Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat het voor een rentree bij Ajax nog ietsjes te vroeg is’

Laatste update:
/

Urby Emanuelson keert dinsdag na een kleine drie jaar terug in de Amsterdam ArenA. De verdediger annex middenvelder treedt met AC Milan aan tegen zijn voormalig werkgever Ajax, in het kader van de groepsfase van de Champions League. Afgelopen zomer ging het gerucht dat de linkspoot zou terugkeren naar het team van trainer Frank de Boer.

“Dat was de wereld in geholpen omdat Christian Eriksen net was vertrokken en ik op Schiphol was gesignaleerd”, licht Emanuelson in gesprek met NUsport toe. “Er is geen contact geweest. Ik denk dat het voor een rentree nog ietsjes te vroeg is." Emanuelson maakte in 2004/05 zijn debuut bij Ajax en maakte halverwege 2010/11 de overstap naar i Rossoneri.

Het contract van Emanuelson met AC Milan loopt in de zomer van 2015 af. Over een langere samenwerking hebben club en speler nog niet gesproken. De 27-jarige Amsterdammer speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Fulham, waarmee hij dertien keer in de Premier League uitkwam.

Keert Urby Emanuelson ooit terug bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het jammer dat Emanuelson niet wat meer kansen krijgt daar in Milan, iedere x als hij invalt, of speelt, vind ik hem altijd echt een goede indruk maken. Ik denk toch, dat als hij wat 'bekender' was geweest, dat hij veel vaker in de basis zou staan.

Is nog te goed voor Ajax echter min voor een basis plek bij Milan....

30 september 2013 om 12:45

Maar wie weet als milan hem weg wil, en wij urby voor een prikkie op kunnen halen... Is van harte welkom heb altijd wel genoten van urby!

Emanuelson is een sympathieke knul, waarvan ik hoop dat hij nog echt zal slagen. Tot dusver is hij ietwat ongelukkig en ben ik anderzijds bang dat hij toch de finesse en kwaliteit mist. Spijtig, maar niet verschrikkelijk al met al een leuke voetbalcarrière op deze manier. En op den duur gewoon weer lekker het rood en wit van ons aller Ajax komen dragen.

Deze jongen is slachtoffer van z'n eigen multifunctionaliteit. Voor iedere ploeg is het fijn om zo'n speler erbij te hebben maar een echte basisplek kan hij niet afdwingen omdat hij specifieke kwaliteiten mist op iedere positie. Ik hoop dat hij het voor elkaar krijgt om een basisplek af te dwingen bij Milan zodat z'n contract verlengd wordt. Anders zie ik hem graag over 3 of 4 jaar eens terugkeren bij Ajax. Urby is altijd een topgozer geweest en een echte Ajacied.

30 september 2013 om 11:36

Dit zal altijd zijn probleem blijven. Goede 12e man. Daarnaast is hij ook te flegmatiek voor de top. Hij zou zelfs aan het huidige Ajax weinig toevoegen, een wereldgoal van moment tot moment, af en toe een leuke actie maar ertussen vrij anoniem.

Terugkeren en een cultheld worden; dat kan ook mooi zijn. Maar ja, kan me voorstellen dat het voor hem zou voelen als falen.

Deze jongen moet je op de 10 positie zetten, dat zei ik altijd al toen hij nog bij Ajax speelde. Kan zowel aanvallen als verdedigen, maar dat is ook zijn grootste minpunt. Hij blinkt ook nergens in uit. Zag hem een paar keer bij Milan op de 10 positie en toen zag je hem ook veel meer plezier uitstralen.

Erg bruikbare speler voor elke ploeg, vanwege zijn multi-inzetbaarheid.

Hoe graag ik hem weer bij Ajax terug zou zien, zie ik hem liever eerst slagen bij Milan

Urby zou perfect op
10 kunnen spelen in de eredivisie

Volgens mij doet hij het niet onaardig als ie speelt. Ben benieuwd waar hij zal gaan spelen na Milan. Ik zie 'm graag terugkomen!

Zou mooi zijn als hij snel terug kan keren. Beetje routine erbij!

30 september 2013 om 12:40

Ondanks dat ik Emanuelson er best bij zou willen hebben brengt hij natuurlijk geen routine. Hij is was ouder dan de meesten weliswaar, maar heeft nog nooit een dragende rol op zich kunnen nemen. Het is verre van een type die Ajax bij de hand kan nemen.

Op elke plek waar Emanuelson zou kunnen spelen heeft Ajax gelijkwaardige spelers (blind, Boilesen, en de middenvelders). Emanuelson steekt er niet echt boven uit, zelf in de eredivisie zal Emanuelson niet uitblinken. Het liefst zou ik Nigel de Jong terug willen zien. Wat een beest van een VM is dat zeg. Nigel de Jong voegt tenminste wat toe, maar Nigel zal vast nog wel vele jaren in de Europese top willen spelen.

Zou zo chill zijn als er een paar spelers die nog echt toegevoegde waarde hebben terug zouden willen naar Ajax puur om daar wat moois op te bouwen. Sneijder, Vdv, Huntelaar zou ook leuk zijn maar dat schat ik toch onrealistischer in.

Cillessen
van Rhijn
Heitinga
Moisander
Blind
S. de Jong
N. de Jong
Emanuelson
Bojan
Sigthorsson
Fischer

Deze jongen doet het over het algemeen niet slecht bij Milan. Maar zoals hij het zelf zegt, het is idd nog te vroeg voor een return. Misschien over 3 jaar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren