Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik dacht: wie is er meer waardevol: Xabi Alonso of Kuyt? Dus ik reed Kuyt aan’

Laatste update:

Dirk Kuyt mocht namens Liverpool aantreden in de Champions League-finale van 2007 tegen AC Milan, maar het had weinig gescheeld of de oud-aanvaller was vlak voor het treffen geblesseerd geraakt. Peter Crouch geeft in een interview met FourFourTwo namelijk aan dat hij Kuyt van de sokken reed bij een potje karten, een week voor de eindstrijd.

"We waren op trainingskamp in Portugal, een week voor de Champions League-finale. We zijn daar met de groep gaan karten. Ik was klaar met mijn ronde en reed de pits in. Daar kwam ik erachter dat de remmen het niet deden. Ik denk: nu rem ik. Maar er waren geen remmen. Toen zag ik Xabi Alonso en Dirk Kuyt staan en ik wist dat ik er één van de twee ging raken."

"Dus ik zie Xabi Alonso en Kuyt en denk: wie is meer waardevol voor de ploeg? Dus ik dender op Kuyt af en, eerlijk is eerlijk, als hij niet zo sprong, zou ik recht door hem heen zijn gegaan. Ik ben de baan weer opgereden en ben in paniek de kart uitgesprongen. De kart knalde daarna tegen de muur en vloog in vlam", aldus de 37-jarige aanvaller van Stoke City.

Wie was in jouw ogen meer waardevol voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zes dagen terug konden we lezen dat Crouch zijn basisplaats in de finale kwijt was geraakt aan Kuijt en dat hij dit als de grootste smet op zijn loopbaan beschouwde. Ik geloof niet dat hij de afweging heeft gemaakt welke speler het waardevolst was, maar welke speler zijn voornaamste concurrent was .

13 december 2017 om 11:40

Als hij nog tijd had om die afweging te maken en richting die persoon te sturen had hij ook prima kunnen roepen dat ze opzij moesten gaan.

Lijkt me een compleet onzinverhaal. Ten eerste heeft hij al gereden en komt hij er bij de pits pas achter dar zijn remmen het niet doen.... zou kunnen als hij tijdens het karten niet geremd heeft. Maar dat hij daarna de tijd heeft om eruit te springen en de kart toch nog zo hard ging dat het ding zo hard tegen een muur aanknalde dat het vlam vatte? Compleet ongeloofwaardig. Het lijkt erop dat Crouch een bijzonder levendige fantasie heeft en de ene na de andere anekdote uit zijn duim aan het zuigen is. Zou het komen omdat er een biografie op komst is en die opgeleukt moet worden?

13 december 2017 om 14:32

Je haalt me de woorden uit de mond. Toen ik dit las viel me mond bij elke zin een stukje meer open e een beetje serieuze kritische journalist zou de kanttekeningen plaatse die jij doet. Ik heb zelden zo'n slecht verzonnen stukje proza gelezen.

13 december 2017 om 11:42

Dacht ik ook meteen aan, al zal dit hele verhaal wel met een knipoog zijn. Peter Crouch is echt een hilarisch vent.

Zei ook ooit dat hij waarschijnlijk nog maagd was als hij geen profvoetballer was geweest toen iemand hem vroeg naar z'n fotomodel vriendin.

13 december 2017 om 14:33

Dat laatste is in ieder geval niet gelogen.

13 december 2017 om 14:49

Tja geloven of niet, het vermogen zichzelf niet zo serieus te nemen is wel verfrissend. Stel je voor dat ze Ronaldo zoiets zouden vragen.

14 december 2017 om 16:19

Klopt Crouch is inderdaad hilarisch. Hij is ook parttime radio DJ tegenwoordig en wordt regelmatig in de moshpit gezien bij festivals haha. Ik kan me nog herinneren dat hij op de foto ging met een giraffe en heel droog op Twitter zette: 'Visiting the family.' De man heeft veel humor en zelfspot.

Verbazingwekkend dat je in een trainingskamp voor de grootste wedstrijd die er is gaat karten. Ik snap best wel dat die jongens niet alleen kunnen gaan trainen en slapen maar karten vind ik wel het andere uiterste. Volgens mij gaat met karten regelmatig wat mis, een risico die ik zelf niet zou nemen met zo'n wedstrijd in het vooruitzicht.

Volgende week een CL finale jongens? "Kom op, we gaan karten in oude go-karts met slecht onderhouden remmen" ffs, Liverpool logic

Ga dan een potje paintballen in plaats van Karten. Wel een leuke anekdote though. Ik zie hem al zitten in zon Kartding. Waarschijnlijk moest hij een stuk van zijn benen eraf zagen om erin te passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren