me wel op dat Internazionale en AC Milan telkens achter spelers aan gaan waarvan je niet eens weet of ze zich wel kunnen aanpassen of uberhaupt een aanwinst zijn. Dat betrek ik niet zozeer op deze speler, maar ik kan me herinneren dat Gabigol ook als een absoluut toptalent werd bestempeld, maar momenteel nauwelijks speelt bij Internazionale.

12 november 2016 om 23:29

Gabigol is een groot talent, zeker niet het grootste talent van Brazilie maar absoluut kwaliteit. Echter kon je van te voren gokken dat het geen goede keuze voor hem was. Icardi staat op de plek waar hij wilt spelen en die ik 2 klasses beter. Sowieso had ikhem veeeeel beter in Duitsland zien ontwikkelingen zoals Firmino of bij een topclub in Portugal aangeizen hij nog erg jong is.

Guedes doet het fantastisch bij sowieso de terechte koploper in Brazilie wat nu veel talent heeft rondlopen. Wel is dit pas zijn eerste seizoen waarin hij echt belangrijk is en zijn stempel drukt. Ik denk dat hij eerst minimaal 100 wedstijden in de benen moet hebben voor hij nadenkt over zo'n stap..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren