Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben blij als ik voor Feyenoord kan spelen, maar ik hoef niet weg'

Laatste update:

Het ziet ernaar uit dat Tonny Vilhena het seizoen gewoon zal gaan afmaken bij Feyenoord, maar toch willen de Rotterdammers zich deze maand graag versterken met Renato Tapia. Lex Immers is inmiddels vertrokken naar Cardiff City, terwijl er ook geruchten zijn rondom een eventueel vertrek van Jens Toornstra naar TSG Hoffenheim. Tapia kan niet anders doen dan afwachten.

/

Donderdagmorgen meldde het Algemeen Dagblad dat FC Twente een som van 3,2 miljoen euro verlangt voor Tapia en dat Feyenoord niet hoger was gegaan dan 1,7 miljoen euro; RTV Rijnmond voegde een dag later toe dat Feyenoord ook niet van plan is om het bod te gaan verhogen. Een transfer lijkt op dit moment dus ver weg te zijn. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren”, reageerde de middenvelder na de nederlaag bij landskampioen PSV.

“Als ik moet blijven, blijf ik. Als ik moet vertrekken, vertrek ik”, vervolgde Tapia in gesprek met het ANP. “Ik ben blij als ik voor Feyenoord kan spelen maar vooralsnog concentreer ik me op FC Twente. Ik hoef niet weg en verwacht niks.''

Renato Tapia zou Feyenoord sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan maar in de zomer naar Feyenoord gaan voor een kleine 2 miljoen. Een aankoop van 3,2 miljoen is nog steeds riskant voor Feyenoord, stel dat hij mislukt dan is dat weer een behoorlijk bedrag dat wordt weggegooid.

24 januari 2016 om 18:44

wat moet Feijenoord met die gast, als ze ooit kampioen willen worden dan gaat met spelers van dat kaliber echt niet lukken

24 januari 2016 om 18:56

Dat aankoopbeleid van Feyenoord hangt gewoon van opportunisme aan elkaar ook hoor. Toornstra kan ineens blijkbaar alweer vertrekken na een halfjaartje op de rechtsbuiten te hebben gespeeld?(daar heeft Ziyech overigens een partij zijn gelijk in gekregen zeg). Bilal werd na een paar leuke partijen gelijk voor een flink bedrag aan gekocht. Kramer was niet goed genoeg, maar toen er niks anders te vinden was, was 'ie ineens toch wel goed genoeg. Eigenlijk is de beste man bij Feyenoord nu al een tijdje de man uit eigen jeugd Vilhena, die ironisch genoeg niet meer wil blijven door de vele aankopen. Die daarbovenop ironisch genoeg blijkbaar weer niet voldoen aan het niveau van Feyenoord, waardoor Vilhena nu wel weer veel speelt, maar het al te laat is.

24 januari 2016 om 18:57

Was ik Vejinovic nog vergeten te noemen.

24 januari 2016 om 19:05

Haha helemaal mee eens! Vergeet ook niet dat Botteghin zo'n zelfde soort aankoop is. Een leuk seizoen op late leeftijd bij een middenmoter/subtopper en direct gekocht. Ook het verlengen van Ackbhar of zo ging erg opportunistisch..

24 januari 2016 om 19:32

Botteghin is een andere situatie. Hij heeft nog niet veel gespeeld. Daarnaast had hij een basisplaats voor zijn blessure.

24 januari 2016 om 19:46

Dat heeft hier niks mee te maken. Basisplaats of niet maakt hierbij niks uit, want het gaat erom dat het aankoopbeleid van Feyenoord erg opportunistisch is. Botteghin was jarenlang een gewone verdediger, maar na een wat beter seizoen in Groningen werd hij al goed genoeg bevonden voor Feyenoord. Hetzelfde geldt voor Kramer; nooit bijzonder gepresteerd, maar na een goed seizoen bij Den Haag ineens binnengehaald als nummer 1 spits...

24 januari 2016 om 22:14

Dat de aankopen van feyenoord wat opportunistisch zijn, geef ik helemaal gelijk. Daarnaast is achteraf praten ze makkelijk. Ik weet nog dat iedereen botteghin aanraadde voor psv en ajax, ook jullie die nu botteghin afzeiken. Toen feyenoord botteghin binnen had was het een topaankoop en hadden psv en ajax gefaald. Kom op, laten we mensen een kans geven, ipv gelijk afbranden of de hemel in prijzen.

24 januari 2016 om 19:03

Technisch, sterk, kracht, koppen , heeft een lange bal , inzicht , kan overal in de as spelen en nog maar 20 jaar.

Moet alleen wat vaker op zijn kloten krijgen van oudere spelers.

24 januari 2016 om 19:19

Lijkt mij lastig lopen met een lange bal. Zeker als hij dan ook nog op zijn klote gaat krijgen, zie ik een probleem ontstaan. En je kan Tapia wel mooi neerzetten, maar hij is nu niet goed genoeg en Feyenoord heeft zelf ruim voldoende middenvelders.

24 januari 2016 om 20:40

Deze jongen heeft nooit meer dan 2 wedstrijden op dezelfde plek gestaan, altijd gebruikt als bedrijfshoer.

Snap echt niet wat Feyenoord met hem moet, was ook vandaag weer slordig. Zit zeker potentie in, maar niveau basis Feyenoord ... Ik vraag het me af!

24 januari 2016 om 18:56

Nou, slechter dan wat er nu in staat kan haast niet.

Maar goed, ik zie ook liever iemand anders komen.

24 januari 2016 om 19:16

Gooi dan weer eens jeugd erin. Feyenoord lijkt bij Schuurman trouwens dezelfde fout te maken als bij Vilhena; middelmatige spelers kopen, terwijl een talentvolle jongen uit eigen jeugd (misschien met wat meer tijd) misschien nog wel meer voor de club kan betekenen op termijn. Feyenoord is in de problemen geraakt doordat zij teveel geld uitgaven aan middelmatige spelers, met jeugd erbovenop gekomen en nu er weer geld is lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Hopelijk loopt het nu niet zo uit de hand als de vorig keer, maar het is gewoon bagger het transferbeleid..

Kan iemand mij vertellen wat de toegevoegde waarde van Tapia is? Werkelijk geen idee wat Feyenoord met zo'n middelmatige speler moet

24 januari 2016 om 18:58

Tapia heeft natuurlijk de potentie en aan de bal op het middenveld kan hij geweldige dingen. Maar verder? Ik zou het ook niet weten hoor.

Dit wordt de volgende miskoop na vd heijden,veijnovic,kramer.
Echt een belachelijke aankoop,koop dan niets en geef Schuurman een kans

24 januari 2016 om 19:33

Vd Heiden was geen koop, maar is transfervrij gehaald.

Waarom??? Vilhena gewoon laten spelen tot de zomer. Doet het echt heel goed nu en is ineens een van de besten van het elftal. Probeer hem nog te behouden met een heel goed contract en misschien dat dat lukt. Vejinovic is er dan ook nog als wissel en Schuurman mag ook weleens wat minuutjes krijgen om eens te laten zien wat hij in het eerste elftal kan. Achabar kan volgens mij ook gewoon prima op 10 spelen. In de zomer zijn spelers goedkoper om te halen en misschien dan eens kijken of er een buitenkansje te krijgen is. Vraag me wel af of Van Geel daar nu de juiste man voor is. Zie hem meer als iemand die bewezen heeft zonder geld heel goed werk te verrichten, maar nu er geld is lijkt het allemaal een stuk minder te zijn... Misschien moet Feyenoord van de zomer eens proberen iemand als Van Persie te bellen en kijken of hij interesse heeft in een terugkeer? Samen met Kuyt, El Ahmadi, Vermeer, staat er dan genoeg ervaring om het elftal echt te laten meedoen om de titel. Bothegin op zijn oude niveau samen met van Beek, Kongolo en Karsdorp zou dan een mooie defensie zijn. Vilhena misschien dan nog een jaartje, met El Ahmadi en Gustafson met misschien nog een echte versterking is een mooi middenveld. Voorin moet dan Van Persie de doelpunten gaan maken, met Kuyt erbij. Ga er vanuit dat Elia wel weg zal gaan? Of zou hij blijven en weer een beetje op zijn oude niveau gaan komen?

24 januari 2016 om 19:46

Als van Persie komt dan hoop ik dat de buitenspelregel afgeschaft gaat worden

24 januari 2016 om 21:07

Leren jullie het nou nooit. Hoe haal je het in je hoofd om te denken dat ze meedoen om de titel met alleen Van Persie erbij. Vorig seizoen ruim twintig punten achter de kampioen en dit seizoen lijkt het niet veel anders te worden. En dan denkt El Ahmadi nog dat we hem serieus nemen wanneer hij stelt dat ze niets onder doen voor Ajax. Kijk naar de stand! Of een deel van de achterban die drie weken geleden nog dacht dat ze met Ziyech erbij kampioen zouden worden. Dromen mag, maar hou het realistisch. Met deze ploeg en dit (aankoop)beleid gaat het echt niets worden.

ga maar lekker naar feyenoord hoor, als je al niks meer bij ons toevoegd

Speelde vorig jaar erg goed en was veelbelovend. Ik moet zeggen dat hij in de westrijden dit jaar (als hij niet geblesseerd was) best tegenviel. We kunnen hem echter nog eeg goed gebruiken in Twente. Breed inzetbaar in onze smalle selectie.

Ik zag net Ayoub en Ramselaar echt geweldig spelen bij Utrecht. Dat zouden spelers kunnen zijn die Feyenoord kunnen versterken. Een middenveld met El Ahmadi, Tapia en Ayoub zou wel interessant zijn. Voorin dan Ramselaar of Kuyt, een nieuwe spits (van Persie?) en Elia.

Vind hem eigenlijk meer subtop dan top, leuke speler maar vrees dat hij niet de versterking is die Feyenoord zoekt. Snap wel dat Feyenoord hevig zoekt naar versterking om het Ajax en PSV een keer echt moeilijk te maken, maar denk niet dat je het met (alle respect) met deze spelers red.

Speelde vorig seizoen prima, maar dit seizoen vrij wisselvallig.
Heb trouwens nog maar weinig aankopen zien uitblinken, Kuyt niet meegerekend.
Gustafson is eigenlijk de enige die af en toe wat moois laat zien, vind de rest echt tegenvallen.
Ze moeten echt spelers van een hoger niveau scouten, maar ja ten eerste makkelijker gezegd dan gedaan en dan moeten ze ook nog naar Feyenoord willen.

Had echt gehoopt dat Vilhena toch bijtekent en een seizoen langer bij Feyenoord blijft, maar dat zie ik niet meer gebeuren.
Aan de ene kant snap ik dat hij weg wil omdat hij begin dit seizoen alleen maar op de bank zat, maar lijkt nu toch weer een vaste waarde te zijn en zeker ook belangrijk op dit moment.
Zou erg jammer zijn als hij transfervrij de deur uit loopt, dan moet hij eigenlijk ook besluiten om nu weg te gaan zodat de club er ook wat aan heeft.
Ze hebben afgelopen seizoen ook naar zijn wens geluisterd om hem te laten blijven, want Feyenoord had hem al naar Italië kunnen laten gaan...
Ik weet natuurlijk niet hoe het allemaal gelopen is, maar vind dat Feyenoord er best wat aan mag over houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren