Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben blij dat ik uiteindelijk nooit naar Italië of Spanje ben gegaan'

Laatste update:

Nog twee wedstrijden en dan zit het er (voorlopig) op voor Frank Lampard in de Premier League. De middenvelder speelde jarenlang voor Chelsea en ging vervolgens nog naar Manchester City, maar na dit seizoen vertrekt hij naar de Verenigde Staten, om voor New York City FC te gaan spelen. De 36-jarige Lampard heeft er geen spijt van dat hij niet eerder naar het buitenland is gegaan.

/

Toen Lampard 29 jaar oud was, overleed zijn moeder. De middenvelder vertelt dat hij destijds serieus heeft nagedacht over een verhuizing, omdat Londen plotseling vol zat met pijnlijke herinneringen. "Ik dacht altijd dat ik graag eens in Italië of Spanje zou willen spelen", vertelt Lampard aan de Daily Mail. "Maar als ik nu zie hoe mijn carrière is verlopen, ben ik blij dat ik niet ben gegaan."

Lamps doelt hiermee op de Champions League-zege met Chelsea in 2012. "Dat is de beste herinnering uit mijn loopbaan", zegt de middenvelder. "Het verslaat alle andere herinneringen met gemak. We waren er al jaren mee bezig, maar het mislukte steeds, om verschillende redenen: scheidsrechters, slechte prestaties, noem het maar op. Ik kwam op een punt dat ik dacht dat ik de Champions League niet meer zou winnen. Ik werd al ouder, ik was toen al 33."

"Ik ben eigenlijk een beetje via de achterdeur vertrokken en dat vind ik vervelend", vervolgt Lampard. "Ik zou liever door de voordeur zijn vertrokken bij Chelsea, maar niet alles kan perfect zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 mei 2015 om 10:01

Wie wil lampard niet? Elke club in italie wil lampard hebben. Ook op zijn 36e.

17 mei 2015 om 10:11

Mourinho heeft geprobeerd hem naar Inter te halen.

Lang mijn idool geweest.
Heeeerlijke speler,zonder kapsones.
Ga nu maar lekker naar de zon in de States (waar ?)
Dan kunnen we fijn een vislijntje uitwerpen op de pier van Santa- Monica,zon verzekerd.
( wie zou dat niet graag willen met zijn oude idool

17 mei 2015 om 10:39

Buiten dat die naar new york gaat zou ik toch liever met mijn idool gaan voetballen dan vissen hahaha😂😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren