Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben hartstikke blij bij deze club en ben prima op mijn plek, hier’

Laatste update:

SC Cambuur maakte dinsdag bekend dat het langer doorgaat met Sander van de Streek. Zijn contract zou volgend jaar zomer ten einde lopen, maar nu heeft hij een nieuwe verbintenis ondertekend tot medio 2018. Van de Streek is bezig aan zijn eerste seizoen in Leeuwarden, maar heeft het enorm naar zijn zin en ziet uit naar de langere samenwerking. Dat zegt hij in gesprek met SCCambuurTV.

/

“De club en ik zijn tot de conclusie gekomen, dat een paar jaar erbij een goede optie is. Het gevoel was van beide kanten goed, ja. Ik ben hartstikke blij bij deze club en het gaat de laatste tijd goed, dus ik ben prima op mijn plek, hier”, zegt Van de Streek. De aanvallende middenvelder nam in de Friese derby tegen sc Heerenveen beide goals (2-1) voor zijn rekening en werd afgelopen weekend matchwinner tegen Heracles Almelo (1-0).

Op de vraag of het nieuwe contract nu voelt als een soort beloning, reageert Van de Streek instemmend. “De laatste weken waren gewoon heel mooi en de club vindt ook dat het goed gaat, ook met de ontwikkeling. Dus ik ben blij dat ze me zo’n beloning geven”, zegt de voormalig jeugdspeler van Vitesse. Hij zegt dat hij altijd zijn best heeft gedaan en honderd procent heeft gegeven. “En dat werpt dan zijn vruchten af. We willen het seizoen mooi afsluiten en over de punten van vorig jaar heen te komen.”

Is SC Cambuur het plafond voor Sander van de Streek?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dan we eindelijk een van de talenten niet kwijt raken omdat het huur is, nog maar 21 jaar en hii zet steeds stappen!

Super voor hem en doet het natuurlijk ook gewoon heel goed! Nog tegen hem gespeeld bij zijn amateurclub.

Als hij zo blijft spelen is Cambuur echt niet zijn plafond denk ik. Zou dan misschien wel naar Ajax kunnen gaan ofzo. Of het buitenland.

3 maart 2015 om 19:09

Neem aan dat Ajax wel van eigen jeugd een talent door laat stromen in plaats van deze jongen halen.

4 maart 2015 om 17:56

Zie in hem ook wel een type schone. Die werd namelijk ook pas later gehaald

Op de vraag of het nieuwe contract nu voelt als een soort beloning,
reageert Van de Streek instemmend.
Mooi voor die jongen ik hoop echt dat Cambuur plezier beleeft aan hem.
En als de tijd rijp is voor een grotere club dat hoef Ajax niet te zijn ,
maar een club die past bij hem .

Hele slimme speler, zijn we zeker content mee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren