Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben niet naïef, als een club een fantastisch bod doet, dan is hij weg’

Laatste update:

Erik ten Hag zal blij zijn als de winterse transfermarkt ten einde is. FC Utrecht verzamelde uit de laatste vijf wedstrijden liefst dertien punten; een tussentijds vertrek van topscorer Sébastien Haller zou een bittere pil zijn. Het doel van FC Utrecht, dat momenteel een zevende plaats bekleedt, is namelijk om tussen stek zes en twaalf te eindigen.

/

“Maar wat gebeurt er op de transfermarkt?', vraagt Ten Hag zich openlijk af in gesprek met Voetbal International. “Raken we komende zomer drie, vier sterkhouders kwijt? Gaat Haller nu nog weg? Ik ben niet naïef. Als er een club met de geldbuidel zwaait en met een fantastisch bod komt, dan is Haller weg.” De 21-jarige aanvaller uit Frankrijk nam dit seizoen een derde van de doelpuntenproductie van FC Utrecht in de Eredivisie voor zijn rekening.

Ten Hag, die ook technisch manager is, erkent dat er ook een lijstje met potentiële vervangers is. Hij is echter geen voorstander van een winters vertrek van Haller, ook al is hij op de hoogte van de financiële situatie van de club. “De kwaliteit van de spelers bepaalt het systeem. Sébastien is een bepalende jongen. Als hij weggaat, zullen we anders moeten gaan spelen.”

Denk jij dat Sébastien Haller deze maand bij FC Utrecht vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat feyenoord het gaat proberen, maar die hoop zal wel vergeefs zijn. Kazim of Kramer in de deal betrekken zou helemaal super zijn haha. Dromen mag..

22 januari 2016 om 08:38

Dromen mag maar ik vrees dat de realiteit anders is , als Feyenoord Haller had willen halen hadden we een bod moeten doen toen Utrecht hem huurde van Auxerre want toen was het al duidelijk dat hij een verrijking zou zijn voor de eredivisie

22 januari 2016 om 08:55

En dan had het alsnog niets uitgemaakt aangezien Utrecht een optie tot koop had bedongen in het huurcontract.

22 januari 2016 om 08:59

Als we dan toch aan het dromen zijn doe dan ziyech er ook bij.

22 januari 2016 om 10:10

hoe moet Feyenoord dat proberen als de vraagprijs 10 miljoen is? en wat moeten ze dan met Kramer die nog beter scoort dan Haller als je de penalties eraf haalt?

Kazim heeft een salaris van een miljoen dus die zal altijd naar het buitenland moeten want PSV en Ajax zijn niet gek de rest kan en wil het niet betalen voor die losgeslagen egotripper

Kramer scoort meer veldgoals in zijn speelminuten dan Kuyt of Haller

Natuurlijk is Haller beter en jonger, en moet ie rond de 10 miljoen kosten en dat heeft Feyenoord niet, maar ik snap dat geklaag over Kramer niet, zijn moyenne is prima net als Immers toen die 2x 12 goals scoorden als middenvelder waar geen enkele Feyenoordse middenvelder in van de buurt komt

22 januari 2016 om 10:48

Maar als Kramer niet scoort heb je niks aan hem. Een Haller geeft nog wel eens een assist en is ook belangrijk als hij niet scoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren